14 Aralık 2008, Pazar 13:23:53

TERLİKLİ GENEL MÜDÜR

Hacı olmak için bir haftadır kutsal topraklarda bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, bu sabah İstanbul’a döndüğü sırada ayağındaki terliklerle Atatürk Havalimanı VIP salonundan geçmesi dikkat çekti.
  • Inevitable doğru söylemiş. Temel Kotil birilerinin kuyusunu kazarak o koltuğa oturdu, oturduktan itibarende Candan ve Hamdi gölgesinde kendisine genel müdürlük dahi yaptırılmıyor. Ama o hala ısrarla o koltukta oturmakta direniyor. Sonrada böyle rezil oluyor. İlginç, çok ilginç ...
  • TEEMEL PABUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM!
  • İnsanlara yapılan hainliklerin bir geri dönüşü bir ilahi adaleti olmayacakmıydı bu dünyada? Herkese mavi boncuk dağıt, iki yüzlülük yap, bir zamanlar birilerinin kuyusunu kazarak bu yerlere gel. Yönetiminde adil olma, işi ehline verme. Eş, dost, siyaset, yandaş ilişkileriyle şirket yönet. Olacağı budur. Az bile olmuştur. Ondan sonra iğrenç iğrenç savunmalar yap. Sen gelirken bu millet gidiyordu beyefendi. Aslında sen bu şekilde tepeden inme atamalarla kendi adamlarına kötülük yaptın. Sektörün manyakları oldular. Dalga geçiliyor onlarla. Al işte nargilecin. Ortalıklarda gözükmüyor. 10 saatlere varan rötarlar var hac uçaklarında. Hiç sorguladınızmı. Gerçi sorgulamak için değil, koltuk çıkmak için getirdiniz o adamlarınızı oralara. Elinizde olsa gerçekleri saklayacaksınız. THY bir sürü acemiyi sırf siyasilerin yakınları diye yönetici atamış durumda. Ama eski THY lilerin hepsi bir yerlerde önemli pozisyonlarda. Sizinkilerden kaç kişi o noktalara erişebilir sizden sonra?
  • Temel kotil'in yerinde olmak istemezdim kim bilir ne kadar utanmıştır adamcağız hürriyette bile başlık olmuş çok utanç verici.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • NE OLDİ?PENZUN SOLDİ....KİYMİŞ TERLİĞİ AYAĞINA NE VAR PUNDA?LA İLAHE İLALLAH YAAA.
  • 1)Yirmibirinci yüzyılda yaşadlğınızın farkında mısınız? 2)Pilotları olmayan veya pilotlarının söz hakkı olmayan bir havayolu nasıl havacılığın en büyüğü olacak?
  • Yakışmış...!
  • Yorumunuz...
  • GENEL MÜDÜR ALEHİNE YORUM YAZANLARIN TAMAMI YARALILAR.YA THY DEN EMEKLİ EDİLENLER.YA AVANTA MESAİ ALAMAYAN ÇIKARCILAR..HAÇTAN DÖNEN DENİZ YOLLARI GENEL MÜDÜRÜ OLSA İDİ HANĞİNİZİN İLĞİSİNİ ÇEKERDİ BU GÖRÜNTÜLER....

Geçtiğimiz hafta eşi ile birlikte hacı olmak için kutsal topraklara giden Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, hac görevini tamamlayarak bu sabah İstanbul’a döndü. Cidde’den Genel müdürü olduğu THY’nin tarifeli uçağı ile İstanbul’a inen Kotil ve eşi Atatürk Havalimanı VIP salonundan çıkış yaptı. Bu sırada Kotil’in ayağında terlik olması VIP Salonunun alışık olmadığı ilginç bir görüntü oluşturdu.

THY Genel Müdür Kotil, bir hafta önce hac için gittiği Cidde’den aynı kıyafetleri ile dönerken, tek farkın ayağında giderken giydiği ayakkabılar yerine terlikler olduğu görüldü.


Temel Kotil

©AirportHaber.com

TERLİKLİ GENEL MÜDÜR

Yorumlar Tüm Yorumlar (123)

Genç ~ 15 yıl önce
Inevitable doğru söylemiş. Temel Kotil birilerinin kuyusunu kazarak o koltuğa oturdu, oturduktan itibarende Candan ve Hamdi gölgesinde kendisine genel müdürlük dahi yaptırılmıyor. Ama o hala ısrarla o koltukta oturmakta direniyor. Sonrada böyle rezil oluyor. İlginç, çok ilginç ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kedi ~ 15 yıl önce
TEEMEL PABUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Inevitable ~ 15 yıl önce
İnsanlara yapılan hainliklerin bir geri dönüşü bir ilahi adaleti olmayacakmıydı bu dünyada? Herkese mavi boncuk dağıt, iki yüzlülük yap, bir zamanlar birilerinin kuyusunu kazarak bu yerlere gel. Yönetiminde adil olma, işi ehline verme. Eş, dost, siyaset, yandaş ilişkileriyle şirket yönet. Olacağı budur. Az bile olmuştur. Ondan sonra iğrenç iğrenç savunmalar yap. Sen gelirken bu millet gidiyordu beyefendi. Aslında sen bu şekilde tepeden inme atamalarla kendi adamlarına kötülük yaptın. Sektörün manyakları oldular. Dalga geçiliyor onlarla. Al işte nargilecin. Ortalıklarda gözükmüyor. 10 saatlere varan rötarlar var hac uçaklarında. Hiç sorguladınızmı. Gerçi sorgulamak için değil, koltuk çıkmak için getirdiniz o adamlarınızı oralara. Elinizde olsa gerçekleri saklayacaksınız. THY bir sürü acemiyi sırf siyasilerin yakınları diye yönetici atamış durumda. Ama eski THY lilerin hepsi bir yerlerde önemli pozisyonlarda. Sizinkilerden kaç kişi o noktalara erişebilir sizden sonra?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dost ~ 15 yıl önce
Temel kotil'in yerinde olmak istemezdim kim bilir ne kadar utanmıştır adamcağız hürriyette bile başlık olmuş çok utanç verici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dünyadan ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LAZ ~ 15 yıl önce
NE OLDİ?PENZUN SOLDİ....KİYMİŞ TERLİĞİ AYAĞINA NE VAR PUNDA?LA İLAHE İLALLAH YAAA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1)Yirmibirinci yüzyılda yaşadlğınızın farkında mısınız? 2)Pilotları olmayan veya pilotlarının söz hakkı olmayan bir havayolu nasıl havacılığın en büyüğü olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cetçi ~ 15 yıl önce
Yakışmış...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 15 yıl önce
Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İNCE MEHMET ~ 15 yıl önce
GENEL MÜDÜR ALEHİNE YORUM YAZANLARIN TAMAMI YARALILAR.YA THY DEN EMEKLİ EDİLENLER.YA AVANTA MESAİ ALAMAYAN ÇIKARCILAR..HAÇTAN DÖNEN DENİZ YOLLARI GENEL MÜDÜRÜ OLSA İDİ HANĞİNİZİN İLĞİSİNİ ÇEKERDİ BU GÖRÜNTÜLER....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000