10 Ocak 2012, Salı 15:34:56

THY 4 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADI

Türk Hava Yolları ve Güneş Sigorta, 4 yıllık bir işbirliğine imza atıyor...
  • thy yöneticileri bu şirketi sırtlayıp dünya devi yapan emektar eski personeline teşekkürü haksız yere işten atıp ekmekleriyle oynayarak yapıyorlar.bravo size büyük yöneticiler eserinizle gurur duyun.sizleri ve yaptıklarınızı allah havale ediyoruz.yazıklar olsun sizlere.
  • İyi bir çalışma. . .. Birde eski T.H.Y. PERSONELLERİNİN İŞ güvenliğini düşünseler.Haksız mazeret izni az kullanmadığı için Teşşekür Belgeli personelleri nasıl olurda işsiz bırakılıyor ? ? Allah için bu yapılırmı ?
İşbirliği kapsamında Türk Hava Yolları, uçak filosu ve çalışanlarını Güneş Sigorta ile güvence altına alıyor.
 
Konu ile ilgili imzalar Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Kılıç ve Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin’in katılımı ile, 12 Ocak Perşembe günü gerçekleşecek imza törenimizde atılacak.
THY 4 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
thy yöneticileri bu şirketi sırtlayıp dünya devi yapan emektar eski personeline teşekkürü haksız yere işten atıp ekmekleriyle oynayarak yapıyorlar.bravo size büyük yöneticiler eserinizle gurur duyun.sizleri ve yaptıklarınızı allah havale ediyoruz.yazıklar olsun sizlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İyi bir çalışma. . .. Birde eski T.H.Y. PERSONELLERİNİN İŞ güvenliğini düşünseler.Haksız mazeret izni az kullanmadığı için Teşşekür Belgeli personelleri nasıl olurda işsiz bırakılıyor ? ? Allah için bu yapılırmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000