03 Nisan 2012, Salı 14:46:38

THY 3. KEZ SPONSOR OLDU

National Golf Kulübü'nde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın (LET) Türkiye ayağının ana sponsoru üçüncü kez Türk Hava Yolları oldu.
  • yaaa....bu terbiyesiz yönetimin yaptığına bakın yaaaa bu yönetime diyecek hiç bişey yok personele gelince para yok ama dimi utanmazlar....sağa sola sponsor olacağına önce personeline para ver allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın sonuna kadar toplu sözleşme hakkımızı kullanıcaz....
  • Personeline gelince zam yok..reklama gelince para cok......
  • thy 2011 de 1 milyar tl den fazla zarar eden thy oraya buraya hala hesapsızca para saçmaya devam ediyorlar.nasılsa verilen para bablarının parası değil ve ceplerinden de çıkmıyor.ayıptır,günahtır,yazıktır bu koskoca şirkete.
National Golf Kulübü'nde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın (LET) Türkiye ayağının ana sponsoru üçüncü kez Türk Hava Yolları oldu.

Türkiye’de golf sporunun tanınmasına önemli katkı sağlayan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’nın ana sponsoru üçüncü kez Türk Hava Yolları oldu. Şubat ayında Avustralya’da start veren Ladies European Tour’un (LET) Türkiye ayağı 10 - 13 Mayıs tarihlerinde dördüncü kez National Golf Kulübü’nde 30 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçünün katılımıyla gerçekleşecek.

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’nın Türkiye ayağı 2008 yılından beri, ulusal ve uluslararası alandaki tecrübesi ile dünyanın seçkin sermaye ve yatırım danışmanlık şirketlerinden olan Mineks International’ın organizatörlüğünde yürütülüyor.

2011 Turkish Airlines Ladies Open şampiyonu 24 yaşındaki Hollandalı Christel Boeljon bu yıl birinciliği elden bırakmamak için dünyanın dört bir yanından gelecek, her biri alanında önemli başarılar elde etmiş profesyonel golfçülerle mücadele edecek.

Amerika’nın en başarılı oyuncularından kabul edilen Christina Kim, National Golf Kulübü sahasını çok iyi tanıyan İngiliz oyuncular Melisa Reid ve Laura Davies, Iskoçya´dan Becky Brewerton ve Isveçli Helen Alfredsson gibi başarılı isimler de turnuvada rekabet edecek.

Tüm yıl boyunca sürecek olan turnuva Türkiye’den sonra Slovakya, İsveç, Portekiz, İngiltere, Dubai, İrlanda, İskoçya ve Fransa gibi ülkelerde devam edecek.

Turkish Airlines Ladies Open Turnuvası'ndan bir gün önce 1 profesyonel ve 3 amatör oyuncudan oluşan takımların yarışacağı Pro–Am turnuvasında ise Türk ve yabancı iş ve cemiyet camiasından önemli isimler bir araya gelecek.

SESİMİZİ DAHA FAZLA GOLF SEVERE DUYURACAĞIZ

Mineks International ve National Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Göktuna, Mayıs ayında gerçekleşecek dünya çapındaki turnuvaya 2010’dan beri olduğu gibi bu senede Türk Hava Yolları’nın ana sponsor olarak destek vereceğini belirtti.

Göktuna, “Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası gibi dünyanın en prestijli müsabakalarından birinin Türkiye ayağı organizasyonunu üstlenmekten gurur duyuyoruz. 2008 yılından bu yana ülkemizin uluslar arası arenada bu turnuvalar sayesinde bilinirliğini arttırarak sesimizi daha fazla golf severe duyuracağız. Ayrıca golf sporunu Türkiye’ye de tanıtarak Antalya bölgesinin turizmine de önemli katkı sağlamaktayız.” diyerek Turkish Airlines Ladies Open’ın ülkemizin tanıtımı adına taşıdığı önemi vurguladı.

Yaşları 7-17 arasında değişen, aralarında Antalya Yetiştirme Yurdu’ndan 13 çocuğun da bulunduğu 80 öğrenci National Golf Kulübü tarafından sosyal sorumluluk kapsamında geleceğin golfçülerini olarak yetiştiriliyor.

National Golf Kulübü Junior Akademi öğrencilerinin çoğu Türkiye Golf Federasyonu A Milli Takımı’na aday olup, 14 -16 yaş grubundaki çocukların birçoğu şimdiden Türkiye liginde oynamaya hak kazanmış ve 16 yaş altı milli takım kadrolarında yer almıştı. Bunların içinden 1 kız, 3 erkek olmak üzere 4 öğrenci ise şimdiden uluslararası turnuvalarda ülkemizi temsil ediyor.
THY 3. KEZ SPONSOR OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
yaaa....bu terbiyesiz yönetimin yaptığına bakın yaaaa bu yönetime diyecek hiç bişey yok personele gelince para yok ama dimi utanmazlar....sağa sola sponsor olacağına önce personeline para ver allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın sonuna kadar toplu sözleşme hakkımızı kullanıcaz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Personeline gelince zam yok..reklama gelince para cok......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy 2011 de 1 milyar tl den fazla zarar eden thy oraya buraya hala hesapsızca para saçmaya devam ediyorlar.nasılsa verilen para bablarının parası değil ve ceplerinden de çıkmıyor.ayıptır,günahtır,yazıktır bu koskoca şirkete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000