25 Temmuz 2016, Pazartesi 15:59:44

THY 211 kişinin görevine son verdi

Türk Hava Yolları (THY) dün akşam saatlerinde başlayan görevden almalar ile ilgili açıklama yaptı. THY'den yapılan açıklamada 211 kişinin iş akitlerinin sonlandırıldığı belirtildi. İşte detaylar...
  • Allah ülkeme ihanet eden tüm kişi ve kuruluşların milyon defa belalarını versin valla bu ihanetçiler idam edilmeli mahkemeye falan lüzum kalmadan.
  • Onlarda bizlere yapmışlardı beter olsunlar. Etme bulma dünyası
  • İyi ki şimdi değil 4-5 sene önce THY' nin içindeki FETÖ'cü ajanlar tarafından THY den verimsizlik iddiasıyla atılmışım. Yoksa adım bir de FETÖ'cü ye çıkacaktı. Ajanlar görevdemi hala acaba..?
  • 20 yıldır feto hain derdik...mübarek adam deme öyle derlerdi. Şimdi beni attılar işten. Fetö cüler kaldı... Nasıl bir dünya bu anlamadım...
  • Zerre kadar acımam. Aynı şeyleri 2003 de yaptılar. Etme bulma dünyası
  • heryer toz duman fetö cü olanlar olmayanlara iftira atmaya çoktan başlamış bile
  • Bir gemide 99 cani ve 1 masum var ise ve masum da hakkından vazgeçmedi ise o gemiyi batıramazsınız. Yani Islam adaletinde kurunun yanında yaş yanamaz. Adalet terazisi gayet hassas olmalıdır. Adalet ve Kalkınma adı ile yönetime gelmiş, halkın bu sebeple teveccühnü kaznmış sayın yöneticilerimize duyurulur. Karalama ve söykenti üzerine Fetöcü diye hüküm verip işten attıklarını tekrar değerlendirsinler. , İspat ve delil olmadan şüphe üzerine insanları Fetöcü yaftası ile işten atmak zülumdur. Bu şekilde alınan kararlardan süratle dönülmelidir. Mesele çok iyi ele alınmalıdır. Zira mazlumun ahı ile Cenab-ı. Hak arasında perde yoktur. Bu sorumlulukla titreyin ve hasap gününü unutmayın.
  • Fetö ile uzaktan yskından alakam olmamasına ve yaptıklarına karşı olmama rağmen işime son verildi. Müdpet bir delil sunulmadı. Birileri hakkımda bir şey demiş. İspat yok, delil yok, savunma hakkı yok. Tamamen dedikodu ve karalama üzerine alınmış bir karar. Adaletin şu an zerresi yok ve gözetilmiyor. Darbe girişimi Allahın inayeti ile bertaraf edildi. Ancak sonrasında yapılan bu haksız uygulama ile alınan ahlar, inayeti geri bırakır ve sebep olanları mahv ve perişan eder. Sadece işimiz elimizden alınmadı, itibarımız da alındı . Bu saatten sonra kime ne diyeceğiz? Kime derdimizi anlatabiliriz? Kim bizi işe almak ister?. Evde bakmakla yükümlü olduğum masumların hakkını bir kalemde yok edenler, elbette mahşerde zor durumda kalacaklar. Duam mahşere kalmadan tekrar tetkik edip hatalarından kısa sürede dönmeleridir.
  • bagciyi dovmeye dondu bu is. Akp bu fetoculeri bas taci yapti,haklari olmadigi halde torpille yukseltti.Simdi kendi hatasinin bedelini ataturkculere,solculara,mhplilere,yalaka olmayanlara odetiyor onlari isten cikartarak.Donem yalalarin donemi en cok yalaka olan baskan olacakmis haydi baslayin yalakaliga.Tamam da akpnin butun kandirilmisliklarinin bedelini halk mi odeyecek akpden kimse bir tane bile bedel odemeyecek mi?
  • Umarım işten çıkarmalar dedikoduya göre değil sağlam ve doğru istihbarata göre yapılıyordur

Türk Hava Yolları (THY) dün akşam saatlerinde başlayan görevden almalar ile ilgili açıklama yaptı. THY'den yapılan açıklamada 211 kişinin iş akitlerinin sonlandırıldığı belirtildi.

THY'den yapılan açıklama şöyle denildi;

Türk Hava Yolları çalışanı 211 kişinin iş akitlerinin sonlandırılmasına karar verilmiştir.

22.07.2016 tarihi itibariyle gerçekleştirilen mezkûr iş akitlerinin feshedilmesi gerekçeleri arasında; işletmesel gereklilik, verimsizlik, performans yetersizliği ve de ülkemizin ve şirketimizin güvenliği ve çıkarlarına ters düşecek her türlü tutum ve davranışlar kapsamında FETÖ yapılanmasına müzahir olmak yer almaktadır.

Türk Hava Yolları, gerçekleşen darbe girişimi sonrasında tüm aile fertleri ile birlikte ve de kahraman milletimizin bir parçası olarak, planlanan hain kurguyu bertaraf etmede ve demokrasinin korunması hususunda üzerine düşen sorumluluğu her şartta yerine getirmeye devam edecektir.

Saygılarımız ile kamuoyunun bilgisine sunarız.

THY 211 kişinin görevine son verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (105)

Bekir Kececi ~ 8 yıl önce
Allah ülkeme ihanet eden tüm kişi ve kuruluşların milyon defa belalarını versin valla bu ihanetçiler idam edilmeli mahkemeye falan lüzum kalmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eden Bulur ~ 8 yıl önce
Onlarda bizlere yapmışlardı beter olsunlar. Etme bulma dünyası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F84 ~ 8 yıl önce
İyi ki şimdi değil 4-5 sene önce THY' nin içindeki FETÖ'cü ajanlar tarafından THY den verimsizlik iddiasıyla atılmışım. Yoksa adım bir de FETÖ'cü ye çıkacaktı. Ajanlar görevdemi hala acaba..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy çalışanı ~ 8 yıl önce
20 yıldır feto hain derdik...mübarek adam deme öyle derlerdi. Şimdi beni attılar işten. Fetö cüler kaldı... Nasıl bir dünya bu anlamadım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acıma ~ 8 yıl önce
Zerre kadar acımam. Aynı şeyleri 2003 de yaptılar. Etme bulma dünyası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 8 yıl önce
Hic tanimadigmiz insanlar hakkinda boyle yorum yapabilmek...Benim tanidigim en az 20 kişi var...Feto icin yillarca hain diye dil dökmüş insanlar...
toz duman ~ 8 yıl önce
heryer toz duman fetö cü olanlar olmayanlara iftira atmaya çoktan başlamış bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet-i mahza ~ 8 yıl önce
Bir gemide 99 cani ve 1 masum var ise ve masum da hakkından vazgeçmedi ise o gemiyi batıramazsınız. Yani Islam adaletinde kurunun yanında yaş yanamaz. Adalet terazisi gayet hassas olmalıdır. Adalet ve Kalkınma adı ile yönetime gelmiş, halkın bu sebeple teveccühnü kaznmış sayın yöneticilerimize duyurulur. Karalama ve söykenti üzerine Fetöcü diye hüküm verip işten attıklarını tekrar değerlendirsinler. , İspat ve delil olmadan şüphe üzerine insanları Fetöcü yaftası ile işten atmak zülumdur. Bu şekilde alınan kararlardan süratle dönülmelidir. Mesele çok iyi ele alınmalıdır. Zira mazlumun ahı ile Cenab-ı. Hak arasında perde yoktur. Bu sorumlulukla titreyin ve hasap gününü unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atılan birisi ~ 8 yıl önce
Allah razı olsun sizden...Hiç ama hiç ilgim yokken atıldım...
Hata ~ 8 yıl önce
Fetö ile uzaktan yskından alakam olmamasına ve yaptıklarına karşı olmama rağmen işime son verildi. Müdpet bir delil sunulmadı. Birileri hakkımda bir şey demiş. İspat yok, delil yok, savunma hakkı yok. Tamamen dedikodu ve karalama üzerine alınmış bir karar. Adaletin şu an zerresi yok ve gözetilmiyor. Darbe girişimi Allahın inayeti ile bertaraf edildi. Ancak sonrasında yapılan bu haksız uygulama ile alınan ahlar, inayeti geri bırakır ve sebep olanları mahv ve perişan eder. Sadece işimiz elimizden alınmadı, itibarımız da alındı . Bu saatten sonra kime ne diyeceğiz? Kime derdimizi anlatabiliriz? Kim bizi işe almak ister?. Evde bakmakla yükümlü olduğum masumların hakkını bir kalemde yok edenler, elbette mahşerde zor durumda kalacaklar. Duam mahşere kalmadan tekrar tetkik edip hatalarından kısa sürede dönmeleridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzum yeyin ~ 8 yıl önce
bagciyi dovmeye dondu bu is. Akp bu fetoculeri bas taci yapti,haklari olmadigi halde torpille yukseltti.Simdi kendi hatasinin bedelini ataturkculere,solculara,mhplilere,yalaka olmayanlara odetiyor onlari isten cikartarak.Donem yalalarin donemi en cok yalaka olan baskan olacakmis haydi baslayin yalakaliga.Tamam da akpnin butun kandirilmisliklarinin bedelini halk mi odeyecek akpden kimse bir tane bile bedel odemeyecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
someone ~ 8 yıl önce
Umarım işten çıkarmalar dedikoduya göre değil sağlam ve doğru istihbarata göre yapılıyordur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insallah ~ 8 yıl önce
Insallah öyledir.. mahsum insanlara yazik olur,ekmek parasi..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000