22 Mayıs 2009, Cuma 16:18:02

THY 10. yılını kutladı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Çin seferlerinin başlamasının 10. yıl dönümü münasebetiyle çok farklı bir etkinlik düzenlendi. 1000 feet yükseklikten çekilen 22 fotoğraf sergisi Çinlileri büyüledi.
  • bence super bir calisma olmus, gercekten bu arkadaslari yurtdisinda Turkiye'yi tanitmak icin yaptiklari calismalardan dolayi tebrik etmek gerekiyor diye dusunuyorum..
  • kocası luftansa yokmuydu törende? çinliler büyülenir tabii,köpek etine bile mest olan millet sonuçta:)
  • arkadaş, mademki şirketine adam alacan, pek cok yeteneği olanı tercih etmelisin ki, bu tarz göğüs kabartıcı fasilitelere imza atılsın. ne yapacan havacılık mezununu, ne yapacan dil bilen personeli... hava civa bunlar. bak ,,adamlar çin i bile kasıp kavurmuş...yürü bee tk...
  • bizde görebilirmiyiz o fotoğrafları

Aynı zamanda THY personeli de olan Alp Alper'in çektiği fotoğraflar büyük beğeni topladı. Türkiye'nin tarihi ve turistik yerlerinden çekilmiş çok farklı 22 fotoğraf sergilendi. Fotoğralar, 40 kişilik ekiple 5 buçuk yılda çekilerek, ''Bir düş uçuşu Türkiye'' adlı kitapta toplandı.

''Fotoğraflarımın böylesine anlamlı bir etkinlikte sergilenmesi gerçekten çok gurur verici'' diyen Alper, böylelikle Çinlilerin Türkiye'yi daha farklı açıdan tanıma fırsatı bulacağını kaydetti.

Söz konusu fotoğraflar, beş ayrı ekip tarafından karadan yer çalışmaları yapılması, ardından da gizli kalmış doğal ve tarihi güzelliklerin havadan çekimlerinin yapılmasıyla oluşturuldu.

Daha önce bilinmeyen tarihi yerlerin de bu çalışmanın sonunda ortaya çıktığı öğrenildi. Fotoğraların, helikopter, iki kişilik mikrolight uçak, balon, yamaç paraşütü ve cessna 172 tipi uçakla çekimi gerçekleştirildi.

THY Çin Müdürü Melih Topuz da THY'ye yaraşır bir etkinlik düzenlemeye çalıştıklarını belirterek, resimlerin beğenilmesinden büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

19 Mayıs'ta başlayan 10. Yıl Dönümü kutlamalarında Pekin'de Osmanlı kıyafetleri giyen Çinli modellerle bir defile düzenlenmiş ve çeşitli hediye çekilişleri yapılmıştı.

THY 10. yılını kutladı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bence super bir calisma olmus, gercekten bu arkadaslari yurtdisinda Turkiye'yi tanitmak icin yaptiklari calismalardan dolayi tebrik etmek gerekiyor diye dusunuyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kocası luftansa yokmuydu törende? çinliler büyülenir tabii,köpek etine bile mest olan millet sonuçta:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaş, mademki şirketine adam alacan, pek cok yeteneği olanı tercih etmelisin ki, bu tarz göğüs kabartıcı fasilitelere imza atılsın. ne yapacan havacılık mezununu, ne yapacan dil bilen personeli... hava civa bunlar. bak ,,adamlar çin i bile kasıp kavurmuş...yürü bee tk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bizde görebilirmiyiz o fotoğrafları

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000