26 Eylül 2012, Çarşamba 09:43:32

THY 4 YENİ NOKTAYA UÇACAK

Türk Hava Yolları; Sebha, Aden, Şarm El Şeyh ve Hurgada seferlerine başlıyor...
  • Bence THY AHL de Parking problemi kalksin diye gece 1 den sabah 8e kadar uyuyan uçaklari servise vermis.Ben o saatlerde bedava götürseler bile binmem.
  • sacma sapan yorumunda THY icin insallah cker demissin hangi kan senin damarlarinda dolasan merak ettim (eger varsa)
  • buenos aires ucuslarini bekliyorum,gerci gru aktarmali olma ihtimali cok ama ,olsun artik gru da biraz bekleriz.. aslinda soyle ist-eze-scl olsa tam mukemmel olur.. santiago de chile,scl hatlari cok dolu, paris,madrid ten ne zaman kullansam hep 90,95 % doluluk var.. hazir arjantin e el atmisken,birde scl yaparsak af ve iberia nin orta dogulu musterilerini aliriz.. guney amerikanin bu 2 bolgesinden avrupaya ciddi bir talep var.. (ayrica gru istasyon sefimiz cok guzel calisiyor,tebrikler..annem dil bilmez,yol bilmez diye aramistim,siliden gelirken transitten annemi almis,odasinda oturtmus,thy ucagina kadar yaninda ilgilenmis,cok tesekkurler) ziya tarkan kozan
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • ÖZELLİKLER ŞARM EL ŞEYH İÇİN SEFER SAATİ ÇOK YANLIŞ SEÇİLMİŞ.SEFER SAATİNİN KÖTÜ BİR SAATTE OLMASINDAN DOLAYI RAĞBET GÖRMEYECEKTİR...ŞARM EL ŞEYH E HER ZAMAN HOTELLERDE KALACAK TURİSTLER UÇAR...MISIRDA TÜM HOTELLERİN CHECK-IN SAATLERİ 14.00 CHECK OUT SAATLERİ 12.00 DIR M ... ARAPLAR KADAR DÜŞÜNCE YOKMUŞ BU SAATE SEFER KOYAN İŞGÜZAR ARKADAŞLARDA İNİŞ VE KALKIŞ SAATLERİNDEN DOLAYI YOLCULAR DİĞER FİRMALARI TERCİH EDECEKLERDİR...
  • Artık bu yorum yapanlar pes etsin lütfen ya. Açtığı her hattın türk yolcusu olucağını mı sanıyorsunuz ? İstanbulluların Hurgada gitmesi için mi açılıyor bu hat ? Biraz geniş düşünün sığ fikirlerle Türk havacılığının gelişmesini beklemeyin. Hat artırımı yapması hem varış noktasındaki yolcuları o uçuşla dünyaya bağlayacak hemde farklı destinasyonlardan gelen yolcuların artık hurgadaya ulaşmasını sağlayacak. Kafanıza göre kim gider demenin faydası yok. Kimse boş beleş değil evinde tüm gün boş işlerle uğraşmıyor sizin gibi.
  • keske miami ye de gelse
  • heryere durmadan hesapsız plansız hatları açın bakalım. Yakında da hepten çöküp gümlersin inşallah gülobali fosum benim :)
  • 24 Kasım'da Maldivler'e, 1 Nisan 2013'te Hüston'a uçuşlar başlıyor. Borsaya bildirilen diğer destinasyonlar da şu şekilde; A Korunya, Abuja, Asmara, Atlanta, Atıra, Buenos Aires, Duala, Harkiv, İsfahan, Kano, Kilimanjaro, Kirmanşah, Köstence, Kütahya Zafer, Lahor, Librevil, Luanda, Lüksemburg, Manila, Marsilya, Mombasa, Niamey, Oran, Samara, Santiago de Kompostela, Tallin, Vagadugu, Vilnius, Yaunde.
  • HOLLANDA ROTTERDAM UCUSU DA ISTERIZ.

Dünya’nın 7’nci büyük uçuş ağına sahip Türk Hava Yolları Ekim ayında 4 yeni noktaya daha sefer başlatıyor.

Türk Hava Yolları tarafından uçuşlarla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

Sebha (Libya)’ya 7 Ekim 2012’den itibaren haftada 3 gün sefer icra edilmesi planlanıyor. İstanbul’dan Sebha’ya tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 249 Avro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.

Tarifeli uçuş saatleri;

İstanbul - Şarm El Şeyh (Mısır) seferleri 9 Ekim 2012’den itibaren haftada 4 gün karşılıklı olarak icra edilecek. İstanbul’dan Şarm El Şeyh’e tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 Avro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.

Tarifeli uçuş saatleri;

İstanbul – Hurgada (Mısır) seferleri ise 17 Ekim 2012’den itibaren haftada 3 gün karşılıklı olarak icra edilecek. İstanbul’dan Hurgada’ya tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 Avro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.

Tarifeli uçuş saatleri;

İstanbul – Aden seferleri ise 2 Ekim 2012’den itibaren haftada 3 gün İstanbul-Sana-Aden-İstanbul olarak icra edilecek. İstanbul’dan Aden’e tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 185 Avro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.

Tarifeli uçuş saatleri;

*Tüm saatler yereldir.

 

THY 4 YENİ NOKTAYA UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

B727-200 ~ 12 yıl önce
Bence THY AHL de Parking problemi kalksin diye gece 1 den sabah 8e kadar uyuyan uçaklari servise vermis.Ben o saatlerde bedava götürseler bile binmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gulobali diye yazan LUZUMSUZ ~ 12 yıl önce
sacma sapan yorumunda THY icin insallah cker demissin hangi kan senin damarlarinda dolasan merak ettim (eger varsa)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya tarkan kozan ~ 12 yıl önce
buenos aires ucuslarini bekliyorum,gerci gru aktarmali olma ihtimali cok ama ,olsun artik gru da biraz bekleriz.. aslinda soyle ist-eze-scl olsa tam mukemmel olur.. santiago de chile,scl hatlari cok dolu, paris,madrid ten ne zaman kullansam hep 90,95 % doluluk var.. hazir arjantin e el atmisken,birde scl yaparsak af ve iberia nin orta dogulu musterilerini aliriz.. guney amerikanin bu 2 bolgesinden avrupaya ciddi bir talep var.. (ayrica gru istasyon sefimiz cok guzel calisiyor,tebrikler..annem dil bilmez,yol bilmez diye aramistim,siliden gelirken transitten annemi almis,odasinda oturtmus,thy ucagina kadar yaninda ilgilenmis,cok tesekkurler) ziya tarkan kozan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURKISH AIRLINES!! ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEFER SAATLERİ HATALI SEÇİLMİŞ ! ! ! ~ 12 yıl önce
ÖZELLİKLER ŞARM EL ŞEYH İÇİN SEFER SAATİ ÇOK YANLIŞ SEÇİLMİŞ.SEFER SAATİNİN KÖTÜ BİR SAATTE OLMASINDAN DOLAYI RAĞBET GÖRMEYECEKTİR...ŞARM EL ŞEYH E HER ZAMAN HOTELLERDE KALACAK TURİSTLER UÇAR...MISIRDA TÜM HOTELLERİN CHECK-IN SAATLERİ 14.00 CHECK OUT SAATLERİ 12.00 DIR M ... ARAPLAR KADAR DÜŞÜNCE YOKMUŞ BU SAATE SEFER KOYAN İŞGÜZAR ARKADAŞLARDA İNİŞ VE KALKIŞ SAATLERİNDEN DOLAYI YOLCULAR DİĞER FİRMALARI TERCİH EDECEKLERDİR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahadr ~ 12 yıl önce
Artık bu yorum yapanlar pes etsin lütfen ya. Açtığı her hattın türk yolcusu olucağını mı sanıyorsunuz ? İstanbulluların Hurgada gitmesi için mi açılıyor bu hat ? Biraz geniş düşünün sığ fikirlerle Türk havacılığının gelişmesini beklemeyin. Hat artırımı yapması hem varış noktasındaki yolcuları o uçuşla dünyaya bağlayacak hemde farklı destinasyonlardan gelen yolcuların artık hurgadaya ulaşmasını sağlayacak. Kafanıza göre kim gider demenin faydası yok. Kimse boş beleş değil evinde tüm gün boş işlerle uğraşmıyor sizin gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
keske miami ye de gelse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜLOBALİM ~ 12 yıl önce
heryere durmadan hesapsız plansız hatları açın bakalım. Yakında da hepten çöküp gümlersin inşallah gülobali fosum benim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıradakiler.. ~ 12 yıl önce
24 Kasım'da Maldivler'e, 1 Nisan 2013'te Hüston'a uçuşlar başlıyor. Borsaya bildirilen diğer destinasyonlar da şu şekilde; A Korunya, Abuja, Asmara, Atlanta, Atıra, Buenos Aires, Duala, Harkiv, İsfahan, Kano, Kilimanjaro, Kirmanşah, Köstence, Kütahya Zafer, Lahor, Librevil, Luanda, Lüksemburg, Manila, Marsilya, Mombasa, Niamey, Oran, Samara, Santiago de Kompostela, Tallin, Vagadugu, Vilnius, Yaunde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NL ~ 12 yıl önce
HOLLANDA ROTTERDAM UCUSU DA ISTERIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000