30 Mart 2011, Çarşamba 08:33:14

THY 14 NİSAN'DA ERBİL'DE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "İç huzur yoksa, güvenlik yoksa, adalet mekanizması işlemiyorsa, orada ne ekonomik, ne sosyal kalkınmadan bahsedilemez" dedi.
  • EBL ile BGW hatlari icin alinan ilave WRI arasinda oldukca fark var, BGW hala daha riskli konumda. Bunun yanisira EBL hatti da ilk acildigi zamanlarda senelerce OW koltuk fiyati 500-600 USD olarak satildi yani hatta tek olmanin getirdigi avantaj fazlasiyla kullanildi. Acilan ilk yillarda avantaj kullanilmasi oldukca normal bir durum.
  • Erbil ile Bağdat'ı örnek olarak almamın nedeni, şu anda her iki Türk Özel Şirketinin tek başına bu şehirlere uçmasıdır. THY 14 Nisan'da EBL'e başlayacak. Başlarken de, piyasanın gerektirdiği fiyata çekmiş. Yani sizin elma, armut olmuş. Ama BGW'de elmalığını muhafaza ediyor maşallah. Diğer Türk Özel Hava Yolumuz da, niyet ve talepleri var mı bilmiyorum ama, BGW'ye uçarsa o zaman daha haklı bir rekabet olmaz mı? Yurtiçinde de aynısını yaptı. Ceremesini 2-3 misli fiyatla uçarak halk çekiyor.
  • bu kazık sözüm ona bayrak taşıyıcısına asla binmedim binmemde....sanki kelle koltuk havayolları gibi
  • THY sitesinde IST-BGW-IST 1.800 TL 'ye de bilet var siz en pahali olani ornek vermissiniz. IST-EBL-IST bilet fiyatlari ise 600-700 TL civari. Elma ile armudu kiyaslamayalim lutfen. Yorumlarimizda dogru bilgiler verelim okuyucularimiza.
  • Tabii ki BGW ve EBL farkli olacak. THY sitesinde IST-EBL-IST bileti de 699 TL (Hersey Dahil) Neden EBL de BGW ornek verdiniz anlayamadim.
  • Şöyle fiyatlara bir baktım. Sayın yorumcunun söylediği gibi, yaşasın, isteyen istediği şirketten bilet alabilecek artık. Özellikle gazeteciler, siyasiler, milletvekilleri ve ulaşım ücretleri devlet tarafından karşılanan kişiler mutluluktan uçuyorlardır. Atlasjet Erbil'e 345 USD'ye (535 TL)'ye uçuyor; THY Bağdat' 2.287 TL'ye uçuyor. Aslında halka hizmet adına Bağdat'ın da tek elden kurtarılması, anılan özel şirkete / şirketlere de Kerkük ve Bağdat slotlarının açılması uygun olacaktır.
  • Bravo THY boylece EBL ve ISU tekel olmaktan cikacak artik. Herkes diledigi sekilde biletini alabilecek.
  • arkadaş ne kadar hayal ürünü br teorti neymiş pist 4,5km imiş bizim şanlıurfa gap havalimanı da 4000 metre şimdi bizim sahadamı üst olarak kulanılacak vallahi alemsin ha
  • Yine slot savasi mi? Bilen var mi?
  • THY uyguladigi fiyat politikasi ile EBL ve ISU darmadagin eder, ustelik IST uzerinden diger noktalara baglanti da verecegi icin tercih sebebi olacaktir. Cok basarili ama gecikmis bir karar. Tebrikler THY
Erbil Uluslararası Havalimanı'nın açılışında konuşan Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti: "Son sekiz yılda, Türkiye içinde kardeşliği yücelterek, ekonomiyi büyüttük. Türkiye içinde, dayanışmamızı güçlendirerek, dış politikamızı daha güçlü hale getirdik. Tarihi, kültürel bağlarımızın olduğu Irak'ı ve bu güzel bölgeyi, şimdi artık havayoluyla, ki ben buna havayolu demek istemiyorum, halkın yolu diyorum, bu halkın yoluyla da birbirimize, dünyaya daha da yakınlaştırıyoruz."

THY 14 NİSAN'DA ERBİL'DE
Başbakan Erdoğan, "Bildiğiniz gibi, Erbil'e Türkiye'den sadece özel havayolu şirketleri uçuyordu. Türk Hava Yolları'nın da Erbil'e sefer yapması yönünde biz bir karar almıştık. İnşallah, 14 Nisan'dan itibaren artık Türk Hava Yolları doğrudan Erbil'e uçuşları başlatıyor. Havalimanıyla birlikte bunun da hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Bölgenin en büyük yatırımlarından biri olan Erbil Uluslararası Havalimanı, yıllık 2 milyon 750 bin yolcu kapasiteli terminal binasına; 4.5 kilometreyle dünyanın en büyük 7'nci pistine, aynı anda 30 uçağın park edeceği alana sahip.

(Sabah)

THY 14 NİSAN'DA ERBİL'DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
EBL ile BGW hatlari icin alinan ilave WRI arasinda oldukca fark var, BGW hala daha riskli konumda. Bunun yanisira EBL hatti da ilk acildigi zamanlarda senelerce OW koltuk fiyati 500-600 USD olarak satildi yani hatta tek olmanin getirdigi avantaj fazlasiyla kullanildi. Acilan ilk yillarda avantaj kullanilmasi oldukca normal bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Erbil ile Bağdat'ı örnek olarak almamın nedeni, şu anda her iki Türk Özel Şirketinin tek başına bu şehirlere uçmasıdır. THY 14 Nisan'da EBL'e başlayacak. Başlarken de, piyasanın gerektirdiği fiyata çekmiş. Yani sizin elma, armut olmuş. Ama BGW'de elmalığını muhafaza ediyor maşallah. Diğer Türk Özel Hava Yolumuz da, niyet ve talepleri var mı bilmiyorum ama, BGW'ye uçarsa o zaman daha haklı bir rekabet olmaz mı? Yurtiçinde de aynısını yaptı. Ceremesini 2-3 misli fiyatla uçarak halk çekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu kazık sözüm ona bayrak taşıyıcısına asla binmedim binmemde....sanki kelle koltuk havayolları gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY sitesinde IST-BGW-IST 1.800 TL 'ye de bilet var siz en pahali olani ornek vermissiniz. IST-EBL-IST bilet fiyatlari ise 600-700 TL civari. Elma ile armudu kiyaslamayalim lutfen. Yorumlarimizda dogru bilgiler verelim okuyucularimiza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tabii ki BGW ve EBL farkli olacak. THY sitesinde IST-EBL-IST bileti de 699 TL (Hersey Dahil) Neden EBL de BGW ornek verdiniz anlayamadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şöyle fiyatlara bir baktım. Sayın yorumcunun söylediği gibi, yaşasın, isteyen istediği şirketten bilet alabilecek artık. Özellikle gazeteciler, siyasiler, milletvekilleri ve ulaşım ücretleri devlet tarafından karşılanan kişiler mutluluktan uçuyorlardır. Atlasjet Erbil'e 345 USD'ye (535 TL)'ye uçuyor; THY Bağdat' 2.287 TL'ye uçuyor. Aslında halka hizmet adına Bağdat'ın da tek elden kurtarılması, anılan özel şirkete / şirketlere de Kerkük ve Bağdat slotlarının açılması uygun olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bravo THY boylece EBL ve ISU tekel olmaktan cikacak artik. Herkes diledigi sekilde biletini alabilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaş ne kadar hayal ürünü br teorti neymiş pist 4,5km imiş bizim şanlıurfa gap havalimanı da 4000 metre şimdi bizim sahadamı üst olarak kulanılacak vallahi alemsin ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yine slot savasi mi? Bilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY uyguladigi fiyat politikasi ile EBL ve ISU darmadagin eder, ustelik IST uzerinden diger noktalara baglanti da verecegi icin tercih sebebi olacaktir. Cok basarili ama gecikmis bir karar. Tebrikler THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000