11 Ekim 2014, Cumartesi 09:49:24

THY 2 YENİ NOKTAYA SEFER BAŞLATACAK

Türk Hava Yolları (THY), 2 yeni dış hat noktasına daha uçma kararı aldı.
  • Taipei üzerinden Manila'ya da başlanmalı.
  • Sidney ve havana yolda(:
  • Stratejik olarak baktiginizda ... Istanbulun pozisyonu asya ve avrupa arasinda cok ii .... Afrikaya avrupadan daha rahat ulasabiliyorlar , onemli olan onlarin ulasamadigi yada stratejik olarak gucsuz olduklari noktalar ... CIA 2030 ongoru raporunu incelicek olursaniz Cin in 1. Sirada ve Hindistaninda bunu takiben 2. Veya 3. Sirada olucagini anlarsiniz ... Bencce THY butun gucuyle Hindistan pazarina yuklenmeli ... Olabildigince pastadan buyuk bir dilim almasi cok onemli ... Ozelikle yeni Max veya Neo serileri ile pazara girerse rekabet gucu cok guclu olur ... Cunku ne hintliler nede avrupalilar Max ve Neo yu bu hatta kulana bilirler ve mecburen 777 yada 330 kaldirmak zorunda kalirlar bununda operasyonel faliyet fiyati Neo ve Max in yaninda cok pahali olur ve pazar THY nin eline gecer !! Uyuma THY !!
  • Orlando açılması düşünülüyormu. THY deki arkadaşların bilgisi varmı ?
  • Filipinli kardeş 5 lira parana kıyarsan su içebilirsin ama yok ben illaki birilerine çamur atayım diyorsan o ayrı, musluktan akıttığın su bedava mı, restoranlarda içtiğin su bedava mı? Yediğin yemekle birlikte içtiğin su için bedava diyen bi işletme var mı? Sana bir tiyo vereyim içtiğin suyun parası bilet parasının içinde. Adamlar 100 milyon dolarlık uçak satın alıp seni istediğin yere bedava götürecek hali yok heralde!
  • Vergiler cok yuksek bu is kendi personeline tatil keyfine donusur z bilet pass bilet hakki olanlar gider ekonomide de gitmezler yerleri bellisir .... tk 60 tk 68 ve simdi yeni yerler tatil baslasin tabi .......
  • Türkiye Tayvanı tanımıyor diye biliyorum ama uçak seferleri için bir engel yok demek
  • hayırlı olsun taiwan asyanın önmeli bir ticaret merkezi semi condustor sektörü için önemli şehir. sonra otomotiv sektörü için.. porto da avrupanın önemli şehirlerindendir. thy her 2 hatta da tatmin edici yolcu bulur..
  • manila yine mi olmayacak!!! arkadaş bari pegasus uçsa da su içmeden 14 saat gitsek :)
  • Tabi ya beleşçilere gidecek yeni yerler lazım..

Türk Hava Yolları (THY), Portekiz'in Porto ve  Tayvan'nın Taipei şehirlerine tarifeli yolcu seferleri başlayacak.

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada, "Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine bağlı olarak Portekiz'in Porto ve  Tayvan'nın Taipei şehirlerine tarifeli yolcu seferleri başlatılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

PORTO'YU TANIYALIM

Portekiz'in kuzeyinde Rio Douro nehrinin ağzında bulunan Porto şehri, ülkenin en önemli endüstri noktasıdır. Şehir merkezi 1996 yılında Unesco tarafından Dünya mirası listesine alınmış olup, şehrin yerleşimi Roma İmparatorluğu'nun bir karakolu olduğu yüzyıllar öncesine dayanmaktadır.

Şehrin en bilinen ihraç malı 'Porto Şarabı'dır. Bu özel şarap için yetiştirilen üzüm çeşitleri, Rio Doura nehri boyunca yetiştirilen üzüm bağlarından elde edilmektedir. 1756'da çıkarılan bir yasayla Porto şarabın üretiminde kullanılan üzüm çeşidi ve şarabın tarifi koruma altında alınmıştır.

TAYVAN'IN BAŞKENTİ: TAIPEI

Taipei, Tayvan'ın başkenti ve Tayvan adasının en kalabalık şehridir. Tayvan'ın en önemli ticaret, siyaset ve kültür merkezi olan Taipei. dünyanın en yüksek gökdelenlerinden biri olan "Taipei 101" binasına da ev saipliğii yapıyor. Taipei, toplam 12 yerleşim bölgesinden oluşmaktadır.

THY 2 YENİ NOKTAYA SEFER BAŞLATACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Taipei ~ 10 yıl önce
Taipei üzerinden Manila'ya da başlanmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sidney ve havana yolda(:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Stratejik olarak baktiginizda ... Istanbulun pozisyonu asya ve avrupa arasinda cok ii .... Afrikaya avrupadan daha rahat ulasabiliyorlar , onemli olan onlarin ulasamadigi yada stratejik olarak gucsuz olduklari noktalar ... CIA 2030 ongoru raporunu incelicek olursaniz Cin in 1. Sirada ve Hindistaninda bunu takiben 2. Veya 3. Sirada olucagini anlarsiniz ... Bencce THY butun gucuyle Hindistan pazarina yuklenmeli ... Olabildigince pastadan buyuk bir dilim almasi cok onemli ... Ozelikle yeni Max veya Neo serileri ile pazara girerse rekabet gucu cok guclu olur ... Cunku ne hintliler nede avrupalilar Max ve Neo yu bu hatta kulana bilirler ve mecburen 777 yada 330 kaldirmak zorunda kalirlar bununda operasyonel faliyet fiyati Neo ve Max in yaninda cok pahali olur ve pazar THY nin eline gecer !! Uyuma THY !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orlando ~ 10 yıl önce
Orlando açılması düşünülüyormu. THY deki arkadaşların bilgisi varmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Filipinliye ~ 10 yıl önce
Filipinli kardeş 5 lira parana kıyarsan su içebilirsin ama yok ben illaki birilerine çamur atayım diyorsan o ayrı, musluktan akıttığın su bedava mı, restoranlarda içtiğin su bedava mı? Yediğin yemekle birlikte içtiğin su için bedava diyen bi işletme var mı? Sana bir tiyo vereyim içtiğin suyun parası bilet parasının içinde. Adamlar 100 milyon dolarlık uçak satın alıp seni istediğin yere bedava götürecek hali yok heralde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filipinli ~ 10 yıl önce
buradaki ironiyi anlamayacak kadar olaya bodoslama dalmasaydın keşke. su meselesi için asla pegasus'u eleştirdiğim yok, sadece bu konu efsane olduğu için ironi yaptım. pegasus'a sghm izin verse her yere uçar, manilaya bile ama bizim thy emirates'in günde 3 sefer uçuş yaptığı yere hala naz ediyor, ben böyle planlamanın ve vizyonun aklını seveyim
ucariz tabi... ~ 10 yıl önce
Vergiler cok yuksek bu is kendi personeline tatil keyfine donusur z bilet pass bilet hakki olanlar gider ekonomide de gitmezler yerleri bellisir .... tk 60 tk 68 ve simdi yeni yerler tatil baslasin tabi .......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türkiye Tayvanı tanımıyor diye biliyorum ama uçak seferleri için bir engel yok demek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
hayırlı olsun taiwan asyanın önmeli bir ticaret merkezi semi condustor sektörü için önemli şehir. sonra otomotiv sektörü için.. porto da avrupanın önemli şehirlerindendir. thy her 2 hatta da tatmin edici yolcu bulur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filipinli ~ 10 yıl önce
manila yine mi olmayacak!!! arkadaş bari pegasus uçsa da su içmeden 14 saat gitsek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tabi ya beleşçilere gidecek yeni yerler lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000