11 Haziran 2013, Salı 12:42:28

THY 2 YENİ NOKTAYA DAHA UÇMAYA BAŞLADI

Türk Hava Yolları, Avrupa'daki uçuş ağına iki yeni noktayı daha ekledi.
  • Izlanda'ya ucus bekliyoruz artik Izlanda'ya..
  • dünyadaki ülkeleri bitirdik yakında aya uçarız herhalde..
  • geçen hafta finlandiye büyükelçisi ile beraberdim, ticaret ateşi, ve büyükelçi müsteşarı ile birlikte samimi bir sohbet ettik.. konu thy den açıldı, finlandiyanin başkenti helsinkiye sadece thy sefer düzenliyor finnarin seferi yok. thy nin helsinkiye seferleri %90 civarlarında doluluk oranı hiç düşmüyor hatta bazen full çektiğini söyledi istanbulda hatırı sayılır özel fin firmaları var. ayrıca bir miktar da türk gurbetçi de yaşıyor.büyükelçi ve diğer tüm personel de thy ile uçuyor ve son derece memnunlar.. tabi şunuda söylediler ciro ,filo, bakım tesisleri bakımında thy finnardan kat kat üstün bunu da net biliyorlar. kısa bir bilgi vereyim tüm finlandiyanın topllam nüfusu 5 milyon. istanbulun nufüsü 10 milyon desem ne anlama geldiğini söyleyiniz..ayrıca bu letonya estonya gibi ülkere sefer koyması thy açısından son derece öenmli olduğunu söylediler..
  • arkadaş slovenyaya uçulmuyor diyor ama yanlış biliyor.oraya uzunca bir zamandır uçuluyor.Yanılmıyorsam 2 sene oldu.Ayrıca ljb-vıe bir saat
  • Allah daha çok sefer ve uçak nasip etsin bize ki dünya adımızı daha çok duysun ama üzülüyorum THY ve TGS artık torpilli eleman çalıştırmak yerine dışarda bekleyen kalifiye iş yapacak adamları işe alsın ki kalitemiz daha yükselsin ama nerede sesimizi duyacaklar...
  • Bugünkü VİP ekibide cok iyiydi, özel kurulmuş bir kabin ekibiydi. Çok başarılı bir operasyon oldu. Tebrikler.
  • Bi tek izlanda ve slovenya kaldi avrupada slovenya viyanaya cok yakin oldugu icin sefer konmasima gerek yok ama izlandaya yakinda baslar ucuslar
  • Kına meraklıları yine iş başında siz ne derseniz deyin kervan yürümeye devam ediyor. Durmak yok uçmaya devam hayırlı olur inşallah . Kınacılar hasetinizden çatlayın ne çekiyorsunuz be!
  • yakın bir zamanda patlayacak olan ekonomi balonundan sonra asıl uçuş var, sıkı durun...
  • Ne zaman yurtici ( bolgesel) ucuslara onem verecekler cok merak ediyorum. Hergun degil haftada iki sefer olsa yeter hani. Anadolu insani neden ihmal ediliyor sayin bakan??

Dünyanın en çok ülkeye havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları, uçuş ağındaki ülke sayısını 102'ye çıkardı.

Türk Hava Yolları’nın 101. ülkede 232. destinasyonu Tallinn (Estonya) ve 102. ülkede 233. destinasyonu Vilnius (Litvanya)’ya gerçekleştirilecek seferler, bugün itibariyle haftada 3 gün olmak üzere İstanbul’dan karşılıklı olarak icra ediliyor.

İstanbul’dan Tallinn-Vilnius’a tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 220 Avro (online satışlarda 210 Avro)’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir. Ayrıca, Miles&Smiles üyelerimiz yeni açılan hatlarımızda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.



Tallinn; modern çağda Orta Çağ büyüsü…

Estonya'nın başkenti ve en önemli liman kenti olan Tallinn, Baltık Denizi kıyısında, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'nin güneyinde yer alıyor. Küresel bir kent olarak adlandırılan Tallinn, dünyanın en gelişmiş 10 dijital kenti arasında listeleniyor. Şehrin tarihi merkezi UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alıyor. Turku (Finlandiya) ile birlikte 2011 yılı Avrupa Kültür Başkenti seçilen kent, ayrıca Kuzey Avrupa'nın en eski başkenti unvanına sahip. Tallinn’in iki eski kasabası ve aynı zamanda iki önemli cazibe merkezi Lower Town ve Toompea yürüyerek kolaylıkla keşfedilebilir nitelikte. Pirita ve Kadriorg etrafında yeralan doğu semtleri ve Rocca al Mare’de bulunan, Estonya’nın kırsal kültür ve mimari çehresini muhafaza eden Estonya Açık Hava Müzesi de görülmeye değer.

Avrupa’da tarihe uzanan zaman tüneli, Vilnius…

Litvanya’nın güneydoğusunda yeralan Vilnius, Baltık ülkelerinin Riga’dan sonra en büyük ikinci kenti. Tarihi merkezinin eşsiz mimarisi ile tanınan Vilnius, 1994 yılında UNESCO Dünya Mirası listesinde ilan edilirken, 2009 yılında Avusturya’nın Linz şehri ile birlikte, Avrupa Kültür Başkenti seçildi.

Farklı mimarisi ile kozmopolit bir şehir olan Vilnius, tarihi merkezi ile Avrupa'nın en büyüklerinden biri olmakla birlikte, en değerli kültürel ve tarihi alanlar bu bölgede görülebiliyor.

THY 2 YENİ NOKTAYA DAHA UÇMAYA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

misafir ~ 9 yıl önce
Izlanda'ya ucus bekliyoruz artik Izlanda'ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
dünyadaki ülkeleri bitirdik yakında aya uçarız herhalde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
geçen hafta finlandiye büyükelçisi ile beraberdim, ticaret ateşi, ve büyükelçi müsteşarı ile birlikte samimi bir sohbet ettik.. konu thy den açıldı, finlandiyanin başkenti helsinkiye sadece thy sefer düzenliyor finnarin seferi yok. thy nin helsinkiye seferleri %90 civarlarında doluluk oranı hiç düşmüyor hatta bazen full çektiğini söyledi istanbulda hatırı sayılır özel fin firmaları var. ayrıca bir miktar da türk gurbetçi de yaşıyor.büyükelçi ve diğer tüm personel de thy ile uçuyor ve son derece memnunlar.. tabi şunuda söylediler ciro ,filo, bakım tesisleri bakımında thy finnardan kat kat üstün bunu da net biliyorlar. kısa bir bilgi vereyim tüm finlandiyanın topllam nüfusu 5 milyon. istanbulun nufüsü 10 milyon desem ne anlama geldiğini söyleyiniz..ayrıca bu letonya estonya gibi ülkere sefer koyması thy açısından son derece öenmli olduğunu söylediler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fuseer ~ 11 yıl önce
arkadaş slovenyaya uçulmuyor diyor ama yanlış biliyor.oraya uzunca bir zamandır uçuluyor.Yanılmıyorsam 2 sene oldu.Ayrıca ljb-vıe bir saat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
slovenya ~ 11 yıl önce
Slovenya ya 2006 dan berı uculuyor
THY_TGS ~ 11 yıl önce
Allah daha çok sefer ve uçak nasip etsin bize ki dünya adımızı daha çok duysun ama üzülüyorum THY ve TGS artık torpilli eleman çalıştırmak yerine dışarda bekleyen kalifiye iş yapacak adamları işe alsın ki kalitemiz daha yükselsin ama nerede sesimizi duyacaklar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qwerty ~ 11 yıl önce
Bugünkü VİP ekibide cok iyiydi, özel kurulmuş bir kabin ekibiydi. Çok başarılı bir operasyon oldu. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bi tek izlanda ve slovenya kaldi avrupada slovenya viyanaya cok yakin oldugu icin sefer konmasima gerek yok ama izlandaya yakinda baslar ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Ona Slovenya değil SLOVAKYA derler dostum!
Aviator ~ 11 yıl önce
Kına meraklıları yine iş başında siz ne derseniz deyin kervan yürümeye devam ediyor. Durmak yok uçmaya devam hayırlı olur inşallah . Kınacılar hasetinizden çatlayın ne çekiyorsunuz be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iktisat ~ 11 yıl önce
yakın bir zamanda patlayacak olan ekonomi balonundan sonra asıl uçuş var, sıkı durun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekonomi prof ~ 11 yıl önce
beyler ekonomi profesörü konuştu şişşşt :)
Sayin Bakan ~ 11 yıl önce
Ne zaman yurtici ( bolgesel) ucuslara onem verecekler cok merak ediyorum. Hergun degil haftada iki sefer olsa yeter hani. Anadolu insani neden ihmal ediliyor sayin bakan??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
açıkla ~ 11 yıl önce
neresi mesela ihmal edilen yer? açıklada bilgilenelim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000