07 Eylül 2012, Cuma 12:02:00

THY 12 UÇAK ALACAK...

Türk Hava Yolları, Aydın Çıldır Havalimanı'nda kuracağı uçuş okulu için eğitim uçağı almak üzere kolları sıvadı. Airex fuarına özel bir ekiple katılan THY, uçak üreticilerini ihaleye davet etti...
  • thy diye başlayan; sen çalışıyorsan ben de hiç bir şey bilmiyorum! Yazından belli torpille işe girip sağda solda takılanlardansın çalışmana göre fazla da para alıyorsun! Hayatın boyunca göremeyeceğin şeylere sahip olmuşsun,ne yazacaktın ki!
  • aferim sana bu kafayla daha çokkk ağlaşırsınız...size yapılan muamele az bile...daha çok yapsınlar iyi olurr
  • aydındaki okulun başına asaf bora gececek emekliğinde, metin kockar ve ekibi su anda onun ayakcılığını yaparak , ona yer hazırlıyorlar, ordunun içine ettikleri yetmiyor, sindel in içine ettiler şimdide thy nin içine etmek için kolları sıvadılar, temel hoca yabancı ulkelere fto egitimi satmaktan bahsediyor, hangi egitimi satacak, bunlar ne anlar egitimden, hangi yabancı dille satacaklar bu egitimi, menderes kpt a yazık ettiler, inş. sedat şekerci kpt arada kaynamaz....beceriksiz asaf cunku iyi bilir kendi beceriksizliklerinin faturasını baskasına kesmeyi
  • yahu ne cahil cüheyla insanlar yorum yazıyor buraya.. adam tavsiyede bulunmuş "diamonda hiç bakmamalarını tavsiye ederim zira CG burunda" diye. bana bir söyle bakayım CG burunda olunca avantaj nedir dezavantaj nedir?
  • DAHA KÖTÜSÜ OLABİLİR BU UÇAKLARI MENDERES TE ALIYOR OLABİLİRDİ
  • SİRKETİMİ SEVİYORUM.DEĞERİMİ GÖRÜYORUM.COK CALISIYORUM SOSYAL HAYATIM OLMUYOR AMA GELECEĞİM GARANTİ ALTINDA OLUYOR.EVET BEN BİR ALIRKEN PİLOTUM 6 ALIYOR AMA ONLARDA COK CALISIYOR.SİZDE ANCA BOS BOS YORUM YAPIYORSUNUZ.BURDA CALISAN HERKES BU SİRKETE COK SEY BORCLU
  • Ilk once bir Pilotlari arasinda anket yapsin en uygun ucak hangisi diye? Diamond'a hic bakmamasini tavsiye ederim keza CG burunda nerdeyse..
  • THY 200 saat uçuşlu insanları direkt 737,320 ye oturtmak yerine arada intibak edilmesi için uçurabileceği kısa mesafelerde kullanılabilecek daha küçük gövdeli bir uçak almalı...
  • Gecen senede Asaf Bora simulator slotlari almisti Lufthansada. Oradada yemisti sirket bir kazik. Dur bakalim Sedat kaptanla ne zaman kavgaya baslayacak.
  • Asaf Bora bu islerden cok anlar ya. Daha oncede iki tane Mustang Jet aldi ama uc senedir bir saat egitim icin ucuramadilar daha iki jeti. Sirkete 5-6 milyon dolarlik kazik. Sonrada kabinden adam atip, ekipleri tehdit edip sirkete para kazandiriyormus gorunur. Nasilsa bir gun hatta geri donecek. Kendisini bekliyoruz.

Türk Hava Yolları, Airex fuarında eğitim uçağı arıyor. Fuara katılan eğitim uçağı üreticilerinden teklif almak isteyen Türk Hava Yolları, katılımcı şirketleri tek tek ziyaret etti, uçaklarla ilgili ayrıntılı bilgi aldı.

THY Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Asaf Bora'nın başında bulunduğu özel bir ekip,
üretici firmaları 12 uçaklık alım için ihaleye davet etti.

Türk Hava Yolları'nın, uçuş akademisi filosuna katacağı 12 yeni uçakla Aydın Çıldır Havalimanı'ndaki projeye hazırlandığı kaydedildi.

Bilindiği gibi Türk Hava Yolları, Aydın Çıldır Havalimanı ihalesini kazanmış ve burada pilot eğitimleri yapmak için kolları sıvamıştı. 

©AirportHaber

THY 12 UÇAK ALACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
thy diye başlayan; sen çalışıyorsan ben de hiç bir şey bilmiyorum! Yazından belli torpille işe girip sağda solda takılanlardansın çalışmana göre fazla da para alıyorsun! Hayatın boyunca göremeyeceğin şeylere sahip olmuşsun,ne yazacaktın ki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ..diyene ~ 12 yıl önce
aferim sana bu kafayla daha çokkk ağlaşırsınız...size yapılan muamele az bile...daha çok yapsınlar iyi olurr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabahat ~ 12 yıl önce
aydındaki okulun başına asaf bora gececek emekliğinde, metin kockar ve ekibi su anda onun ayakcılığını yaparak , ona yer hazırlıyorlar, ordunun içine ettikleri yetmiyor, sindel in içine ettiler şimdide thy nin içine etmek için kolları sıvadılar, temel hoca yabancı ulkelere fto egitimi satmaktan bahsediyor, hangi egitimi satacak, bunlar ne anlar egitimden, hangi yabancı dille satacaklar bu egitimi, menderes kpt a yazık ettiler, inş. sedat şekerci kpt arada kaynamaz....beceriksiz asaf cunku iyi bilir kendi beceriksizliklerinin faturasını baskasına kesmeyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burundaki cg ~ 12 yıl önce
yahu ne cahil cüheyla insanlar yorum yazıyor buraya.. adam tavsiyede bulunmuş "diamonda hiç bakmamalarını tavsiye ederim zira CG burunda" diye. bana bir söyle bakayım CG burunda olunca avantaj nedir dezavantaj nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 12 yıl önce
DAHA KÖTÜSÜ OLABİLİR BU UÇAKLARI MENDERES TE ALIYOR OLABİLİRDİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 12 yıl önce
SİRKETİMİ SEVİYORUM.DEĞERİMİ GÖRÜYORUM.COK CALISIYORUM SOSYAL HAYATIM OLMUYOR AMA GELECEĞİM GARANTİ ALTINDA OLUYOR.EVET BEN BİR ALIRKEN PİLOTUM 6 ALIYOR AMA ONLARDA COK CALISIYOR.SİZDE ANCA BOS BOS YORUM YAPIYORSUNUZ.BURDA CALISAN HERKES BU SİRKETE COK SEY BORCLU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
once bi pilotlara ~ 12 yıl önce
Ilk once bir Pilotlari arasinda anket yapsin en uygun ucak hangisi diye? Diamond'a hic bakmamasini tavsiye ederim keza CG burunda nerdeyse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
THY 200 saat uçuşlu insanları direkt 737,320 ye oturtmak yerine arada intibak edilmesi için uçurabileceği kısa mesafelerde kullanılabilecek daha küçük gövdeli bir uçak almalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kimse Dur Demiyor ~ 12 yıl önce
Gecen senede Asaf Bora simulator slotlari almisti Lufthansada. Oradada yemisti sirket bir kazik. Dur bakalim Sedat kaptanla ne zaman kavgaya baslayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herseyi Bilen Asaf Kaptan ~ 12 yıl önce
Asaf Bora bu islerden cok anlar ya. Daha oncede iki tane Mustang Jet aldi ama uc senedir bir saat egitim icin ucuramadilar daha iki jeti. Sirkete 5-6 milyon dolarlik kazik. Sonrada kabinden adam atip, ekipleri tehdit edip sirkete para kazandiriyormus gorunur. Nasilsa bir gun hatta geri donecek. Kendisini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000