23 Aralık 2011, Cuma 19:15:54

THY 2012'DE UÇUŞA GEÇİYOR...

Türk Hava Yolları 2012 yılında uçmayı planladığı şehirleri açıkladı...
  • novosibirsk gene yok, yillardan beri ha bugun acilacak ha yarin acilacak deniyor ama bir turlu acilmiyor.
  • yaa arkadaslar, THY'nın yenı hat haberı cıktıgı zaman, "ora n'oldu, bura n'oldu?" dıye soranlara seslenıyorum... hat acılsa sankı bılet alıp da ucacak mısın? bu kadar merak nıye???
  • yaaa sizde astar kalmamış artık...şıracının şahidi bozacı misali...allah ıslah etsin sizi..asıl yalan söyleyerek insanları kandıran sizsiniz...ama herkes öğrendi ne olduğunuzu :))
  • Ne oldu kardes onceki yorumundakendini pilot diye tanitiyordun yalanin ortaya cikinca kivirmissin, utanmiyor musun. Benim dearkadasim pegasusta pilot esi ve cocugu bugun tk ile uctu ne var bunda gayet normal. Tk nin pilotunu biliyormus da esini tk ile ile ucurmuyormus yalana bak. Ustelik onceki mesajinda kendini pilot diye tanitmissin. Yuru sana kim inanir. Haaaa senin paran yetmiyorsa gelme tk ya kardesim. Git biraz para biriktir.
  • Açıklama için teşekkürler .. BA SYD-SIN-LHR veya MEL-SIN-LHR ucuyor ve B747-400 operate ediyor.. Bende belki B777-300 ler SYD-SIN-IST ucar dıye dusunuyordum ama bahsettiğiniz diğer etkenleri tabiki işin içinde olmadığımız için bilemiyordum.Desenize beklemeye devam edecek ve SQ - EK - MH ile aktarmalı uçarak Türkiye ye ulaşacağız...
  • BIRDE ROTTERDAM OLSUN
  • Kardeş uçaklar dolmadığı sürekli boş gidip geldiği için thy tokat hattını kapattı ,klavye başında sallıcağına cebinden 2 kuruş verip tokat a bilet alsaydın yada uçaklar dolsaydı zaten oraya sefer vardı.bu yüzden sen tokata daha fazla bir şey bekleme tokatlı burhan altıntop düşünceli kardeşim seni...
  • tk da uçan pilot ailesine başka şirketten bilet alıyordu...bu kadar tk hakkında yazılanlar yalanda bir sn mi doğrusun acaba doğrucu davut??????
  • Kimdiden yazmışım özür dilerim, '' şimdiden'' yazacaktım.
  • IST-SYD-IST hattini isteyen arkadas kesin biliyordur bu hattti yapabilecek ucaklarini THY de olmadigini. 777LR veya zamani gelince 787 ve sonra A350 gibi ucaklarla bu ucus teknik olarak yapilabilir fakat 19 saatten fazla olabilicek bu ucusta THY nin para kazanmasina imkan yok. Ucakta 2-3 ekip olmasi gerekebilir, koltuk sayisi mecburan az tutulacaktir, 3 yemek servisi yapilmak zorunda kalinacaktir, bu ucusta business yolcusu cok az olucaktir, transit yolcu az olucaktir. Kisacasi one-stop yaparak yolculuk yapilmasi hem sirketler, hem yolcu acisindan daha ekonomik olucaktir.
Milli Havayolu THY, 2012 yılında uçmayı planladığı şehirleri açıkladı. IMKB'ye yapılan açıklamada filo müsaitliği ve sivil havacılık izinleri kapsamında uçmayı planladığı şehirleri sıraladı.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na açıklamada bulunan THY A.O. ortaklığı önümüzdeki yıldan itibaren uçacağı şehirleri şöyle açıkladı:

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca filo müsaitliğine ve sivil havacılık izinlerine bağlı olarak İstanbul-Kinşasa-İstanbul seferlerine başlanmasına karar verilmiştir.
 
Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca 2012 yılı içerisinde uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak İstanbul-Bremen-İstanbul hattının açılmasına karar verilmiştir.
 
Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca 2012 yılı içerisinde uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak İstanbul-Aalborg-Billund-İstanbul hattının açılmasına karar verilmiştir.
 
Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca filo müsaitliğine ve sivil havacılık izinlerine bağlı olarak İstanbul-Edinburgh-İstanbul seferlerine başlanmasına karar verilmiştir.
 
Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca 2012 yılı içerisinde uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak İstanbul-Leipzig-İstanbul hattının açılmasına karar verilmiştir.
 
Ortaklığımızca  2012 yılı içerisinde uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak Istanbul-Accra-Abidjan-Istanbul hattının açılmasına karar verilmiştir.   Halihazırda Istanbul-Lagos-Accra-Lagos-Istanbul  olarak icra edilmekte olan seferlerimiz, 2012 Ocak ayı itibariyle Istanbul-Lagos-Istanbul ve Istanbul-Accra-Istanbul olarak icra edilecek olup,  izinlerin tamamlanmasına müteakip Istanbul-Accra hattı  Istanbul-Accra-Abidjan-Istanbul olarak devam edecektir.
THY 2012'DE UÇUŞA GEÇİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 12 yıl önce
novosibirsk gene yok, yillardan beri ha bugun acilacak ha yarin acilacak deniyor ama bir turlu acilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaa arkadaslar, THY'nın yenı hat haberı cıktıgı zaman, "ora n'oldu, bura n'oldu?" dıye soranlara seslenıyorum... hat acılsa sankı bılet alıp da ucacak mısın? bu kadar merak nıye???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaaa sizde astar kalmamış artık...şıracının şahidi bozacı misali...allah ıslah etsin sizi..asıl yalan söyleyerek insanları kandıran sizsiniz...ama herkes öğrendi ne olduğunuzu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ne oldu kardes onceki yorumundakendini pilot diye tanitiyordun yalanin ortaya cikinca kivirmissin, utanmiyor musun. Benim dearkadasim pegasusta pilot esi ve cocugu bugun tk ile uctu ne var bunda gayet normal. Tk nin pilotunu biliyormus da esini tk ile ile ucurmuyormus yalana bak. Ustelik onceki mesajinda kendini pilot diye tanitmissin. Yuru sana kim inanir. Haaaa senin paran yetmiyorsa gelme tk ya kardesim. Git biraz para biriktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Açıklama için teşekkürler .. BA SYD-SIN-LHR veya MEL-SIN-LHR ucuyor ve B747-400 operate ediyor.. Bende belki B777-300 ler SYD-SIN-IST ucar dıye dusunuyordum ama bahsettiğiniz diğer etkenleri tabiki işin içinde olmadığımız için bilemiyordum.Desenize beklemeye devam edecek ve SQ - EK - MH ile aktarmalı uçarak Türkiye ye ulaşacağız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BIRDE ROTTERDAM OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kardeş uçaklar dolmadığı sürekli boş gidip geldiği için thy tokat hattını kapattı ,klavye başında sallıcağına cebinden 2 kuruş verip tokat a bilet alsaydın yada uçaklar dolsaydı zaten oraya sefer vardı.bu yüzden sen tokata daha fazla bir şey bekleme tokatlı burhan altıntop düşünceli kardeşim seni...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tk da uçan pilot ailesine başka şirketten bilet alıyordu...bu kadar tk hakkında yazılanlar yalanda bir sn mi doğrusun acaba doğrucu davut??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kimdiden yazmışım özür dilerim, '' şimdiden'' yazacaktım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
IST-SYD-IST hattini isteyen arkadas kesin biliyordur bu hattti yapabilecek ucaklarini THY de olmadigini. 777LR veya zamani gelince 787 ve sonra A350 gibi ucaklarla bu ucus teknik olarak yapilabilir fakat 19 saatten fazla olabilicek bu ucusta THY nin para kazanmasina imkan yok. Ucakta 2-3 ekip olmasi gerekebilir, koltuk sayisi mecburan az tutulacaktir, 3 yemek servisi yapilmak zorunda kalinacaktir, bu ucusta business yolcusu cok az olucaktir, transit yolcu az olucaktir. Kisacasi one-stop yaparak yolculuk yapilmasi hem sirketler, hem yolcu acisindan daha ekonomik olucaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000