05 Kasım 2009, Perşembe 09:51:10

THY, 4 ile her gün uçacak...

Türk Hava Yolları, kış dönemiyle birlikte 4 ilde düzenlediği seferleri her gün karşılıklı olarak yapma kararı aldı.
  • sivas günde 2 sefere çıkacak diyorlar doğrumu
  • Ben sinopluyum ve turizmciyim.BU yaz 2 kere benim bindiğim günlerde uçaklar fulldu. 13:00 falan yapabilirlerse boş yer bulmak daha zor olacak özellikle yazın.avusturya ve almanyada yaşayan bir sürü türk var.Aktarmaya yetişemiyorlar 1 gün sonra uçmaları gerekiyor.saati ayarlayabilirlerse sinop hattı yazın hergun ful olur
  • GÜZEL BİR HABER BENCE.İNŞALLAH TÜM İLLERE BOYLE SEFERLER DÜZENLENİR.mARDİN E DE AKŞAM UÇUŞLARI KOYARSANIZ ÇOK İYİ OLUR.yOLCU POTANSİYELİ ÜST DÜZEYDE.şIRNAK,CİZRE,NUSAYBİN,KIZILTEDEN YOLCU BAYAĞI GELİYOR UÇMAK İÇİN.YETKİLİLER BU PROJEYI HAYATA GEÇİRMELİ BENCE.HERGÜN SABAH MARDİN-İST SEFER VAR.HAFTANIN BELL GÜNLERİDE AKŞAM SEFER OLURSA SUPER OLUR.HAVAALANININ HİÇBİR SORUNU YOK.
  • muş içinde harika oldu
  • Sinop seferleri kuyruğa kadar dolu gidiyor. Gidenler bilir orası sadece otobüs ile ulaşılan bir yer ve yol 12 saat sürüyor; ayrıca da virajlı hatta bazı kesimleri tehlikeli. Fiyat makul olduğu sürece tercih edilecektir. Tabi bu durum oraya çalışan otobüs şirketlerini çok zor durumda bırakır bu da olumsuz yönü.
  • Haftanın 4 günü Sinop'a. Süper vallahi. Ne kadar çok yolcusu varmış?
  • Tşkrler THY birde fiyatları sabitleseniz .. Bu Arada THY ve ANADOLU JET YETKİLİ ACENTASI OLAN HASPET TURIZM SEYAHAT ACENTASINA VERMİŞ OLDUKLARI YAKIN İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.....

Türk Hava Yolları, Amasya, Muş, Adıyaman ve Sinop'a düzenlediği sefer sayılarını artırma kararı aldı.

Amasya, Muş ve Sinop'a haftada 4 gün karşılıklı sefer düzenleyen THY, sefer sayılarını her gün karşılıklı birer sefer yapacak şekilde ayarladı. Adıyaman'a haftada 5 gün olarak düzenlenen seferler de diğer 3 ilde olduğu gibi haftada 7 güne yükseltilecek.

İşte THY'nin 24 Kasım 2009 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni uçuş programı:

Mevcut uçuş programı

Eski tarife

24 Kasım'dan itibaren geçerli olacak uçuş programı

Yeni tarife

Öte yandan THY'de yapılan açıklamada İstanbul-Bologna-İstanbul seferlerinin de 01 Mart 2010 tarihinden itibaren artırılacağı duyuruldu.

Yapılan açıklaya göre THY'nin 01 Mart 2010 tarihinden itibaren İstanbul-Bologna seferleri aşağıdaki programa göre yapılacak:

Bologna

THY, 4 ile her gün uçacak...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
sivas günde 2 sefere çıkacak diyorlar doğrumu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben sinopluyum ve turizmciyim.BU yaz 2 kere benim bindiğim günlerde uçaklar fulldu. 13:00 falan yapabilirlerse boş yer bulmak daha zor olacak özellikle yazın.avusturya ve almanyada yaşayan bir sürü türk var.Aktarmaya yetişemiyorlar 1 gün sonra uçmaları gerekiyor.saati ayarlayabilirlerse sinop hattı yazın hergun ful olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GÜZEL BİR HABER BENCE.İNŞALLAH TÜM İLLERE BOYLE SEFERLER DÜZENLENİR.mARDİN E DE AKŞAM UÇUŞLARI KOYARSANIZ ÇOK İYİ OLUR.yOLCU POTANSİYELİ ÜST DÜZEYDE.şIRNAK,CİZRE,NUSAYBİN,KIZILTEDEN YOLCU BAYAĞI GELİYOR UÇMAK İÇİN.YETKİLİLER BU PROJEYI HAYATA GEÇİRMELİ BENCE.HERGÜN SABAH MARDİN-İST SEFER VAR.HAFTANIN BELL GÜNLERİDE AKŞAM SEFER OLURSA SUPER OLUR.HAVAALANININ HİÇBİR SORUNU YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
muş içinde harika oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sinop seferleri kuyruğa kadar dolu gidiyor. Gidenler bilir orası sadece otobüs ile ulaşılan bir yer ve yol 12 saat sürüyor; ayrıca da virajlı hatta bazı kesimleri tehlikeli. Fiyat makul olduğu sürece tercih edilecektir. Tabi bu durum oraya çalışan otobüs şirketlerini çok zor durumda bırakır bu da olumsuz yönü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Haftanın 4 günü Sinop'a. Süper vallahi. Ne kadar çok yolcusu varmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tşkrler THY birde fiyatları sabitleseniz .. Bu Arada THY ve ANADOLU JET YETKİLİ ACENTASI OLAN HASPET TURIZM SEYAHAT ACENTASINA VERMİŞ OLDUKLARI YAKIN İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000