19 Ağustos 2012, Pazar 16:20:53

THK HAVAYOLU ŞİRKETİ KURUYOR

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Yıldırım, uçak seferleri olmayan kentlerin de THK sayesinde hava yolu ile tanışacaklarını söyledi. Yıldırım, yerli uçak üretimi için de çalışıldığını söyledi.
  • Buldum Bu şirkete isim buldum. THK Dreamliner airline. Osmanot' a bu isim yakışır
  • Yapılacaklar bitmez. Türkiye bir işin neden yapılamayacağına ilişkin mazeretler üreten insanlarla dolu. Liderlik beyan edilen sorunlara çözüm üretmekten korkmayanların işidir. Azıcık olsun nasıl yardımcı oluruz diyebilenlerin sayısı arttığında bu memleket ilerleyecek.gölge etmemeyi öğrenmek bile aşama olur.
  • Güzide memleketimin insanı göz göre göre bu kadar keriz yerine konulabilirdi belkide bu en güzel örneğiydi. Adamın gözünün içine baka baka yalan bu olsa gerek. Ne kadar gerksiz bir dünya ya yaşadığımı düşünmeye başladım ya da gereksiz insanlar içinde. Düşünüyorum da kendisi inanmış mıdır bu sarf etmiş olduğu sözlere. Yoksa koltuk mücadelesine mi başlamış. Sorun bizde ki bu adamlar buralarda esebiliyorsa sorun onu oralara getirenlerde kendine kızıyorum adama değil adam gayet başarılı bakın çünkü orada....
  • arkadaşlar öncelikle bayramınızı kutluyorum. yorumları okudukça inanın gülmekten katılıyorum. tam bir komedi. aslında iyi bir standupçu diye düşünüyorum. milleti kendine iyi güldürüyor. ne yaparsınız kabiliyet meselesi bu. gelelim işin asıl tarafına. OSMAN YILDIRIM ŞU ANDA GÖKÇEN HAVACILIK İŞLETMESİNİ EN AZ 10 ŞİRKETE AYIRMIŞ DURUMDA VE BU ŞİRKETLERİN HEPSİNDEN DE AYRI AYRI YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLARAK ÜCRET ALIYOR. ARKADAŞLAR ASIL MESELE BU. YENİ BİR ŞİRKET VE YENİ BİR MAAŞ. YETMEDİ DAHA SONRALARI GELECEK, BİR MASA BİR ŞİRKET BİR MAAŞ. İNCELEYEN YOK, HESAP SORAN YOK. TÜRK TİCARET KANUNUNDA BASİRETLİ TACİR OLMAK ZORUNLU. AMA MAALESEF DEVLETİMİZ OSMAN YILDIRIM İÇİN BU MECBURİYETİ ZORUNLU KILMIYOR, YETERKİ THK, ERİSİN VE YOK OLSUN. ASLINDA HEPİMİZ BU GERÇEĞİN FARKINDAYIZ. AYRICA AÇILAN HER ŞİRKETE BOŞTA KALAN AKRABALAR VE EMEKLİ ASKER ARKADAŞLARI İÇİN İSTİHDAM YERİ. ACABA ÖZEL SEKTÖRDE OLSA BÖYLE HER KAFASI ESTİĞİNDE ŞİRKET KURDURURLARMI, KURDURURLARSADA MALİYETİNİ SORMAZLARMI,
  • ha ha yaaa bu kadar sallayan hayalperest birisi yoktur herhalde....önce doğru düzğün uçak uçurda sonra uzaya gidersin..haa ne oldu yerli üretim çakma uçakların?
  • Karargah zihniyetini bırakamıyınca insan böyle hesapsız atıp tutuyor işte. Örnekleri çokkkk Türkiyemizde. Bu kafalar zarar ettirip batırıyor işte güzelim şirketleri. Yalan dolan karıştırıyorlar çıkarları uğruna. Hem devleti hemde insanları oyalıyorlar.
  • Bu millet yıllarca kurban derisini, fitresini, zekatını THK'na verirken sportif havacılığı geliştirsin, gençlere yeni imkanlar sağlasın, Türk Sportif Havacılığını Dünyada söz sahibi yapsın ülkemiz tanınsın istedi. Senin gibi hesaptan kitaptan anlamayan, milletin malıyla hovardalık yapmaya çalışan bir Paşa eskisi gelsin de herşeyi berbat etsin diye değil... Bunlar iyi günlerin. İhanet ettiğin hayır hasenatlar öteki dünyada seni daha da rezil edecek.
  • İlk önce pilotlarını elinde tutabilmek için çalışma yap.Bunun için ne yapılması gerektiğini biliyorsun,piyasada ki şirketlerin ücretleriyle kıyasla lütfen. Dışarıda en kötü pilot maaşı 4.500 $ iken sen 1.800-2.000 TL maaş veriyorsun pilotuna, bu yazdıklarına kimse inanmıyor ne yazık ki !
  • adamın derdi başka.emekli arkadaşlarına yer ayarlamaya çalışıyor.her şey vatan için!
  • Osman gene işkembeyi kübradan sallamış...kime atabiliyor acaba bu yalanları...kuruma aldığı akrabalarına mı?...topladığı ve ona yalakalıkta sınır tanımayan asker eskilerinemi ?? Ne uçağı... daha kurum bünyesindeki simülatörleri çalıştırtamıyor...bak sen dalgana başkan...silahlı kuvvetlere arpalık olmaya devam et...

THK'nın ispatlanmış hava gücünün aynı sektörde yolcu taşımacılığı konusunda da etkili olarak kullanılması için çalışma başlattıklarını anlatan Yıldırım, ''Bir hava yolu şirketi kurulması için çalışma ve görüşmelerimiz devam ediyor. Türk Hava Yolları'nın (THY), Anadolu Jet'in ya da diğer büyük hava yolu şirketlerinin sefer yapmadığı meydanlara biz Ankara'dan ve ülkemizin diğer şehirlerinden uçarak bu hizmeti vermek istiyoruz. Ülkemizde birçok hava sahamız var. Uçak seferleri olmayan kentlerimiz de THK sayesinde hava yolu ile tanışacak'' dedi.
Gelişen dünya pazarını incelediklerini, bununla paralel olarak yerli uçak üretimine başlanılması için adım attıklarını da hatırlatan Yıldırım, şöyle devam etti:

''Çünkü inanıyorum ki gelişen bu ekonomide insanlar için çok önemli olan sermayelerinden biriside zamandır. Zamanın büyük bölümünü yollarda seyahat ederek geçiren insanların başarılı olmaları mümkün değil. Zaman konusu iş yaşamında da eğitim yaşamında da her zaman çok önemli bir konudur. Bu nedenle uçakla seyahatlerin çok önem kazanacağını biliyoruz. Biz de bu nedenle hava yolu taşımacılığına gireceğiz. Kendi üretimini yapacağımız uçaklarımızı da bu sisteme dahil ederek halkımıza hizmet vermek istiyoruz.''

THK tarafından üretilecek ve 2014'te satışa sunulacak 2 ya da 4 kişilik uçaklar sayesinde, havacılığa gönül verenlerin uçak sahibi olacağını kaydeden Yıldırım, kurumlarının üniversitesinde yetişen genç havacılarla, kurumlarının ürettiği yerli uçaklarla Türk havacılık sektörünün gelişmesine katkı sunacaklarını ifade etti.

Yıldırım, ayrıca 2012 yılı yangın sezonu boyunca THK'ya ait yangın söndürme uçaklarının konuşlandıkları bölgelerde faaliyetlerine aralıksız devam ettiğini bildirdi. 

THK HAVAYOLU ŞİRKETİ KURUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Nasıl yardımcı olabiliriz... ~ 12 yıl önce
Buldum Bu şirkete isim buldum. THK Dreamliner airline. Osmanot' a bu isim yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eleştirmek ne kolay ~ 12 yıl önce
Yapılacaklar bitmez. Türkiye bir işin neden yapılamayacağına ilişkin mazeretler üreten insanlarla dolu. Liderlik beyan edilen sorunlara çözüm üretmekten korkmayanların işidir. Azıcık olsun nasıl yardımcı oluruz diyebilenlerin sayısı arttığında bu memleket ilerleyecek.gölge etmemeyi öğrenmek bile aşama olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇOK İÇ AÇICI ~ 12 yıl önce
Güzide memleketimin insanı göz göre göre bu kadar keriz yerine konulabilirdi belkide bu en güzel örneğiydi. Adamın gözünün içine baka baka yalan bu olsa gerek. Ne kadar gerksiz bir dünya ya yaşadığımı düşünmeye başladım ya da gereksiz insanlar içinde. Düşünüyorum da kendisi inanmış mıdır bu sarf etmiş olduğu sözlere. Yoksa koltuk mücadelesine mi başlamış. Sorun bizde ki bu adamlar buralarda esebiliyorsa sorun onu oralara getirenlerde kendine kızıyorum adama değil adam gayet başarılı bakın çünkü orada....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soner ~ 12 yıl önce
arkadaşlar öncelikle bayramınızı kutluyorum. yorumları okudukça inanın gülmekten katılıyorum. tam bir komedi. aslında iyi bir standupçu diye düşünüyorum. milleti kendine iyi güldürüyor. ne yaparsınız kabiliyet meselesi bu. gelelim işin asıl tarafına. OSMAN YILDIRIM ŞU ANDA GÖKÇEN HAVACILIK İŞLETMESİNİ EN AZ 10 ŞİRKETE AYIRMIŞ DURUMDA VE BU ŞİRKETLERİN HEPSİNDEN DE AYRI AYRI YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLARAK ÜCRET ALIYOR. ARKADAŞLAR ASIL MESELE BU. YENİ BİR ŞİRKET VE YENİ BİR MAAŞ. YETMEDİ DAHA SONRALARI GELECEK, BİR MASA BİR ŞİRKET BİR MAAŞ. İNCELEYEN YOK, HESAP SORAN YOK. TÜRK TİCARET KANUNUNDA BASİRETLİ TACİR OLMAK ZORUNLU. AMA MAALESEF DEVLETİMİZ OSMAN YILDIRIM İÇİN BU MECBURİYETİ ZORUNLU KILMIYOR, YETERKİ THK, ERİSİN VE YOK OLSUN. ASLINDA HEPİMİZ BU GERÇEĞİN FARKINDAYIZ. AYRICA AÇILAN HER ŞİRKETE BOŞTA KALAN AKRABALAR VE EMEKLİ ASKER ARKADAŞLARI İÇİN İSTİHDAM YERİ. ACABA ÖZEL SEKTÖRDE OLSA BÖYLE HER KAFASI ESTİĞİNDE ŞİRKET KURDURURLARMI, KURDURURLARSADA MALİYETİNİ SORMAZLARMI,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a.s ~ 12 yıl önce
ha ha yaaa bu kadar sallayan hayalperest birisi yoktur herhalde....önce doğru düzğün uçak uçurda sonra uzaya gidersin..haa ne oldu yerli üretim çakma uçakların?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komutanım ~ 12 yıl önce
Karargah zihniyetini bırakamıyınca insan böyle hesapsız atıp tutuyor işte. Örnekleri çokkkk Türkiyemizde. Bu kafalar zarar ettirip batırıyor işte güzelim şirketleri. Yalan dolan karıştırıyorlar çıkarları uğruna. Hem devleti hemde insanları oyalıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hesapsız adam!.. ~ 12 yıl önce
Bu millet yıllarca kurban derisini, fitresini, zekatını THK'na verirken sportif havacılığı geliştirsin, gençlere yeni imkanlar sağlasın, Türk Sportif Havacılığını Dünyada söz sahibi yapsın ülkemiz tanınsın istedi. Senin gibi hesaptan kitaptan anlamayan, milletin malıyla hovardalık yapmaya çalışan bir Paşa eskisi gelsin de herşeyi berbat etsin diye değil... Bunlar iyi günlerin. İhanet ettiğin hayır hasenatlar öteki dünyada seni daha da rezil edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
İlk önce pilotlarını elinde tutabilmek için çalışma yap.Bunun için ne yapılması gerektiğini biliyorsun,piyasada ki şirketlerin ücretleriyle kıyasla lütfen. Dışarıda en kötü pilot maaşı 4.500 $ iken sen 1.800-2.000 TL maaş veriyorsun pilotuna, bu yazdıklarına kimse inanmıyor ne yazık ki !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
adamın derdi başka.emekli arkadaşlarına yer ayarlamaya çalışıyor.her şey vatan için!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teheka ~ 12 yıl önce
Osman gene işkembeyi kübradan sallamış...kime atabiliyor acaba bu yalanları...kuruma aldığı akrabalarına mı?...topladığı ve ona yalakalıkta sınır tanımayan asker eskilerinemi ?? Ne uçağı... daha kurum bünyesindeki simülatörleri çalıştırtamıyor...bak sen dalgana başkan...silahlı kuvvetlere arpalık olmaya devam et...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000