20 Aralık 2008, Cumartesi 06:47:26

THY 11 ayda 21 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları’nın yolcu sayısı yılın 11 aylık döneminde 20. milyona ulaştı.
  • gerçekten bu hukumetin isi bilenleri getirmesiyle .bu rakamlar oratya çikiyor,,çikarci çevreler artik bir sey unmayin ya çatlayin ya geberin yada baska yerlere gidin ben sadece tavsiye yapiyorum..istediyiniz seyi yapabilirsiniz
  • thy bulunduğu coğrafyayı bir hub noktası olarak kullanabilir ve çok daha iyisini yapabilir. şüphesizki şu anki başarı küçünsenemez ama gerek halkından gerek devletinden aldığı destekle daha iyisini yapabilir.
  • burda anca bunu yapabilliyorum :)
  • olumsuz birsey olsa thy yerden yere vuran yorumlar yazilirdi ya olumlu isler olunca hani nerde alkis bayrak tasiyicimiza.

THY’den 11 aylık trafik sonuçlarına ilişkin İMKB’ye gönderilen yazıda, geçen yıl Ocak-Kasım döneminde yüzde 15.1 artışla 20.8 milyona ulaştığı kaydedildi. Dış hatlarda Business Class dıştan dışa transit yolcu sayılarında da aynı dönemde sırasıyla yüzde 23.1 ve yüzde 43.3 artış sağlandığı, yolcu doluluk oranının 1.2 artışla yüzde 74.4’e çıktığı belirtildi.

THY 11 ayda 21 milyon yolcu taşıdı

Yorumlar

thy ~ 15 yıl önce
gerçekten bu hukumetin isi bilenleri getirmesiyle .bu rakamlar oratya çikiyor,,çikarci çevreler artik bir sey unmayin ya çatlayin ya geberin yada baska yerlere gidin ben sadece tavsiye yapiyorum..istediyiniz seyi yapabilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
thy bulunduğu coğrafyayı bir hub noktası olarak kullanabilir ve çok daha iyisini yapabilir. şüphesizki şu anki başarı küçünsenemez ama gerek halkından gerek devletinden aldığı destekle daha iyisini yapabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lowable ~ 15 yıl önce
burda anca bunu yapabilliyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mr supheci ~ 15 yıl önce
olumsuz birsey olsa thy yerden yere vuran yorumlar yazilirdi ya olumlu isler olunca hani nerde alkis bayrak tasiyicimiza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000