24 Ağustos 2012, Cuma 09:12:02

THY 305 KİŞİNİN YERİNİ DOLDURACAK

Grev yasağına karşı başlatılan eylem sonrası 300’e yakın kabin memurunun işine son veren THY, yeni kabin memurları alacağını duyurdu.
  • Arkadaşım, "bir haber" değil "bihaber" yazılır o kelime... Hatta şapkalı i şeklinde "bîhaber" olmalı da bilgisayarda çıkar mı bilmem. Bu forumlarda yazanların hiçbirinin imladan gramerden vs haberi yok, herkes de bir diğerini cahillikle suçluyor. İşinize gösterdiğiniz özen de bu kadarcık ise biz yolcuların vay haline.
  • bu 305 kişinin yerini doldurcaksınızda birde bunların işgal ettiği yeri boşaltsanız artık uluslararası havalimanı dış hatlar geliş kapısı önü ,eskiden halay malay cekiyorlardı şimdi oda yok ne cümbüş var ne eğlence...
  • vallah sen fakülte mezunu isen ben ne mezunuyum bilemedim şu seviyesiz yorumlarından sonra :)) hadi kardeş sana hayatta bu kafayla başarılar..daha fazla seviyene düşmek istemiyorum :)
  • hak hukuk vardır ve adalete inanırsın sanıyorum, grev yapılacaksa ilan edilir imzalar atılır ve sayı yeterli ise kararı alınır ve uygulanır . mayıstaki olayda hiç bir girişim yok iken keyfi olarak iş aksatma oldu ve yönetim herkese sms atarak uyardı , kimse iplemedi ve şimdi neticesini herkes delikanlı gibi kabul etmeli iken niçin hala thy yi kötülüyorlar. İşte burada dışarıda kalan 300 kişi için maalesef hak ettiler demek insana ağır gelsede , işin aslı bu. Yoksa bizde insan evladıyız ve birisi ekmeğini kaybettiği zaman kimse bundan zevk almaz ve üzülür. Bizde üzüldük, emin olun. Haa bu arada ben thy ile göbek bağı olmayan ve bu siteyi takip eden bir kişiyim ve inanın elimde sanal bir terazi tuttuğuma inanıyorum. Hak haklıya verilsin herzaman.
  • tavşan dağ meseleri. yürüyerek git hamburg'a. ya da yerinde otur hamburger ye.
  • Yerime kim özür dilemiş komikkk hahaha ayrıca ilkokul mezunu değil fakülte mezunuyum herşeye at gözlüğü ile bakan chp liler yine atıp tutyosunuz burda gidin ya thy ile ilgelenmeyin sizzz artık allah allah şirkete zarar verrende sizlersiniz chp lilerrr
  • yazık!!! onlarca kişi işinden oldu ve ben hala boykot ediyorum thy'yi binmiyorum..zaten tv de işten atılan o insanların gözyaşlarını gören bir yolcu içinde azcık acıma duygusu varsa thy ile bir daha seyahat etmez.ben etmiyourm..çevremde birçok arkadaşımda etmiyor..
  • Kardeş ilkokul mezunu olduğun,AKP sayesinde bir yerlere geldiğini nasıl belli ediyorsun pes doğrusu...yazdıkların arasında tek bir tane mantıklı bir cümle bulmaya çalıştım ama ne yazık ki yok yazık çok yazık. Senin gibiler sayesinde ülkemiz bu halde işte. Her güzel şeyin mutlaka bir sonu vardır bunu unutma istersen ve benden sana bir tavsiye arkana ve AKP'ye güveneceğine kendini bu cahillikten kurtar..THY'de böyle cahil insanlarla çalışmaya devam etsin işte. Çıkarılan arkadaşlar bence sevinmelisiniz kalitenizin daha fazla düşmeyeceği için. Özelde çalışan biri olarak belki THY'den daha az maaş alıyorum ama huzurlu,mutluyum ve kalitemin düşmesine göz yummak zorunda kalmıyorum..
  • EVET 1.500 TL 'YE ÇALIŞIRLAR ARTIK:)))
  • tabiki işden atılan firmaya ve markaya zarar veren bu 300 kişinin yerine yeni elemanların alınması doğaldır.. madem ki bu 300 kişi sevmiyordu thy şirketini zorla mı işe alındılar sorarı size şimdi gitsin 0 3oo kişi sendikada çay ocağında, sekreterlikte işe başlasınlar madem ki sendika ağalarının dediklerini yaptılar isyan çıkardılar işi yavaşlatmada bulundular, iş bıraktılar uçuşların iptaline sebep oldular zarar etti firmA o zaman kapıya hadi bakalım gidin sendika ağalarınıza iş versinler size mademki isyan et dediler sizde ettiniz alın siz kaldırım taşı süpürün sendikaların ofisinde takılın bakalım..iş verirse sendika ağALARI

Türk Hava Yolları, son dönemde kabinde yaşanan ekip azlığı şikayetlerini dikkate aldı, kabin memuru almak için kolları sıvadı.

İşte THY’nin kabin memuru adaylarında aradığı koşullar:

Ön Koşullar:

T.C. uyruklu olmak

En az lise veya dengi okul mezunu olmak (Yurtdışında eğitim görmüş adaylar için denklik belgesi ibraz edilmesi zorunludur)

İyi derecede İngilizce bilmek

THY A.O.’nun öngördüğü ilde ikamet etmeyi kabul etmek

01.01.1983 ile 31.12.1990 tarihleri arası doğumlu olmak

Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak

Erkek adaylar için; askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş olmak

Sağlık ve Fiziki Koşullar

Bayanlarda 160-180 cm.arası boya sahip olmak

Erkeklerde 170-190 cm.arası boya sahip olmak

Boy ve kilo arasında uygun farklılıkta olmak (Ölçümler THY tarafından veya THY’nin belirleyeceği kurum/kuruluşlarca yapılacaktır)

Sağlık durumu uçuşa müsait olmak (THY’nin yönlendireceği sağlık kurumlarından sağlık durumunun uçuşa uygun olduğuna dair rapor almak)

Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik, sicil yetersizliği veya sağlık nedeniyle ayrılmamış olacak.

©Airporthaber.com ÖZEL

THY 305 KİŞİNİN YERİNİ DOLDURACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

aaa'ya yazana ~ 12 yıl önce
Arkadaşım, "bir haber" değil "bihaber" yazılır o kelime... Hatta şapkalı i şeklinde "bîhaber" olmalı da bilgisayarda çıkar mı bilmem. Bu forumlarda yazanların hiçbirinin imladan gramerden vs haberi yok, herkes de bir diğerini cahillikle suçluyor. İşinize gösterdiğiniz özen de bu kadarcık ise biz yolcuların vay haline.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kovalayın ~ 12 yıl önce
bu 305 kişinin yerini doldurcaksınızda birde bunların işgal ettiği yeri boşaltsanız artık uluslararası havalimanı dış hatlar geliş kapısı önü ,eskiden halay malay cekiyorlardı şimdi oda yok ne cümbüş var ne eğlence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AAA'ya ~ 12 yıl önce
vallah sen fakülte mezunu isen ben ne mezunuyum bilemedim şu seviyesiz yorumlarından sonra :)) hadi kardeş sana hayatta bu kafayla başarılar..daha fazla seviyene düşmek istemiyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg tolga.. ~ 12 yıl önce
hak hukuk vardır ve adalete inanırsın sanıyorum, grev yapılacaksa ilan edilir imzalar atılır ve sayı yeterli ise kararı alınır ve uygulanır . mayıstaki olayda hiç bir girişim yok iken keyfi olarak iş aksatma oldu ve yönetim herkese sms atarak uyardı , kimse iplemedi ve şimdi neticesini herkes delikanlı gibi kabul etmeli iken niçin hala thy yi kötülüyorlar. İşte burada dışarıda kalan 300 kişi için maalesef hak ettiler demek insana ağır gelsede , işin aslı bu. Yoksa bizde insan evladıyız ve birisi ekmeğini kaybettiği zaman kimse bundan zevk almaz ve üzülür. Bizde üzüldük, emin olun. Haa bu arada ben thy ile göbek bağı olmayan ve bu siteyi takip eden bir kişiyim ve inanın elimde sanal bir terazi tuttuğuma inanıyorum. Hak haklıya verilsin herzaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg tolga'ya ~ 12 yıl önce
tavşan dağ meseleri. yürüyerek git hamburg'a. ya da yerinde otur hamburger ye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaa ~ 12 yıl önce
Yerime kim özür dilemiş komikkk hahaha ayrıca ilkokul mezunu değil fakülte mezunuyum herşeye at gözlüğü ile bakan chp liler yine atıp tutyosunuz burda gidin ya thy ile ilgelenmeyin sizzz artık allah allah şirkete zarar verrende sizlersiniz chp lilerrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg tolga ~ 12 yıl önce
yazık!!! onlarca kişi işinden oldu ve ben hala boykot ediyorum thy'yi binmiyorum..zaten tv de işten atılan o insanların gözyaşlarını gören bir yolcu içinde azcık acıma duygusu varsa thy ile bir daha seyahat etmez.ben etmiyourm..çevremde birçok arkadaşımda etmiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AAA'ya ~ 12 yıl önce
Kardeş ilkokul mezunu olduğun,AKP sayesinde bir yerlere geldiğini nasıl belli ediyorsun pes doğrusu...yazdıkların arasında tek bir tane mantıklı bir cümle bulmaya çalıştım ama ne yazık ki yok yazık çok yazık. Senin gibiler sayesinde ülkemiz bu halde işte. Her güzel şeyin mutlaka bir sonu vardır bunu unutma istersen ve benden sana bir tavsiye arkana ve AKP'ye güveneceğine kendini bu cahillikten kurtar..THY'de böyle cahil insanlarla çalışmaya devam etsin işte. Çıkarılan arkadaşlar bence sevinmelisiniz kalitenizin daha fazla düşmeyeceği için. Özelde çalışan biri olarak belki THY'den daha az maaş alıyorum ama huzurlu,mutluyum ve kalitemin düşmesine göz yummak zorunda kalmıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YENİ PART TİME!! ~ 12 yıl önce
EVET 1.500 TL 'YE ÇALIŞIRLAR ARTIK:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy yeni hostes alacak ~ 12 yıl önce
tabiki işden atılan firmaya ve markaya zarar veren bu 300 kişinin yerine yeni elemanların alınması doğaldır.. madem ki bu 300 kişi sevmiyordu thy şirketini zorla mı işe alındılar sorarı size şimdi gitsin 0 3oo kişi sendikada çay ocağında, sekreterlikte işe başlasınlar madem ki sendika ağalarının dediklerini yaptılar isyan çıkardılar işi yavaşlatmada bulundular, iş bıraktılar uçuşların iptaline sebep oldular zarar etti firmA o zaman kapıya hadi bakalım gidin sendika ağalarınıza iş versinler size mademki isyan et dediler sizde ettiniz alın siz kaldırım taşı süpürün sendikaların ofisinde takılın bakalım..iş verirse sendika ağALARI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000