17 Nisan 2013, Çarşamba 15:20:00

TGS'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

TGS'nin kuruluşundan itibaren görev yapan Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Aksoy görevinden ayrıldı.
  • TGS DEN İYİLER TEK TEK GİDİYOR KİMLERE KALDI UĞUR AKSOYDAN SONRA TGSDE HUZUR BİTTİ. MESUTYILMAZ CILAR ŞİMDİ RAHAT ETSİN. HAMDİ TOPÇU BASİRETİ BAĞLANMIŞ
  • kim ne dersen desin TGS de mhp ve anap hakimiteti varrr.apronda ANAP atölye de MHP . TEBRİKLER HAMDİ TOPÇU VE BAYRAM BEY..
  • neden bukadar zorunuza gidiyor anlamıyorum..önceden de dediğiniz işleri karslılar yapıyordu gelecek zamanda da başkaları yapar bu kervan böyle gider...
  • 4 ay önce servis beklerken iki kişiyle muhabbetin esnasında arkamdada birileri anlatıyo şunu alaçaklar bunu alacaklar şu gidecek bu gidecek konuşanlar karedeniz tipi olan arkadaşlardı kendi kendime sordum dunya nasıl bi hal almış orda oturan haberi olmadan burda neleri konuşuyolar edep illa edep arkadaşlar yanlışl bi şey söylediysem kusura bakmayın oo insanların yerine kendinizi koyun ben tanımam uguru kartalı idereciler yukarının bilmedigi işçi veya memur nasıl bilir ? bildi bu iştah niye hayırdır üzulmen gereken yerde sevinme ne diye aile degilmisiniz bizde biri gitse agladıgımız oluyo arkadaşlarımız dan nediyelim Alllah kalp lere göre verendir elbette bi hisse de size düşer aklı selim olmakta payda var ?
  • THY de uzun süre çalışmış bir arkadaşım, TGS de yönetimin oynadığı Bizans oyunlarını hayatım boyunca hiç görmedim ve bu kadarını da hiç duymadım demişti. thy
  • Bence Kartal bir dilek tutmalı. Genel Müdür ve yeni gelen Genel Müdür Yardmcısı RİZELİ ve aralarında kaldı, Hayli eğlenceli olacak bence.. Kütüğü Rizeye aldırırsa kurtarır belki.
  • kaliteli bi insandi bir kere gördüm ama şirket hakında cok şeyler pilanlamış iş tecrübesi fazla görüşü nü nü cok acık iletebilen adam iyi bi diplomat adamıydı TGS böyle bi adamı kaybetmesi düşündürücü ? TGS adına cok büyük kayıp ;
  • hadi uğur beyi tav istemiyordu, taş koyuyordu ranta dediniz,tavın hatrına gitti anladık diyelim. peki kartal bey niye operasyonunu %70inin gerçekleştiği operasyondan çekildi ki?
  • THY ve TGS deki tepe yönetici karakterizasyonu, ampirik bir araştırmada belirtildiği gibi: Antipatik kişiliklidirler: Aşırı denetleyici, korkak ve sinirli bir yapıya sahiptirler.Daima güçlü olma isteği içindedirler.Kötü niyetli ve hileli eylemlere başvurmaktan çekinmezler. Narsist kişiliğe sahiptirler: Klinik olarak sosyal özürlü olarak değerlendirilen ve korktuğu kişileri kontrol altında tutmak için güç kullanan, kendini diğer insanlardan sürekli üstün gören bir tutum ve davranış bozukluğudur.Kendi normlarını örgüt politikaları haline getirmeye çalışırlar: yıldırmayı bir politika olarak benimserler. Başkalarını baskı altına almak için insiyatiften değil, itaatten, özerk davranışlardan değil, disiplinden, motivasyondan değil, korkudan yanadırlar. Sürekli kural hatırlatır, yeni yeni kurallar koyarlar.
  • Çalışanlar, kötülük düşünmeye vakit bulamazlar. Çalışmayanlar ise, kendilerini kötülükten kurtaramazlar.Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.

Yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services'te bazı görevlerde değişiklikler yaşandı. TGS'nin kuruluşunda da önemli rol alan Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Aksoy, görevinden ayrıldı. Aksoy'un yerine İdari İşler ve Lojistik Müdürü Sabahattin Kaplan'ın vekalet edeceği kaydedildi.

Öte yandan İşletmeden Sorumlu Genel Müdür yardımcılığı ikiye bölündü. Yeni oluşturulan HUB'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine THY Merkezi Kayıp Bagaj ve Aksaklıklar Müdürü İbrahim Ümit getirilirken Anadolu İstasyonları ve Yabancı Havayollarından Sorumlu Genel Müdür yardımcılığı görevine ise Kartal Özçakır atandı.

Airporthaber.com

TGS'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

TGS Lİ MEMUR ~ 11 yıl önce
TGS DEN İYİLER TEK TEK GİDİYOR KİMLERE KALDI UĞUR AKSOYDAN SONRA TGSDE HUZUR BİTTİ. MESUTYILMAZ CILAR ŞİMDİ RAHAT ETSİN. HAMDİ TOPÇU BASİRETİ BAĞLANMIŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RAMP ~ 11 yıl önce
kim ne dersen desin TGS de mhp ve anap hakimiteti varrr.apronda ANAP atölye de MHP . TEBRİKLER HAMDİ TOPÇU VE BAYRAM BEY..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rizeli ~ 11 yıl önce
neden bukadar zorunuza gidiyor anlamıyorum..önceden de dediğiniz işleri karslılar yapıyordu gelecek zamanda da başkaları yapar bu kervan böyle gider...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ancak ~ 11 yıl önce
bir Rizeli böyle düşünebilir.Yok şuralılar yok buralılar yaparmış... Yuhh yaniii..Yahu ne safkan bir şehirdenmişsiniz...Acaba zamanındaki PONTUS culuğun etkisi var mı?
SECİM YAKIN ~ 11 yıl önce
BURDA BUKAR MİLLET GİRDİ CIKTI AKP GELEN PERSONELLER SİZİN SAYENİZDE SİZDEN KACTI BİLE GİTTİ ŞİMDİ SİZDE KARDEŞİM GÖRECEKSİNİZ SİLER AKLISIRA SİZ YAPARMIŞ GİBİ GÖZÜKÜN BAKALIM ?
servisbek ?Teknisyen ~ 11 yıl önce
4 ay önce servis beklerken iki kişiyle muhabbetin esnasında arkamdada birileri anlatıyo şunu alaçaklar bunu alacaklar şu gidecek bu gidecek konuşanlar karedeniz tipi olan arkadaşlardı kendi kendime sordum dunya nasıl bi hal almış orda oturan haberi olmadan burda neleri konuşuyolar edep illa edep arkadaşlar yanlışl bi şey söylediysem kusura bakmayın oo insanların yerine kendinizi koyun ben tanımam uguru kartalı idereciler yukarının bilmedigi işçi veya memur nasıl bilir ? bildi bu iştah niye hayırdır üzulmen gereken yerde sevinme ne diye aile degilmisiniz bizde biri gitse agladıgımız oluyo arkadaşlarımız dan nediyelim Alllah kalp lere göre verendir elbette bi hisse de size düşer aklı selim olmakta payda var ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok özel ~ 11 yıl önce
Rizelilerin herşeyden haberlerinin olmasına şaşmamak gerekir. Genel Müdür ÖZEL İSTİHBARAT KALEMİ, havalimanındaki tüm Rizelileri çok iyi örgütlemiş. Selahattinin ayağını kaydıracam diye tüm ATA İSTASYON rizeli şefleri ve memurlar ellerinde kameralı ses kayıt özelliği olan kalem ve saatlerle saatlerce dolaşıp kim Genel Müdürlük aleyhine konuşur diye kayıt yapıyorlardı. Halen devam ediyor. Karadenizli kardeşler iş dışında da toplanıp strateji belirliyor ve ellerindeki kayıtları inceliyorlardır.
THY ~ 11 yıl önce
THY de uzun süre çalışmış bir arkadaşım, TGS de yönetimin oynadığı Bizans oyunlarını hayatım boyunca hiç görmedim ve bu kadarını da hiç duymadım demişti. thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekçi ~ 11 yıl önce
kesinlikle doğru Türkiyede en pis bir kurum burasıdır, her ay 100 kişi alınır her ay 30 kişi atılır, AK partiye rağmen burada MHP li gurup ve mesut yılmaz takımı iş başında. AK PARTİ DUYSUN. Hamdi topçu duymuyor
misafir ~ 11 yıl önce
şirket tekileri tanımam ama gercekten bazı iderecilerin anlattıkları midemi bulandırıyor burda yenen hak lar varsa elbette er yada gec geri gelir kimsenin şüphesi olmasın ?
Fiuyt ~ 11 yıl önce
Bence Kartal bir dilek tutmalı. Genel Müdür ve yeni gelen Genel Müdür Yardmcısı RİZELİ ve aralarında kaldı, Hayli eğlenceli olacak bence.. Kütüğü Rizeye aldırırsa kurtarır belki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir : ugur bey: ~ 11 yıl önce
kaliteli bi insandi bir kere gördüm ama şirket hakında cok şeyler pilanlamış iş tecrübesi fazla görüşü nü nü cok acık iletebilen adam iyi bi diplomat adamıydı TGS böyle bi adamı kaybetmesi düşündürücü ? TGS adına cok büyük kayıp ;

Yanıtla

Kalan karakter 1000
personel ~ 11 yıl önce
Uğur Nire diğerleri nire... profesyonelliği yanında en azından yüzüne de arkandan da aynı şeyleri konuşur. Arkandan ayak kaydırmaca çalışmaları yapmaz..Yalan dolan da yok. çalışan çalışmayan ayırımını da iyi yapar.Yukardan torpil baskısı olmazsa atamalarda adaletli.. kısaca doğru adam..
kartalın suçu ne ~ 11 yıl önce
hadi uğur beyi tav istemiyordu, taş koyuyordu ranta dediniz,tavın hatrına gitti anladık diyelim. peki kartal bey niye operasyonunu %70inin gerçekleştiği operasyondan çekildi ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn editör. ~ 11 yıl önce
kartal bey yorumlarını nden yayınlamazsın.. kötü şey de yazılmıyor adam hakkında.
kişisel tespit ~ 11 yıl önce
THY ve TGS deki tepe yönetici karakterizasyonu, ampirik bir araştırmada belirtildiği gibi: Antipatik kişiliklidirler: Aşırı denetleyici, korkak ve sinirli bir yapıya sahiptirler.Daima güçlü olma isteği içindedirler.Kötü niyetli ve hileli eylemlere başvurmaktan çekinmezler. Narsist kişiliğe sahiptirler: Klinik olarak sosyal özürlü olarak değerlendirilen ve korktuğu kişileri kontrol altında tutmak için güç kullanan, kendini diğer insanlardan sürekli üstün gören bir tutum ve davranış bozukluğudur.Kendi normlarını örgüt politikaları haline getirmeye çalışırlar: yıldırmayı bir politika olarak benimserler. Başkalarını baskı altına almak için insiyatiften değil, itaatten, özerk davranışlardan değil, disiplinden, motivasyondan değil, korkudan yanadırlar. Sürekli kural hatırlatır, yeni yeni kurallar koyarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aristofanes ~ 11 yıl önce
Çalışanlar, kötülük düşünmeye vakit bulamazlar. Çalışmayanlar ise, kendilerini kötülükten kurtaramazlar.Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000