13 Ekim 2012, Cumartesi 11:57:28

THY 4 YENİ NOKTAYA UÇACAK

Türk Hava yolları, 4 yeni nokta için sefer düzenleme kararı aldı. İşte o noktalar..
  • Thy gercekten buyuk bi is yapmak istiyorsa tebukten turkiyeye direk ucus gerceklestirsin
  • Suudi arabistan da ençok Türk tabuk da ama thy bi bunu görmüyor bi nas veya suudi Havayollarında uçmak yerine neden memleketimizin uçağıyla ucmuyoruz .
  • thy den tebük-istanbul veya tebük adana seferi istiyoruz.bu konuda yardımcı olursanız memnun oluruz.Tebük te 3000 civarında Türk var.Türkiye ye gitmek burada bir zulüm haline geldi.
  • saudiarabia /abha seferleri 2013 nisanda baslayacakti 2014 nisan oluyor hala ses yok
  • sanirim basbakananin el atmasi gerek, yoksa thy bizi oyalayip duracak.....
  • abha ıstanbul ucusları ne zaman ha bu arada nas havayolu gıbı bıletler ucuz olsun
  • merhba cok buyuk heyecanla abha ıstanbul seferlerını beklıyoruz tam tarıh verebılırmısınız
  • alinan bilgiye gore 15 nisan 2013 te haftada 3 kez olmak uzere istanbul Abha ucuslari baslayacaktir. tum turk calisanlarina hayirli olsun.
  • sefer tarihleriniz ne zaman öğrenebilirmiyiz
  • Abha seferlerini dort gozle bekliyoruz

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu yeni noktalara uçma kararı aldı.

Şirket, uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak  Malta, Polonya'da bulunan Krakov ve Suudi Arabistan'da bulunan El-Kasım ve Abha noktalarına tarifeli yolcu seferleri başlatılmasına karar verildiğini duyurdu.

İsterseniz THY'nin yeni uçuş noklarını inceleyelim...
 
MALTA
 
Malta, Güney Avrupa'da, Orta Akdeniz'de yeralan, Sicilya'nın güneyindeki adalar devleti. Malta takımadaları 3 büyük, 2 küçük adadan oluşur. 
 
Malta'da hiç dağ ya da akarsu bulunmamaktadır ve adanın karakteristik özelliğini teraslanmış alanları ve bir dizi alçak tepeleri teşkil eder. 137 kilometre uzunluğundaki kıyılarında ise güzel kumsallara sahip pek çok koyları ve limanları vardır.
 
Malta Adaları, yumuşak geçen kışları ve sıcak yaz sezonuyla sağlıklı bir iklime sahiptir. Soğuk rüzgarlar, kar, don ve sis Malta'da bilinmeyen terimlerdir. Nisandan sonra seyrek olmakla birlikte yazın neredeyse hiç rastlanmayan yağışlar en çok Eylül ile Nisan ayları arasında görülür.
 
Sıcaklık kış aylarında (Kasım - Nisan) ortalama 14.3 °C, yaz aylarında (Mayıs- Ekim) ise ortalama olarak 32.6 °C civarındadır.
 
 
 
KRAKOV

Polonya'nın en eski ve en büyük üç şehrinden biridir. 2004 nüfusuna göre 780.000 (yakın topluluklarla birlikte 1,4 milyon) kişi yaşamaktadır. Tarihî şehir, Vistül Irmağı'nın Wawel Tepesi'nin ayağında Küçük Polonya'nın (Małopolska) güneyinde kalmaktadır. Küçük Polonya Voyvodası (Województwo małopolskie)'nın da 1999'dan beri başkentidir. Eskiden Kraków Voyvodası'nın başkentiydi.
 
Kraków, geleneksel olarak ülkenin bilim, kültür ve sanat merkezi olmuştur. Polonya eski krallarının oturdukları, eski başkent olması ve birçok tarihi sahneye tanık olmasından dolayı Polonya'nın kalbi olarak da söz edilmektedir. Yerli ve uluslararası turizm yoluyla yılda yedi milyon turisti ağırlamaktadır.
 
Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden biri olan Sukiennice (Kumaş Pazarı), bu kentte yer almaktadır. Krakow 'Değeri En Bilinmeyen Şehir' seçilmiştir.
 

 

EL KASIM 

El Kasım Bölgesi, Suudi Arabistan'ın 13 yönetim bölgesinden birisidir.
 
Arabistan Yarımadası'nın tam merkezi kısmında bulunan bölgenin yüzölçümü 65,000 km²'dir. Yönetim merkezi Bureyde şehridir.
 
 
 
ABHA
 
Abha, Suudi Arabistan'ın, Asir Bölgesi'nde bulunan 2004 yılı sayımına göre şehiriçi 201.912, genel olarak 252.126 nüfuslu bir şehirdir. Aynı zamanda Asir Bölgesi'nin başkentidir.
 
Abha'nın rakımı 2270 metredir (7500 fit), bu nedenle diğer Arap şehirerinden farklı olarak iyi, ılık ve yağışlı bir iklimi vardır. Bazen sağnak yağışlar görülür. Zaten Abha'nın bu nedenle yemyeşil bir doğası vardır.
 
 
 
AirportHaber.com
THY 4 YENİ NOKTAYA UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

serif ~ 8 yıl önce
Thy gercekten buyuk bi is yapmak istiyorsa tebukten turkiyeye direk ucus gerceklestirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayram gokbudak ~ 8 yıl önce
Suudi arabistan da ençok Türk tabuk da ama thy bi bunu görmüyor bi nas veya suudi Havayollarında uçmak yerine neden memleketimizin uçağıyla ucmuyoruz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarkan ~ 9 yıl önce
thy den tebük-istanbul veya tebük adana seferi istiyoruz.bu konuda yardımcı olursanız memnun oluruz.Tebük te 3000 civarında Türk var.Türkiye ye gitmek burada bir zulüm haline geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sbr ~ 10 yıl önce
saudiarabia /abha seferleri 2013 nisanda baslayacakti 2014 nisan oluyor hala ses yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetci ~ 11 yıl önce
sanirim basbakananin el atmasi gerek, yoksa thy bizi oyalayip duracak.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turk berberı ~ 11 yıl önce
abha ıstanbul ucusları ne zaman ha bu arada nas havayolu gıbı bıletler ucuz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahadan turk ıscı ~ 11 yıl önce
merhba cok buyuk heyecanla abha ıstanbul seferlerını beklıyoruz tam tarıh verebılırmısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trcontacts ~ 11 yıl önce
alinan bilgiye gore 15 nisan 2013 te haftada 3 kez olmak uzere istanbul Abha ucuslari baslayacaktir. tum turk calisanlarina hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayhan ~ 11 yıl önce
sefer tarihleriniz ne zaman öğrenebilirmiyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
civil engineer ~ 11 yıl önce
Abha seferlerini dort gozle bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000