05 Eylül 2013, Perşembe 11:46:14

TGS'NİN BÜYÜK GURURU!

Türk Hava Yolları ve TAV Holding’in iştiraki, Turkish Ground Services (TGS) hizmet kalitesini ISAGO Belgesi’yle taçlandırdı.
  • neden bukadar zorunuza gidiyor Rizelilerden bir YARAmı aldınız anlamadım yaa..
  • Hamdi Topçunun işten attığı adama bak. SAMİ ALAN hoplaya zıplaya koca havayolunun Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı oldu. Hem de özel sektörde ... Bir de Hamdi Babanın çiftliğinde köylüsü ve akrabası olduğu için Genel Müdür yapılan ve tüm başarısızlıklarına rağmen orada ısrarla tutulan Genel Müdürlere bak..... Alla'hım aklıma mukayyet ol ...
  • Bi bak bakalim yuzdele amirlerin cogu nereli mekadari rizeli sizde,onyargi var ne geldiyse basiniza rizelilerden geldigini zannediyorsunuz oysa adam gibi isini yapip malatyalisindan afyonlusuna apronda onlarca sef var,elestirilerede acigiz ama elestiriyi yapan adam gibi adam olsun akli basinda olsun ki ciddiye alalim zorunuzdan yorum yapmayin yani
  • Sen nerelisin de acaba harekat olabilmissin merak konusu bu manteliteyle bilginle olmus halin yokdur,eee senin bu mantikla gelebildigin yerde herkez her nufusla heryere gelebilir konu rizeli konusu degil yani insallah anlayabilirsinde sana birseyler kaaandirmis oluruz hereket.
  • isi yine rizelilere getirebildiniz cikti bir sivri zekali daha helal .. Iata ve Isagoyuda rize merkez mahalle muhtari kurdu konusuruz verirlervsertifikayi yada senin karaman ve diger abilerin alirlar heralde tgs de rizeli olmayan sen ve o ikisi var masssallaaaaaah
  • Hizmet konusunda son derece iyesiniz. Her ne kadar bahsedilen Mustafa Karaman o tanımamamda SHGM çalışanları tarafından adından sıkça başarılarından söz ediliyor. Kendisini ve ekibini kutlarım. TGS böyle yöneticilerle başarılarını sıkça sektörde duyuracaktır.
  • Sirketimiz için hersey daha iyi olacak. Bu yogunlukta bu basarıyı gosterebılıyorsak bırakın tas amayı kabul edın en iyi şirket tgs
  • aprondaki kaçıncı kaza bu. biliriz biz sertifikayı
  • Helal olsun Taha Beşdere.... Tebrikler Mustafa Karaman ve ekibi.....
  • ÇELEBİ BİTMİŞ KARDEŞİM ARTIK.ADAMLARININ HALİ KALMAMIŞ,ELEMAN YOK.YER HİZMETİ İŞÇİSİ İSYANLARDA..EYYY DHMİ !! ÇELEBİ Yİ DENETLEMİYORMUSUN.?? denetleyemiyormusun. ?? TGS Yİ BIRAK ÇELEBİ Yİ DENETLEYİN.ÇOCUKLAR-İŞÇİLER PERİŞAN.BİRGÜNDE SIRTLARINDAN 10 TON YÜK GEÇİYOR.SABAH TAN AKŞAMA KADAR PESTİLLERİNİ ÇIKARTIYORLAR.İŞE GİREN ÇIKAN İŞÇİNİN HADDİ HESABI YOK.ARTIK İSTANBUL DAHİLİNDE ÇELEBİ YE GİRİP ÇIKMAYAN VATANDAŞ-İŞÇİ KALMADI.ŞEHİR DIŞINDAN ADRES VERİP GETİRİLENLER VAR.YOLDAN GEÇEN İŞE ALINIYOR.EĞİTİM YOK.PART-TIME ALINIP 24 SAAT ÇAILŞTIRILAN VAR.MESAİLERİ VERİLMİYOR.SAĞLIKSIZ DİNLENME.DÜZENSİZ PLANLAMA,TOPLAMA İŞÇİ İLE ZOR LA HİZMET VERİLİYOR. SAYIN SHGM, SAYIN DHMİ LÜTFEN DUR KARDEŞİM DEYİN BUNLARA.BİR KORTROL YAPIN. L Ü T F E N !!!

TGS, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği’nin (IATA) denetimlerini yaptığı 'Yer Hizmetleri Emniyet Denetim Programı’ndan ‘sıfır’ olumsuz bulguyla geçerek faaliyette bulunduğu 5 istasyonda ISAGO Belgesi almaya hak kazandı. Hizmet kalitesini uluslararası geçerliliği olan belgelerle daha önce de tescilleyen kuruluş, bu lisansların en önemlisi olarak ifade edilen ISAGO’yu da alarak hizmet ve emniyet kalitesini belgelemiş oldu. Ocak 2012 itibarıyla bu yöndeki çalışmalarına başlayan TGS, 20-22 Mart’ta Adana'da, 3-5 Nisan’da Antalya'da, 24-26 Nisan’da İzmir'de,  6-9 Mayıs’ta Sabiha Gökçen'de ve 13-15 Mayıs’ta ise Ankara istasyonunda yapılan denetimleri ‘bulgusuz’ olarak tamamladı.

Rekor başarı: İlk denetimde ‘sıfır’ bulgu

Ocak 2012’de başlatılan ve Yönetim Sistemleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar sonucu TGS, Türkiye’de ISAGO belgelendirmesini hak eden yer hizmetleri kuruluşu oldu. ISAGO tescilini alan kuruluş, Adana, İzmir, Antalya, Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen istasyonlarında denetimlerin ilkini hatasız tamamlayarak, zor bir başarıya da imza attı. Hizmet verdiği tüm istasyonlarda da ISAGO tescilini almayı hedefleyen şirket, 2013 yılında İstanbul istasyonu için de ISAGO belgesini almak üzere IATA’ya başvurdu.

ISAGO Nedir?

IATA tarafından sertifikalandırılan ISAGO, sivil havacılığın ayrılmaz bir parçası olan yer hizmetleri kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda havacılık faaliyetlerindeki operasyonel güvenliği artırmakla birlikte, apronda personel ve uçak kazalarını en aza indirmeyi, gereksiz denetim tekrarını da azaltmayı amaçlıyor.

TGS'NİN BÜYÜK GURURU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Rizeli ~ 10 yıl önce
neden bukadar zorunuza gidiyor Rizelilerden bir YARAmı aldınız anlamadım yaa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rizeden Gel ~ 11 yıl önce
Hamdi Topçunun işten attığı adama bak. SAMİ ALAN hoplaya zıplaya koca havayolunun Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı oldu. Hem de özel sektörde ... Bir de Hamdi Babanın çiftliğinde köylüsü ve akrabası olduğu için Genel Müdür yapılan ve tüm başarısızlıklarına rağmen orada ısrarla tutulan Genel Müdürlere bak..... Alla'hım aklıma mukayyet ol ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aproncu ~ 11 yıl önce
Bi bak bakalim yuzdele amirlerin cogu nereli mekadari rizeli sizde,onyargi var ne geldiyse basiniza rizelilerden geldigini zannediyorsunuz oysa adam gibi isini yapip malatyalisindan afyonlusuna apronda onlarca sef var,elestirilerede acigiz ama elestiriyi yapan adam gibi adam olsun akli basinda olsun ki ciddiye alalim zorunuzdan yorum yapmayin yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aproncuya ~ 11 yıl önce
hikaye anlatma arkadaş.. Rizeli olmaz sa Trabzonluya çalışıyor Genel Müdür. Karadeniz olsun taştan olsun..ayıptır söylemesi az sayılarda da olsalar iyilerini tenzih ederim ama zaten çoğu taşkafalı gibi... sert,küt düşünceli ve konuşmacı yaniii. hakaret anlamında değerlendirilmesin.
tgs harekat ~ 11 yıl önce
Sen nerelisin de acaba harekat olabilmissin merak konusu bu manteliteyle bilginle olmus halin yokdur,eee senin bu mantikla gelebildigin yerde herkez her nufusla heryere gelebilir konu rizeli konusu degil yani insallah anlayabilirsinde sana birseyler kaaandirmis oluruz hereket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rizeli'ye ~ 11 yıl önce
isi yine rizelilere getirebildiniz cikti bir sivri zekali daha helal .. Iata ve Isagoyuda rize merkez mahalle muhtari kurdu konusuruz verirlervsertifikayi yada senin karaman ve diger abilerin alirlar heralde tgs de rizeli olmayan sen ve o ikisi var masssallaaaaaah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron ~ 11 yıl önce
Anlamadığım konu Rizelisin diye neden şef-amir yapılan hemşehrilerinin yaptıklarını görmüyor ve eleştrilere gelmiyorsun. Aprondaki hemşehrilerin, havacılığın tamamını Rizeli muhtar ve fırıncıların kurup geliştirdiğini zannediyorlar ama...ayıp yahu..
Thy ~ 11 yıl önce
Hizmet konusunda son derece iyesiniz. Her ne kadar bahsedilen Mustafa Karaman o tanımamamda SHGM çalışanları tarafından adından sıkça başarılarından söz ediliyor. Kendisini ve ekibini kutlarım. TGS böyle yöneticilerle başarılarını sıkça sektörde duyuracaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rizeli ~ 11 yıl önce
Mustafa Karaman ve Kartal Bey olmazsa TGS bir hiç. Diğerleri hepsi Karadenizli ve çok ilginç insanlar "tüm personel /8000 kişi karadenizli olursa sorun kalmaz diyorlar" ... Şirketi Babalarının malı zannediyorlar galiba..
TGS Harekat ~ 11 yıl önce
Bence Mustafa Karaman Genel Müdürlüğe layık tek tecrübeli ve bilgili son kişi kaldı TGS de. Rizeliler onun da başını yemeseler bari. Belki bir gün.......devran döner de Rizelil olmak yerine, bilgelik ve liyakat tekrar para etmeye başlar Türkiyemizde.
yhm ~ 11 yıl önce
Sirketimiz için hersey daha iyi olacak. Bu yogunlukta bu basarıyı gosterebılıyorsak bırakın tas amayı kabul edın en iyi şirket tgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 11 yıl önce
aprondaki kaçıncı kaza bu. biliriz biz sertifikayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaliteli Kaliteciler ~ 11 yıl önce
Helal olsun Taha Beşdere.... Tebrikler Mustafa Karaman ve ekibi.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelebi..??? kim ~ 11 yıl önce
ÇELEBİ BİTMİŞ KARDEŞİM ARTIK.ADAMLARININ HALİ KALMAMIŞ,ELEMAN YOK.YER HİZMETİ İŞÇİSİ İSYANLARDA..EYYY DHMİ !! ÇELEBİ Yİ DENETLEMİYORMUSUN.?? denetleyemiyormusun. ?? TGS Yİ BIRAK ÇELEBİ Yİ DENETLEYİN.ÇOCUKLAR-İŞÇİLER PERİŞAN.BİRGÜNDE SIRTLARINDAN 10 TON YÜK GEÇİYOR.SABAH TAN AKŞAMA KADAR PESTİLLERİNİ ÇIKARTIYORLAR.İŞE GİREN ÇIKAN İŞÇİNİN HADDİ HESABI YOK.ARTIK İSTANBUL DAHİLİNDE ÇELEBİ YE GİRİP ÇIKMAYAN VATANDAŞ-İŞÇİ KALMADI.ŞEHİR DIŞINDAN ADRES VERİP GETİRİLENLER VAR.YOLDAN GEÇEN İŞE ALINIYOR.EĞİTİM YOK.PART-TIME ALINIP 24 SAAT ÇAILŞTIRILAN VAR.MESAİLERİ VERİLMİYOR.SAĞLIKSIZ DİNLENME.DÜZENSİZ PLANLAMA,TOPLAMA İŞÇİ İLE ZOR LA HİZMET VERİLİYOR. SAYIN SHGM, SAYIN DHMİ LÜTFEN DUR KARDEŞİM DEYİN BUNLARA.BİR KORTROL YAPIN. L Ü T F E N !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genç ~ 11 yıl önce
Çelebi çok kötü bir yer. Son anda buraya girmekten kurtuldum Allah'a şükürler olsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000