26 Aralık 2012, Çarşamba 11:03:23

TGS'NİN GURUR GÜNÜ!

THY ve Havaş ortaklığında kurulan Turkish Ground Services (TGS) bugün 1 milyonuncu uçağına hizmet vermenin gururunu yaşadı...
  • En büyük gurur günü mehmet şişman özcan beyaz barış öztürk ve ateş.hasan yılmaz .ergün. ercan. yücel gittiğinde bu şirkett ayağa kalkacaktır. ey hamdi bey ve bayram bey. lütfen görün artık. önünüze set koyanları görün ..apronda huzur yok. kimseyi kandırmasınlar.
  • tgs dalaman a gelecekmis torpililer çoktan sıraya girmiştir.
  • elektronik sistemlerin yani bütün datanın , paranın aldığının verdiğinin gizlinin kullanımını da havaşa kaptırdılar, kalan yerlerini de onlara versin diye tuttular adam getirdiler. hamdi topçu uyanın sizin 3 yıldır şirkete girmesine müsade etmediğiniz insanları forvete getirdiler. tgs koşar adım havaşın kontrolüne geçiyor.bu havaşlılar, güzelim tgsyi yok rize yok akraba yok tanıdık iftiralarıyla birbirine soktular, operasyonu bozdular, o karşıklıkta tıkır tıkır şirketi ele geçiriyorlar.biz yanlış mı biliyoruz havaşın thyden büyük uçak filosu mu var, tgsnin cirosunun %90 ını havaş uçaklarından mı karşılıyorlar, tgs kurulurken onlarca techizat mı verdi havaş? ee bu neyin ağırlığı
  • apronda şuan kaç uçak var desem bilmezsiniz, o uçağın 1 milyonuncu uçak olduğunu nasıl bildiniz..çok bayat bir basın pr çalışması mizanseni--o bimilyon uçağa hizmet verdiğin sürede personeline yüzde kaç zam yaptın, hastası olana ne yardım yaptın, giyecek yardımı yaptın mı, yakacak yardımı yaptın mı,en basitinden de olsa özel sigorta desteği verdin mi,kaç kişiyi işten çıkardın kaç kişiyi işe aldın, kaçı akrabadır, 2 yılda müdür yaptıklarının kaçı bunu haketti, zorla işen çıkardıkların yüzünden ne kadar tazminata mahkum kaldın, 6000 çalışanına bi tanecik spor salonu açtın mı, zorunlu eğitimler hariç insanları geliştirici bi faaliyette bulundun mu, iş yerinde psikolojik tacizi baskıyı engelledin mi, çalışanların genel müdüre ulaşmasını engelleyen ekibin duvarını kırabildin mi, thy den havaşa doğru kaç fersah yaklaştın (bu arada sani şenere helal olsun her geleni kendi ekibi yapıyor) , sunexprese 2 kuruşa verdiğin hizmetten kaynaklanan zararı nereden kapattın thyden mi
  • TEBRİKLER TGS YOLUMUZ AÇIK OLSUN
  • thy bi uçağına inegöl ismi veremedi, doğubeyazıt ismi bile var, inegöl ismi yok. yazıklar olsun
  • Allah, insallah, hayirli, nice... Yorumlarinda bu kelimeleri kullananlarda boyle bir sirketin ne kadar kolayca yok olabilecegini biliyor.
  • esenbogada kaybolan mause ları bulabıldılermı acaba.. personelın ozel dolaplarını arayacaklardı cunku...
  • hayırlı uğurlu olsun inşallah her daim düzgün titiz ve dikkatli şekilde çalışırlar bizim insanımız istersen en mükemmel şekilde çalışırlar. bu resimdeki çalıianlar da kazasız belasız çalışırlar düzgün titiz şekilde yaparlar işlerini dikkat ve itina çok önemlidir..thy büyüdükçe yer hizmetleri de büyüyeyecek gelişesek her yönden. çalışanlarında birazcık kendilerince kendilerini geliştirmesi lazım diye düşünüyorum kendilerine faydası ve firmaya faydaları olacaktır..
  • Camiamiza hayırlı,olsun daha nice uçaklara..

1 Ocak 2010 tarihinde Türk Hava Yolları ve Havaş ortaklığında kurulan yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) bugün tam 1 milyonuncu uçağına hizmet vermenin gururunu yaşadı. 

Türkiye’nin en genç yer hizmetleri kuruluşu Turkish Ground Services (TGS) üçüncü yaşında 420 bin uçuşa 48 milyonu aşkın yolcuya hizmet verdi. Türk Hava Yolları ve TAV Holding’in ortaklığında 2010 yılı başında faaliyete geçen şirket, üçüncü yılında 1 milyonu aşkın uçağa yer hizmeti sağlamış oldu.

Kurulduğu ilk yıl 270 bin, ikinci yıl 310 bin uçağa yer servisi sağlarken,2012 sonu itibarıyla bu sayıyı 420 binlere yükseltti ve yeni yıl öncesinde 1 milyonuncu uçağa hizmet vermiş oldu.

Geçen yıla oranla hizmet sağlanan uçak sayısında en çok artış Antalya Havalimanı’nda yaşandı. Burayı İzmir, İstanbul Sabiha Gökçen ve Adana istasyonları takip etti. Yolcu sayıları da yine en çok bu istasyonlarda artış gösterirken, TGS’nin bugüne kadar hizmet verdiği yolcu sayısı 125 milyonu aştı.


Yeni istasyonlar hizmete girecek

Genç TGS, İstanbul Atatürk Havalimanı başta olmak üzere İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, Adana, İzmir Adnan Menderes ve Antalya havalimanlarında faaliyet gösteriyor. 2013’ün hemen başında hizmet verdiği altı büyük istasyona ek olarak Bodrum ve Dalaman Havalimanı’nda da faaliyete başlayacak.

TGS’nin 2012’deki ilkleri

Engelli yolcuların rahat seyahat edebilmeleri amacıyla başlatılan “Engelsiz Havaalanı” projesinde sertifika alan ilk yer hizmetleri kuruluşu TGS, 2012 yılı içinde “ISO 10002: 2006  Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi” sertifikasını da almayı başaran ilk yer hizmetleri şirketi oldu. OHSAS 18001: 2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 14001: 2004 Çevre Yönetim Sistemi belgelerine de yine 2012 yılı içinde sahip oldu.

İlk Genel Güvenlik Sertifikası da TGS’ye

TGS, yılın son günlerinde yine bir ilke imza atarak SHGM’nin zaruri kıldığı “Genel Güvenlik Planı’nı hazırlayarak sertifikalandıran ilk yer hizmeti kuruluşu oldu. Bu Sertifika; Havaalanları Yer Hizmetleri Yönetmeliği’ne (SHY-22) göre şirket faaliyet alanlarındaki personel, yolcu durumlarıyla potansiyel tehlike arz eden ve zihinsel özürlü yolcuların uçuşlarında alınacak tedbirleri içeriyor. Belge ayrıca, kural dışı yolculara ilişkin alınacak tedbirleri, yolcu, kabin ve uçak altı bagajların kontrolü ve güvenliği, yolcu-bagaj eşleştirmesi, silah taşıma ve nakli, müsaadeli silah taşıma ve yolculara ait ruhsatlı silahların nakli, kargo ve kurye güvenliği, siber saldırılara karşı alınan güvenlik tedbirlerini ve acil durumlarla ilgili işlemleri kapsıyor.

 

TGS'NİN GURUR GÜNÜ!