23 Nisan 2013, Salı 09:39:10

TGS HATAYI KABULLENDİ

Paris-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları uçağındaki 7 yolcunun dış hatlar terminali yerine iç hatlar terminalinden çıkarılmasının ardından, THY’ye yer hizmeti veren Turkish Ground Services (TGS) hızlı bir soruşturma başlattı. Hatalı personel disiplin kuruluna sevk edildi.
  • Birileri yine işbaşında... Kimdi bu adamlar. Diğer sitelerde valizi olan bazılarının durumu farkedip polisi uyardığı, valizi olmayanların da pasaport kontrolüne girmeden havalimanını terkettiği yazıyor. Paris'ten kim valizsiz gelir? İşin içinde bityeniği var...

İstanbul polisi ile Atatürk Havalimanı polisini alarma geçiren olay dün yaşandı.  Dün Paris’ten Türk Hava Yolları uçağı ile İstanbul’a gelen 7 yolcu TGS şoförü tarafından dış hatlar terminali yerine iç hatlar terminaline getirildi. Yolcuların iç hatlardan çıktığı anlaşılınca polis alarma geçti.

Konu ile ilgili TGS hemen soruşturma başlattı. TGS Genel Müdür Bayram Özçelik, AirportHaber’e yaptığı açıklama yaparak “Hatalıyız” dedi.

Bayram Özçelik, personel ile ilgili disiplin işlemlerine başlandığını belirterek, “Her ne şekilde olursa olsun affedilecek bir durum değil. Personeli disiplin kuruluna sevk ettik. Gereken disiplin cezası verilecek ve büyük ihtimalle de personelin işine son verilecek” dedi.

Bu olayın mazereti olmadığını belirten TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik, işini ciddiye almayan personelle çalışmalarının mümkün olmadığını da sözlerine ekledi.

©AirportHaber.com ÖZEL

TGS HATAYI KABULLENDİ