25 Temmuz 2011, Pazartesi 07:50:28

"TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ"

THY'nin 44 liralık indirim kampanyasını değerlendiren Celil Misafir, 'yolculara teşekkür borçluyuz' dedi...
Merkezi İngiltere'de bulunan danışmanlık şirketi Skytrax'ın düzenlediği ve yaklaşık 18 milyon kişinin katıldığı oylamayla Avrupa'nın en iyi havayolu ödülünü alan THY, yolcularına teşekkür etmek için indirimli bilet uygulaması başlattı. 21 Kasım'da başlayacak kampanya kapsamında sadece tek yön için geçerli olan teşekkür biletleri, vergiler ve hizmetler dahil 44 liradan satılacak. 
 
THY Erzurum Müdürü Celil Misafir, Skytrax anketi sonucu Avrupa'da en iyi havayolu seçilen THY'nin bu başarısını yolcularıyla paylaşmak için 21 Kasım tarihinde başlayacak promosyon kampanyası düzenlediğini belirtti. Genel Müdürlük tarafından başlatılan kampanya kapsamında 21 Kasım 2011 tarihi ile 2012 Şubat sonuna kadar THY uçak biletinin 44 lira olacağını ifade eden Celil Misafir, "Avrupa'nın en iyisi olan THY, başarısını yolcularıyla paylaşmak için böyle bir promosyon düzenledi. 31 Temmuz tarihine kadar isteyen vatandaşlarımız kampanyanın geçerli olacağı günlerde kullanmak üzere biletlerini alabilirler" dedi. 
 
600 BİN KİŞİ UÇTU 
 
Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyüğü olan Erzurum Hava Limanından 2010 yılında 300 bin gidiş, 300 bin dönüş olmak üzere yaklaşık 600 bin kişinin yararlandığını belirten THY Müdürü Celil Misafir, bu yolcu kapasitesinin yüzde 70'inin THY ve Anadolu Jet tarafından taşındığını bildirdi. Misafir, THY'nin Ankara ve İstanbul'a Erzurum'dan haftada yaklaşık 40 sefer düzenlendiğini bildirdi. Geçen yıl yapılan pist genişleme çalışması ve alana yerleştirilen cihazlarla uçakların inmesi için büyük kolaylıklar sağlandığını vurgulayan Misafir, hava muhalefeti nedeniyle sefer iptallerinin de en aza indiğini kaydetti. Eskiden Erzurum'dan uçak iptalinin kış aylarında 40 güne kadar çıktığını anlatan Celil Misafir, yapılan iyileştirmeler sonunda 2011 kış döneminde sadece 7 uçuşun iptal edildiğini vurguladı. 
 
DEV UÇAKLAR HACI ADAYLARINI TAŞIYACAK 
 
Hava limanı pistlerinin geçtiğimiz yıl genişletme çalışmaları sebebiyle Erzurum'dan yapılamayan hacı adayı taşımasının bu yıl gerçekleşeceğini belirten THY Müdürü Celil Misafir, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki hacı adaylarının buradan kutsal topraklara götürüleceğini söyledi. Hacı adayları için dev yolcu uçaklarının Erzurum'a geleceğini ifade eden Misafir, hac yolculuğunun 29 Eylül'de başlayacağı bilgisini verdi. 
 
TEBRİZ-ERZURUM SEFERİ 
 
MUSİAD'ın gündeme taşıdığı Erzurum-Tebriz uçak seferleri konusuna odaklandıklarını belirten THY Erzurum Müdürü Celil Misafir, "Talep edilen Bakü-Tiflis seferleri henüz proje aşamasında ama Tebriz seferleri için çalışma yapılıyor. THY olarak bu konuya ciddi manada sıcak bakıyoruz" dedi.
"TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000