21 Eylül 2012, Cuma 15:21:11

TGS'NİN KALİTESİ TESCİLLENDİ

Türk Hava Yolları ve TAV Havalimanları Holding ortaklığındaki Turkish Groud Services (TGS), üç kalite belgesi birden aldı.
  • Ahh bi de maaşlar ı düzeltseler
  • benım anlamadıgım bısey var tgs kuruldugundan berı yere vuruyolar bugun deseler tgs ye adam alınacak once onlar kosarlar akrabasını sokmak ıcın yapmadıgını bırakmazlar lafa geldımı anca atsınlar sukredın pıyasada bu standartlarda calısacak mılyonlarca ınsan var ısıne gelmeyen cıksın zorla tutanmı var calısacak olanda ses yapmasın ısıne baksın sen kalıte kovalama ısını kovala aldıgını haket
  • Beyler devletin uçağı yerdekalmaz tgs gider tfs gelir THY gider başka bisey gelir devir onların devri hizmet söğle böğle diyorsunuz o belgeleri almak için yastık altından para verilmedi milleti köle gibi 3 kuruş paraya calıştırıpta ordan ettikleri karlarla aldılar lütfen namusunla çalışan ekmeğinin derdinde olanlarıda düşünün diyorsunuz apronda uçağa araç çarpmış bu işçinin sucu değil onu orda saatlerce zorunlu mesaiye bırakan adama sorun
  • sen çelebinin üniformalarını görmedin galiba yaz kış kot, 3. sınıf takım elbise
  • Kalite demişken, personel üniformalarında da sağlık,kalite ve dayanıklılık gözetilse yaa.. Üniforma kalitesizliğinde TGS 1 numara.. Bağırarak söylüyoruz ama kimse duymuyor..
  • operasyoncularınız arasında bir kelime ingilizce bilmeyen adam var nasıl ISO alıyorsunuz anlamadım. bas parayı al sertifikayı mı yoksa?
  • airporthaber sitesi TGS şirketinin sunucuları tarafından geçen yıl engellenmiştir şirket pclerinde bu siteye girilememektedir. bazı "sivrizekalılar" kendince birtakım konularda önlem aldığını düşünüyor. varın siz karar verin ne kadar isabetli kararlar alındığına........
  • Kendileri çalıp kendileri oynuyor ne diyelim:)))
  • Belgeyi veren kurumun sahibi Metin YEREBAKAN (MEYER) Aynı zamanda THY v.b birçok kuruluşta YK Üyesi veya Danışmandır.Belgelendirme prosedürüne göre belgelendirme kuruluşu tarafsızlık ilkesini sağlamak adına yöneticilerinin ticari ilişki içerisine girdiği kuruluşlara belge veremezler.
  • tgs kalite belgesi alıyor uçaklarda pert belgesi bizim kalite anlayışımız nedir çok anlamsız

Turkish Ground Services (TGS), hizmet verdiği havayolu şirketlerinin isteklerinin ve şikâyetlerinin yönetimini başarılı bir şekilde gerçekleştirmesi sonucunda “ISO 10002: 2006  Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi” sertifikasını almaya hak kazandı.

Türkiye’de bu sertifikayı alan ilk yer hizmetleri şirketi olan TGS, sunduğu hizmetlerin tümü ile ilgili her türlü şikâyeti en iyi biçimde yönetmek ve etkin biçimde çözüme kavuşturmak konusundaki uluslararası gereklilikleri yerine getirdiğini belgelemiş oldu.

Geçtiğimiz günlerde havalimanlarında engelli yolcuların rahat seyahat edebilmeleri amacıyla başlatılan “Engelsiz Havaalanı” projesinde sertifika alan ilk yer hizmetleri kuruluşu yine TGS olmuştu.

Bu belgeyle beraber “OHSAS 18001: 2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi” ve “ISO 14001: 2004 Çevre Yönetim Sistemi” belgelerini de almaya hak kazanan şirket, iş güvenliği, işçi sağlığı, çevre ve insan sağlığı açısından olumsuzluk içeren her türlü atıkların kontrol altına alınması ve bertaraf edilmesi konusunda gerekli çalışmalarını tamamladı.

Bu üç belge de TGS’nin hizmet verdiği tüm istasyonlarda geçerli.

TGS'NİN KALİTESİ TESCİLLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Çalışan ~ 10 yıl önce
Ahh bi de maaşlar ı düzeltseler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ye kurban olun ~ 11 yıl önce
benım anlamadıgım bısey var tgs kuruldugundan berı yere vuruyolar bugun deseler tgs ye adam alınacak once onlar kosarlar akrabasını sokmak ıcın yapmadıgını bırakmazlar lafa geldımı anca atsınlar sukredın pıyasada bu standartlarda calısacak mılyonlarca ınsan var ısıne gelmeyen cıksın zorla tutanmı var calısacak olanda ses yapmasın ısıne baksın sen kalıte kovalama ısını kovala aldıgını haket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs li ~ 11 yıl önce
Beyler devletin uçağı yerdekalmaz tgs gider tfs gelir THY gider başka bisey gelir devir onların devri hizmet söğle böğle diyorsunuz o belgeleri almak için yastık altından para verilmedi milleti köle gibi 3 kuruş paraya calıştırıpta ordan ettikleri karlarla aldılar lütfen namusunla çalışan ekmeğinin derdinde olanlarıda düşünün diyorsunuz apronda uçağa araç çarpmış bu işçinin sucu değil onu orda saatlerce zorunlu mesaiye bırakan adama sorun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
sen çelebinin üniformalarını görmedin galiba yaz kış kot, 3. sınıf takım elbise

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Kalite demişken, personel üniformalarında da sağlık,kalite ve dayanıklılık gözetilse yaa.. Üniforma kalitesizliğinde TGS 1 numara.. Bağırarak söylüyoruz ama kimse duymuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
körler sağırlar... ~ 12 yıl önce
operasyoncularınız arasında bir kelime ingilizce bilmeyen adam var nasıl ISO alıyorsunuz anlamadım. bas parayı al sertifikayı mı yoksa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dipnot ~ 12 yıl önce
airporthaber sitesi TGS şirketinin sunucuları tarafından geçen yıl engellenmiştir şirket pclerinde bu siteye girilememektedir. bazı "sivrizekalılar" kendince birtakım konularda önlem aldığını düşünüyor. varın siz karar verin ne kadar isabetli kararlar alındığına........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Kendileri çalıp kendileri oynuyor ne diyelim:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
auditor ~ 12 yıl önce
Belgeyi veren kurumun sahibi Metin YEREBAKAN (MEYER) Aynı zamanda THY v.b birçok kuruluşta YK Üyesi veya Danışmandır.Belgelendirme prosedürüne göre belgelendirme kuruluşu tarafsızlık ilkesini sağlamak adına yöneticilerinin ticari ilişki içerisine girdiği kuruluşlara belge veremezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir. ~ 12 yıl önce
tgs kalite belgesi alıyor uçaklarda pert belgesi bizim kalite anlayışımız nedir çok anlamsız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000