29 Aralık 2017, Cuma 11:42:35

THY 500 şirketten 3. oldu

Capital Dergisi’nin bu yıl 20’ncisini gerçekleştirdiği “Capital500 - Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması”nın sonuçlarına göre yüksek performanslarıyla öne çıkan şirketler ödüllendirildi.
  • Birkere tgs taşeron değil bir. Tgs çalışanları thy da gercek taseron çalışan binlerce taşeron in haline baksa durumuna şükreder
  • THY 2006 ao ortaklığı olarak ozel sirket statüsünde dır.Yönetim Kurulu başkanını hukumet atar.Kamudan cıkalı 12 sene oldu
  • THY Ozel sirket degil. %51'i hala devlette.
  • Taşeronlardan keserek mi
  • Bu ödülün üstüne taşeronları kadroya alırlar artık.
  • Üç kuruş paraya köle gibi çalıştırılıyor neden birinci olmasın TGS Çalışanlarının eli öbür dünyada da yakanızdadır unutmayın.
  • Buyumenin hırsına kapılıp ucus emniyetini boşlamayın zaman varken uyarıyoruz
  • Iyi güzelde thy de calisan taseronun haline kim bakacak onlar ne kazandı. ..

Capital Dergisi’nin bu yıl 20’ncisini gerçekleştirdiği “Capital500 - Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması”nın sonuçlarına göre yüksek performanslarıyla öne çıkan şirketler ödüllendirildi. Araştırma kapsamında ciro, karlılık, ihracat ve istihdam rakamlarına göre değerlendirilen şirketlere 8 kategoride 24 ödül verildi. Türk Hava Yolları, Capital 500’ün 2017 değerlendirmesinde “Türkiye’nin En Büyük Şirketleri” kategorisinde 3.lüğe layık görüldü.

Türk Hava Yolları adına ödülü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’den alan THY Genel Müdür Yardımcısı (Mali) Murat Şeker ; “2017 yılı değerlendirmesi sonucu layık görüldüğümüz bu ödülün, sıkıntılı bir süreç sonrası, ülkemizin ve sektörümüzün geleceğine inancımızın neticesi olduğuna inanıyorum.

Türk Hava Yolları’nın güçlenerek yükselmesiyle gelecek hedeflerimiz de büyümeye devam ediyor. Türk Hava Yolları ve Türk sivil havacılığı için çok daha güzel  günlerin yakın olduğuna inancımız tam” dedi.





THY 500 şirketten 3. oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Taşeron ~ 6 yıl önce
Birkere tgs taşeron değil bir. Tgs çalışanları thy da gercek taseron çalışan binlerce taşeron in haline baksa durumuna şükreder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
THY 2006 ao ortaklığı olarak ozel sirket statüsünde dır.Yönetim Kurulu başkanını hukumet atar.Kamudan cıkalı 12 sene oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 6 yıl önce
THY Ozel sirket degil. %51'i hala devlette.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Correction ~ 6 yıl önce
%49 devlette
Thy taşeron ~ 6 yıl önce
Taşeronlardan keserek mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeron ~ 6 yıl önce
Bu ödülün üstüne taşeronları kadroya alırlar artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeron ~ 6 yıl önce
Üç kuruş paraya köle gibi çalıştırılıyor neden birinci olmasın TGS Çalışanlarının eli öbür dünyada da yakanızdadır unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hırs ~ 6 yıl önce
Buyumenin hırsına kapılıp ucus emniyetini boşlamayın zaman varken uyarıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taseron ~ 6 yıl önce
Iyi güzelde thy de calisan taseronun haline kim bakacak onlar ne kazandı. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000