29 Nisan 2013, Pazartesi 17:36:26

TGS ŞOFÖRÜ YANLIŞ UÇAĞA GÖTÜRÜNCE!

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı'nda 7 dış hat yolcusunu iç hatlar terminaline bırakan TGS şofüründen sonra bir kriz de İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yaşandı. İşte detaylar...
  • izmirde TGS nin nasıl çalıştığını sektörde herkes bilir ve hakkını teslim eder. Valiziniz en hızlı İzmir'de elinize ulaşır. Sorun olmuş ve çözülmüş. kocaman bir inşaat alanı içerisinde yinede mükemmel hizmet veriyorlar. yöneticileri ve çalışanları tebrik ediyorum.
  • İzmiri bilen bilir. Terminal inşaatı. Göçebe yaşam. Dar alanda kısa paslaşmalar. Bu imkanlarla benzer durumlar olabiliyor. Anlamadığım neden bu kadar ilgi gördüğü. Haberi yapan adam kim? Teafik kurallarına uyuyor mu mesela? Uymuyorsa haber oluyor mu? Entresan bir noktaya gidiyoruz.
  • Evet bizde geçen thy ile Ankara'dan geldik valizler bizimle aynı anda binaya geldi çok şaşırdım. yarım saat bekleriz derken hiç beklemedik. İzmir bu konuda çok iyi
  • Sorun kısa sürede hallolduğuna göre demek ki bu kadar büyütülecek bir sorun yokmuş ortada
  • Astronot Duke bile THY diyor tartışılacak bir durum yok.
  • Olur böyle arada sırada moralinizi bozmayın yola devam
  • Her isteğinin yorum yazması değil burası değişik bir yer anlatabildinmi değişiklik yani
  • Geçen Çelebinin başına da bir olay gelmişti. Yolcular otobüste kavga etmişti. Ceza çelebiye kesilmişti. Yorum yorum üstüne. Ne otobüste olup kavgayı ayormayanlara kimse bir şey dedi. Ne alkollü binip olay çıkarana. Herkes yapıştırıyor yorumu
  • Bir hafta önce stuttgarttan istanbula ordan da thy ile izmire geldik çok yorucu bir seyahatti ve 2 tane bavulumuzun akıbetini merak ediyorduk. Bavulu almaya gittik ne görelim bavullar bizden önce gelmiş. Almanya'da 1 saat bavulumu bekledim memlekette hizmet güzel
  • Binlerce uçuş milyonlarca yolcu hem istanbulda hem izmirde görüyorum hemen her uçakta tgs ekipmanı her yerde tgs otobüsü. Allah kolaylık versin işiniz zor.

Atatürk Havalimanı'nda geçtiğimiz hafta meydana gelen, Turkish Ground Service (TGS) şoförünün Paris'ten gelen 7 dış hat yolcusunu dış hatlar terminali yerine iç hatlar terminaline bırakmasının ardından bir TGS şoförü hatası da İzmir'de yaşandı.


İzmir'de dün meydana gelen olay şöyle gelişti: Saat 15.55'te Adnan Menderes Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidecek olan TK2915 sefer sayılı Türk Hava Yolları (THY) uçağına CIP salonundan 10 yolcu alan TGS şoförü, aldığı yolcuları saat 16.00'da kalkacak TK 2331 sefer sayılı İzmir-İstanbul (Atatürk Havalimanı) uçağına götürdü. Koltukların gerçek sahipleri de uçağa gelince kargaşa yaşandı.

Yanlış uçağa götürülenler arasında yer alan Sağlık Yöneticileri Derneği Başkanı Yrd.Doç. Dr. Onur Yarar, yaşadığı ilginç olayı Airporthaber'e anlattı.

Onur Yarar, yaşadığı ilginç olayı şöyle anlattı; "CIP salonundan otobüs tarafından alındık uçağa götürüldük. Uçağa bindikten sonra kabin ekiplerinin kıyafetinin Sunexpress'e ait olduğu gördüm ancak Sunexpress'in Atatürk Havalimanı'na zaman zaman uçtuğunu bildiğim için üzerinde pek durmadım ve koltuğuma oturdum. Daha sonra yolcular gelmeye başladı ve bir yolcu kendisinin yerinde oturduğumu söyledi. Ben de 'burası benim yerim. Yanlış uçağa geldiniz sanırım' dedim. Daha sonra biletleri karşılaştırdığımızda yanlış uçağa getirildiğimizi anladım. Hemen kabin ekibine kendimle beraber 10 kişinin yanlış uçağa getirildiğimizi söyledim. Uçaktan indik terminale götürüldük daha sonra başka bir otobüse binip kendi uçağımıza götürüldük. Uzun bir rötar yapacağımızı sandım ama kısa sürede sorun halloldu. Fazla rötar yapmadık."

Öte yandan Sağlık Yöneticileri Derneği Başkanı Yrd.Doç. Dr. Onur Yarar, birkaç yolcunun cep telefonu ile video çekmek istemesi üzerine yeni otobüs şoförüyle küçük çaplı tartışma yaşadığını belirtti.

    ©AirportHaber ÖZEL    

TGS ŞOFÖRÜ YANLIŞ UÇAĞA GÖTÜRÜNCE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

METİN M. ~ 11 yıl önce
izmirde TGS nin nasıl çalıştığını sektörde herkes bilir ve hakkını teslim eder. Valiziniz en hızlı İzmir'de elinize ulaşır. Sorun olmuş ve çözülmüş. kocaman bir inşaat alanı içerisinde yinede mükemmel hizmet veriyorlar. yöneticileri ve çalışanları tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nokta ~ 11 yıl önce
İzmiri bilen bilir. Terminal inşaatı. Göçebe yaşam. Dar alanda kısa paslaşmalar. Bu imkanlarla benzer durumlar olabiliyor. Anlamadığım neden bu kadar ilgi gördüğü. Haberi yapan adam kim? Teafik kurallarına uyuyor mu mesela? Uymuyorsa haber oluyor mu? Entresan bir noktaya gidiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çanta ~ 11 yıl önce
Evet bizde geçen thy ile Ankara'dan geldik valizler bizimle aynı anda binaya geldi çok şaşırdım. yarım saat bekleriz derken hiç beklemedik. İzmir bu konuda çok iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Sorun kısa sürede hallolduğuna göre demek ki bu kadar büyütülecek bir sorun yokmuş ortada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
Astronot Duke bile THY diyor tartışılacak bir durum yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski havacı ~ 11 yıl önce
Olur böyle arada sırada moralinizi bozmayın yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değişiklik ~ 11 yıl önce
Her isteğinin yorum yazması değil burası değişik bir yer anlatabildinmi değişiklik yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Geçen Çelebinin başına da bir olay gelmişti. Yolcular otobüste kavga etmişti. Ceza çelebiye kesilmişti. Yorum yorum üstüne. Ne otobüste olup kavgayı ayormayanlara kimse bir şey dedi. Ne alkollü binip olay çıkarana. Herkes yapıştırıyor yorumu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çanta ~ 11 yıl önce
Bir hafta önce stuttgarttan istanbula ordan da thy ile izmire geldik çok yorucu bir seyahatti ve 2 tane bavulumuzun akıbetini merak ediyorduk. Bavulu almaya gittik ne görelim bavullar bizden önce gelmiş. Almanya'da 1 saat bavulumu bekledim memlekette hizmet güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rizeli yorumu ~ 11 yıl önce
Bavullar uçağın daha ön koltuklarında gelmiştir de o yüzden.......
TGS ~ 11 yıl önce
Binlerce uçuş milyonlarca yolcu hem istanbulda hem izmirde görüyorum hemen her uçakta tgs ekipmanı her yerde tgs otobüsü. Allah kolaylık versin işiniz zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000