28 Aralık 2013, Cumartesi 21:35:07

TEZCAN'IN NAAŞI THY ŞEHİTLİĞİNE DEFNEDİLECEK

Libya'nın başkenti Trablus'taki havalimanında bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden THY personeli Uğur Tezcan için yarın cenaze töreni düzenlenecek.
  • Şehidimize Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin-Kaptan
  • Uğur TEZCAN kardeşimize Allahtan rahmet, kederli ailesine sabır dilerim. maalesef bu tür eylemler hiç bir zaman son bulmayacaktır. Ülke yöneticilerin uyguladığı dış politika ve Libyalı teröristlere verilen desteğin bumerang etkisini daha çok hissedeceğiz. Örneğin Orly 'de 1983'de yapılan bombalı saldırıda 8 kişi hayatını kaybetmişti.( 7'si Fransız ve bir Türk.) Fransızların canı çok yandı çünkü onlar o güne kadar ASALA'yı en çok destekleyenlerdi. Bizim de çok canımız yanacak çünkü bizler de maalesef dış politik eylemlerimizde birçok yasa dışı oluşumlara ve terör örgütlerine silah, lojistik destek, ücretsiz sağlık hizmeti ve vatandaşlık hakkı verildi. Şimdiden bu tür olaylara alışmamız gerekebilir ve yurt dışında görevli personelleri ikaz ederek , dikkatli olmalarını ve bireysel tedbirlerini almalarını tavsiye ederim. Bireysel tedbirler faydalı olur.
  • Allah rahmet eylesin,zor bir ülkede zor bir görev yaptı,yeri cennet olur inşallah
  • AYIP rumuzlu arkadaş ben siyaset falan yapmıyorum.Bu kardeşimiz TÜRKIYE nin geleceğini inşa etmek için uğraşırken ŞEHIT düşmüştür.Bu ülke için millet için çalışırken hayatlarını kahpece yapılan bir saldırıda kaybedenlere varsa hakkımız helal olsun.BAna lanet edeceğinize bu pisliği planlayan ve THY ve TÜRKIYE nin önünü kesmek isteyenlere lanetler yağdırın.
  • Ölen ödüğü ile kalır.Olan ölene olur.3 gün yas,tazminat,arkasından ismi bir toplantı salonuna levhalanır....Ondan sonra herkez kendi yoluna.Allah ailesine yardım etsin.Nur içinde yatsın..Acaba THY sağken böyle değer verirmiydi.
  • ÖNCELİKKLE ALLAH RAHMET EYLESİN. FAKAT BURADA HALA POLİTİKA YAPANLARADA ALLAH LANET EYLESİN.
  • Ne eşi var ne anası ne babası ne çocuğu bir tek babaannesi var kadı nacağız büyütmüş allah rahmet eylesin babaannesine sabır versin
  • Ülke üzerinde oynanan oyunların sonu gelmek bilmiyor.THY doğru yoldasın.TÜRKİYE doğru yoldasın.Durmak yok yola devam.Ustaya selam.mekanları cennet olsun.
  • Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Ekmek mücadelesi yolunda şehit olmuş gencecik bir can. Mekanı cennet olsun. Geride kalanlarına cenab-ı hak sabırlar ve kolaylıklar versin. Amin
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun ...

 Libya'nın başkenti Trablus'ta THY bilet satış ofisine düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden muhasebe şefi Uğur Tezcan’ın cenazesi özel uçakla İstanbul’a getirildi.

Libya'nın başkenti Trablus'ta Türk Hava Yolları (THY) bilet satış ofisine dün düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden THY Muhasebe Şefi Uğur Tezcan’ın cenazesi saat 21.15 sıralarında THY’ye ait özel bir uçakla İstanbul’a getirildi.

Cenazeyi uçak altında THY Genel Müdürü Temel Kotil ile Uğur Tezcan’ın yakınları ve babası karşıladı. Kargo terminali apronuna park eden uçaktan indirilen Tezcan’ın cenazesi havalimanına gelen ambulansa konularak alandan götürüldü.

Libya'nın başkenti Trablus'taki havalimanında, dün meydana gelen bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden THY personeli Uğur Tezcan için yarın cenaze töreni düzenlenecek.

TEZCAN'IN TÖREN PROGRAMI ŞU ŞEKİLDE;

12:00 - 12:30  Genel Müdürlük Binası önünde Tören
12:30 - 13:30  Cenaze Ailesinin evinin bulunduğu Küçükköy’e gidilecek ve evlerinin önünde dua merasimi yapılacak. Ve ardından Cami’ye geçilmesi..
14:15 - 14:45  Küçükköy Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan “Mahmut Esat Coşan” Camiinde İkindi Namazına müteakip Cenaze Namazı Kılınması
15:00 - 16:00  Edirnekapı’da THY Şehitliğinde Defin İşlemin Yapılması…

TEZCAN'IN NAAŞI THY ŞEHİTLİĞİNE DEFNEDİLECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Rahmet ~ 10 yıl önce
Şehidimize Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin-Kaptan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orly 1983 yazı. ~ 10 yıl önce
Uğur TEZCAN kardeşimize Allahtan rahmet, kederli ailesine sabır dilerim. maalesef bu tür eylemler hiç bir zaman son bulmayacaktır. Ülke yöneticilerin uyguladığı dış politika ve Libyalı teröristlere verilen desteğin bumerang etkisini daha çok hissedeceğiz. Örneğin Orly 'de 1983'de yapılan bombalı saldırıda 8 kişi hayatını kaybetmişti.( 7'si Fransız ve bir Türk.) Fransızların canı çok yandı çünkü onlar o güne kadar ASALA'yı en çok destekleyenlerdi. Bizim de çok canımız yanacak çünkü bizler de maalesef dış politik eylemlerimizde birçok yasa dışı oluşumlara ve terör örgütlerine silah, lojistik destek, ücretsiz sağlık hizmeti ve vatandaşlık hakkı verildi. Şimdiden bu tür olaylara alışmamız gerekebilir ve yurt dışında görevli personelleri ikaz ederek , dikkatli olmalarını ve bireysel tedbirlerini almalarını tavsiye ederim. Bireysel tedbirler faydalı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih İpekyüz ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin,zor bir ülkede zor bir görev yaptı,yeri cennet olur inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
AYIP rumuzlu arkadaş ben siyaset falan yapmıyorum.Bu kardeşimiz TÜRKIYE nin geleceğini inşa etmek için uğraşırken ŞEHIT düşmüştür.Bu ülke için millet için çalışırken hayatlarını kahpece yapılan bir saldırıda kaybedenlere varsa hakkımız helal olsun.BAna lanet edeceğinize bu pisliği planlayan ve THY ve TÜRKIYE nin önünü kesmek isteyenlere lanetler yağdırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp ayıp... ~ 10 yıl önce
durumu kurtarmak adına yine aynı hatayı yapıyorsunuz; hayatını menfur saldırıda kaybeden bu genç çocuk için açılan sayfada bu tür polemiklerin içine girmek bana yakışmaz...
GÖKSU ~ 10 yıl önce
Ölen ödüğü ile kalır.Olan ölene olur.3 gün yas,tazminat,arkasından ismi bir toplantı salonuna levhalanır....Ondan sonra herkez kendi yoluna.Allah ailesine yardım etsin.Nur içinde yatsın..Acaba THY sağken böyle değer verirmiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK ~ 10 yıl önce
ÖNCELİKKLE ALLAH RAHMET EYLESİN. FAKAT BURADA HALA POLİTİKA YAPANLARADA ALLAH LANET EYLESİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asım kaba ~ 10 yıl önce
Ne eşi var ne anası ne babası ne çocuğu bir tek babaannesi var kadı nacağız büyütmüş allah rahmet eylesin babaannesine sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ülke üzerinde oynanan oyunların sonu gelmek bilmiyor.THY doğru yoldasın.TÜRKİYE doğru yoldasın.Durmak yok yola devam.Ustaya selam.mekanları cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp ~ 10 yıl önce
çocuğun ölümü üzerinden siyaset yapmaya utanmıyor musunuz. böyle mi öğrettiler size.
Allahtan Rahmet ~ 10 yıl önce
Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Ekmek mücadelesi yolunda şehit olmuş gencecik bir can. Mekanı cennet olsun. Geride kalanlarına cenab-ı hak sabırlar ve kolaylıklar versin. Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ddd ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000