19 Ocak 2017, Perşembe 10:01:01

THY 5 uçağı iade ediyor

Türk Hava Yolları, filosunda bulunan beş Airbus 330 tipi uçağı iade edecek.
  • Evet gayet normal. Kiralıkları geri ver zaten yerde yatıyorlardı, yeni aldıklarını ve yeni kiraladıklarını da git onların yerine park et. Ne yaptıklarını bildiklerini hiç sanmıyorum. Öylemesine al takke ver külah. Kalan parayı da Morgan Freeman a ver. Sen sağ ben selamet. Kabin servisini kısmak vs iyi bir tasarruf şekli olabilir ama hangi zararı karşılayacak? Özetle şirketin başını yediler, yiyenler de iyi günlerde buradaydılar şimdi hepsi başka yerlere kaçıştı, sorunlarla boğuşmak da bu yönetime kaldı. Geri getirsinler Temel Reisi de ona çözdürsünler.
  • şu anda THY hangarları teslim bakımları yapılan uçaklarla dolu, 737-320 ve sanırım 330'lar da geliyor.Yani aşağı yukarı yılın her ayı zaten kira süresi biten bir uçağın teslim bakımı yapılıyor, anormal bir durum değil.
  • Sandviç olunca daha iyi servis sunacaktınız. Arkada dedikodu. Yolcuya bakan yok !
  • Hangar da kasinlar ya.
  • Gayet doğal bir durumdur tipki kiralik evde oturuyorsun ve kira suren bitiyor ve evden çikiyorsun..veya kiralaik araban var uzun donem kiralama suren bitti araci geri iade ediyorsun..yaygaraya gerek yok oşden anlamayanlar hemen başlarlar..felaket tellallari
  • çöp uçaklar artık sahipleri ne buluyorsa değiştirsinler bakalım herseferınde hep aynı arıza hep aynı sorunlar var bu ucaklarda ucak 1 bacak yapıyor konuyor 100 defect banko 30'da thy a.odan bulgu ee nasıl kar edıcez bız.Biraz özveri ve gözükmeyen şeyleri görmeme bizi zengin edebilir biraz kayseri mantıgıyla yuruyun lazlıktan cıkıp.
  • Çok güzel bir haber keşke filodaki diğer kiralık uçaklarında kirası bitsede iade edilse hem mali yükten kurtulunur hemde filo azalmış olur THY nin 250 uçaklık filonun üzerindeki rakamlar zarar ziyan
  • Hayirlisi olsun bitmeyen sorunlari vardi.Madem evvelden yaptigin sozlesmeler vardi bari eskiler arizalilar gitsin yeni cicek gibi ucaklar gelsin :)
  • Müdürler eurowingse çaycı olarak gitmiş :) şaka şaka. Siz çaycı bile olamazsınız !
  • Hayılısı olsun. Tk dan artık ilanların açılması haberini bekliyoruz. IGA açılmadan pilotları hazır etmek gerek;)

Türk Hava Yolları, filosunda bulunan beş Airbus 330 tipi uçağı iade edecek.

Türk Hava Yolları, kira süreleri dolan beş geniş gövde uçağı filosundan çıkarma kararı aldı. Analyst TK’da yer alan bilgilere göre, THY filosunda bulunan TC-JNF ve TC-JNG kuyruk tescilli uçaklar Eurowings filosuna katılacak.

THY filosunda uçan üç uçak da Jet Airways’e geri gönderilecek.  TC-JIL, TC-JIM ve TC-JIN kuyruk tescilli Airbus 330 tipi uçaklar kira sürelerinin sona ermesiyle Jet Airways’e iade edilecek.

THY 5 uçağı iade ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Çok normal! ~ 7 yıl önce
Evet gayet normal. Kiralıkları geri ver zaten yerde yatıyorlardı, yeni aldıklarını ve yeni kiraladıklarını da git onların yerine park et. Ne yaptıklarını bildiklerini hiç sanmıyorum. Öylemesine al takke ver külah. Kalan parayı da Morgan Freeman a ver. Sen sağ ben selamet. Kabin servisini kısmak vs iyi bir tasarruf şekli olabilir ama hangi zararı karşılayacak? Özetle şirketin başını yediler, yiyenler de iyi günlerde buradaydılar şimdi hepsi başka yerlere kaçıştı, sorunlarla boğuşmak da bu yönetime kaldı. Geri getirsinler Temel Reisi de ona çözdürsünler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
köle ~ 7 yıl önce
şu anda THY hangarları teslim bakımları yapılan uçaklarla dolu, 737-320 ve sanırım 330'lar da geliyor.Yani aşağı yukarı yılın her ayı zaten kira süresi biten bir uçağın teslim bakımı yapılıyor, anormal bir durum değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sandviç ~ 7 yıl önce
Sandviç olunca daha iyi servis sunacaktınız. Arkada dedikodu. Yolcuya bakan yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 7 yıl önce
Sana soruyorum hangi ucusunda servis almadın!!!? Sizin korkudan altına sıçtıgınız en büyük türbülanslarda dahi servisinizi yetiştirmek için kendi sağlıgımız pahasına servisi yetiştirme derdindeyiz. Zorunda mıyız? Hayır! Kural der ki otur bağlan. Fakat o biletin parasını verip hizmet almadan inen yolcunun yüzüne bakmaya benim vicdanım el vermiyor. Ne biçim insanlarsınız, bunlar nasıl basit yorumlar gercekten sizin yerinize ben utanıyorum ya!!!
KM'ye ~ 7 yıl önce
Bir meslektaşın olarak sana daha fazla katılamazdım. İnsiyatiften anlamayan insanları kaalr almayacaksın olacak bitecek kemer yandı mı da bağalanacaksın aç kalsın.. o zaman görürüm ben omu
Adam hakli ~ 7 yıl önce
Km ye ~ 7 yıl önce
Sen ne diyon yaaaaa:))
Kimsin ~ 7 yıl önce
Kimsin nesin
Y ~ 7 yıl önce
Hangar da kasinlar ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
Gayet doğal bir durumdur tipki kiralik evde oturuyorsun ve kira suren bitiyor ve evden çikiyorsun..veya kiralaik araban var uzun donem kiralama suren bitti araci geri iade ediyorsun..yaygaraya gerek yok oşden anlamayanlar hemen başlarlar..felaket tellallari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gayseri ~ 7 yıl önce
çöp uçaklar artık sahipleri ne buluyorsa değiştirsinler bakalım herseferınde hep aynı arıza hep aynı sorunlar var bu ucaklarda ucak 1 bacak yapıyor konuyor 100 defect banko 30'da thy a.odan bulgu ee nasıl kar edıcez bız.Biraz özveri ve gözükmeyen şeyleri görmeme bizi zengin edebilir biraz kayseri mantıgıyla yuruyun lazlıktan cıkıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musti ~ 7 yıl önce
Çok güzel bir haber keşke filodaki diğer kiralık uçaklarında kirası bitsede iade edilse hem mali yükten kurtulunur hemde filo azalmış olur THY nin 250 uçaklık filonun üzerindeki rakamlar zarar ziyan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Operation ~ 7 yıl önce
Hayirlisi olsun bitmeyen sorunlari vardi.Madem evvelden yaptigin sozlesmeler vardi bari eskiler arizalilar gitsin yeni cicek gibi ucaklar gelsin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eurowingse transfer ~ 7 yıl önce
Müdürler eurowingse çaycı olarak gitmiş :) şaka şaka. Siz çaycı bile olamazsınız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ip ~ 7 yıl önce
Hayılısı olsun. Tk dan artık ilanların açılması haberini bekliyoruz. IGA açılmadan pilotları hazır etmek gerek;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000