23 Aralık 2010, Perşembe 08:19:22

"TEŞEKKÜRLER SUNEXPRESS"

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa`nın ortak kuruluşu Sunexpress'in kış tarifesi kapsamında Elazığ – Almanya direkt uçak seferlerine başlaması gurbetçileri sevindirdi.
  • Ne oldu çevrecilik bitti mi ? Hiç haber çıkmıyor.
  • zaten malatyadan almanya ya dırek sefer varrrr..çevre illere baglıcak demişş:)
  • sanırım yorum değil reklam okudum
  • küçük almanya merzifonada uçuş bekliyoruz
  • tebrikler sun express. doğuya bu kadar cok yatırım yapan başka bir şirket yok bildiğim kadarıyla. bu arada köln den adanaya geldim. verilen yemek süperdi. keşke birden fazla yemek hakkım olsaydı.
  • Tabi unutulmaması gereken birşey var, oda bu uçuşları Öger Türk Tur ile beraber yapıldığıdır. Zaten havayolu şirketleri bir tur operatörünün desteği olmadan kolay kolay yeni bir hatta uçuş başlatmaz. Heleki kış döneminde... Sunexpress ile Öger Türk Tur birlikte Anadolu'nun birçok iline direkt uçup Almanya ile Anadolu'yu birbirine bağladı. O nedenle her iki şirketi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
SunExpress'in şirket yöneticilerine teşekkür etti. Özellikle Düsseldorf havaalanına yakın olan Hollanda ve Belçika'daki gurbetçiler Doğu Anadolu illerine rahatlıkla uçabilecek.

Uçuşlar hakkında açıklama yapan Avrupa Elazığlılar Derneği (AED) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Öner, Sunexpress'in Elazığlıların yanı sıra yurtdışında yaşayan Bingöl, Tunceli ve Diyarbakırlı vatandaşlar için büyük kolaylık sağladığını belirtti. Öner, "Bu uçuşlarla gurbetçiler Almanya'dan Doğu illerine Elazığ Havaalanı üzerinden zahmetsiz ve kısa sürede sevdiklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Doğu illerinin ekonomi ve turizm sektörünün canlanması için Avrupa'dan direk uçuşlar çok önem arz ediyor. Sunexpress hava yolları yöneticilerine canı gönülden teşekkür ederiz." açıklamasını yaptı.

Sunexpress'in Almanya'nın Düsseldorf ve Frankfurt şehirlerinden Elazığ'a yapacağı direk uçuşlarla Elazığ'ın yanı sıra çevre illerinden Bingöl, Tunceli, Diyarbakır ve Malatyalı vatandaşlarında yararlanacağını belirten Öner, Elazığ ve çevresindeki 4 ilin yurtdışında yaşayan 500 binden fazla vatandaşı olduğunu ve Sunexpress'in Almanya-Eazığ uçuşlarının uçak firmasına büyük kazançlar sağlayacağını sözlerine ekledi.
"TEŞEKKÜRLER SUNEXPRESS"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ne oldu çevrecilik bitti mi ? Hiç haber çıkmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zaten malatyadan almanya ya dırek sefer varrrr..çevre illere baglıcak demişş:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sanırım yorum değil reklam okudum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
küçük almanya merzifonada uçuş bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tebrikler sun express. doğuya bu kadar cok yatırım yapan başka bir şirket yok bildiğim kadarıyla. bu arada köln den adanaya geldim. verilen yemek süperdi. keşke birden fazla yemek hakkım olsaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tabi unutulmaması gereken birşey var, oda bu uçuşları Öger Türk Tur ile beraber yapıldığıdır. Zaten havayolu şirketleri bir tur operatörünün desteği olmadan kolay kolay yeni bir hatta uçuş başlatmaz. Heleki kış döneminde... Sunexpress ile Öger Türk Tur birlikte Anadolu'nun birçok iline direkt uçup Almanya ile Anadolu'yu birbirine bağladı. O nedenle her iki şirketi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000