27 Mayıs 2016, Cuma 22:55:52

Temel Kotil'in sağ koluna ikinci darbe!

Türk Hava Yolları (THY) İcra Kurulu'nun bugün aldığı kararla birlikte bazı birimlerde görev değişiklikleri yapıldı. İşte THY'de yeni atama listesi...
  • şirket tarihinde sayılı liyakatli atamalardan birisidir. Veysel üniversiteden arkadaşımdır, Allah yolunu daim eylesin. İşini güzel düzgün yapan birisidir. Şirkette doktorası olan sayılı kişilerdendir.
  • Teftişin imamını da yanına alsın
  • Veysel Uzun'un Ekip tahsis nönetçi müdürlüğüne ataması yapılalı daha bir ay olmamıştı. Şimdi de SAW nb. md. Çocuk oyuncağına döndü koca şirket!!!
  • SN.KARATAŞ' A yapılan kötülüklerin haddi hesabı yok o sabrerti sabretmesiylede insanların gözünde altın değerine sahip oldu KARATAŞ yapılan kötülükleri allah da onlara kat ve kat daha fazlasını yapsın biz inanıyoruz ki karataş onurlu ve gururlu sizin gibi gurusuzlarada allah fırsat vermesin
  • Muhtesem kombinasyon!!! Ensar'dan dolayi pedofil, Kartal Anadolu'dan dolayi da icten pazarlikli, sinsi ve kindar. Bu arada nargileci Bilal efendi hala Kalitede mi Selmancigimin yaninda... Birgun intikam gunu gelecek ikiniz icin, isimi Allah denen varliga birakmam:)
  • Orhan efendi eskiden gmy idi, sonra başkanlığa indirildi. niye çıkarıldı ki işten, çıkarıldı mı? bir müdürlük verilebilirdi. başarılı olmazsa bir kaç sene sonra şef yapilırdı.
  • uçuculara artık kariyer yolu ne zaman açılacak ? troller lütfen yazmasın... evet garsonuz biz tamam. mühendislik mezunu, iktisat, işletme mezunu garsonuz kabul tamam. egonuz tatmin olsun.
  • Sehir tiyatrolari mubarek, hava is sendikasi baskani Kartalli, insan kaynaklari gmy kartal imam hatipli, yeni gelen teftis baskani da oyle...butun kurumlar dolduruluyor ki yarin reis baskanligini acikladiginda herkesten tam destek gelecek...burokrasi, yargi ve butun kurum yoneticileri ortak bildiri ile tam destek veriyoruz reis diyecekler, gelecegimiz icin tek cikis budur..bu arda ilkerciim gibi kendini haketmis yonetici sananlardan igrelti geldi, degilsin kocum...
  • SELÇUK ÇAPUK KARARI KESİNLİKLE DOĞRU BİR KARAR BENCE HAK EDEN BİR İNSAN ÖZELLİKLE BEYFENDİ BİR KİŞİLİĞE SAHİP İŞİN ÇEKİRDEĞİNDEN YETİŞME ONUN HAKKIYDI BENCE KENDİ KANAATİM YOLU AÇIK OLSUN SELÇUK BEYİN.
  • mehmet bey senin yerin genel müdürlük hayatında başarılar dilerim güvenlik amiri

Türk Hava Yolları (THY) İcra Kurulu'nun bugün aldığı kararla birlikte bazı birimlerde görev değişiklikleri yapıldı. 

THY İcra Komitesi bazı isimlerde yer ve görev değişikliklerine karar verdi.

THY'de ataması yapılan isimler şöyle;

Bina Güvenlik Müdürü olarak görev yapan Gökhan Dörtkol'un Güvenlik Başkanlığı'na

Abdurrahman Kayapınar'ın teftiş kurulu Başkanlığı'na,

Sabiha Gökçen nöbetçi Müdürü olarak görev yapan Selçuk Çapuk'un Sabiha Gökçen İstasyon Müdürü olarak atanmasına,

Ekip tahsis nöbetçi müdürü Veysel Uzun'un Sabiha Gökçen nöbetçi müdürü olarak olarak atanmasına,

Ekip Planlama Başkanlığı'nda iş analisti olarak görev yapan Ahmet Köse'nin Ekip tahsis nöbetçi müdürü olarak atanmasına karar verildiği öğrenildi.

Bu arada, THY Genel Müdürü Temel Kotil'in eski özel kalem müdürü Mehmet Karataş da görevden alınanlar isimler arasında yer aldı. Özel kalem müdürlüğü görevinden alındıktan sonra geçen yaz sürpriz bir kararla Güvenlik Başkanlığı görevine getirilen Karataş'ın bu görevinden de alınması şaşkınlık yarattı. Karataş'ın, Teknik AŞ Pazarlama ve Satış Başkanlığı görevine getirildiği öğrenildi.

Öte yandan THY'nin önemli isimlerinden Orhan İkiz'in yürüttüğüTeftiş Kurulu Başkanlığı görevine de TGS Yönetim Kurulu üyesi Avukat Abdurrahman Kayapınar atandı.

©AirportHaber

Temel Kotil'in sağ koluna ikinci darbe!

Yorumlar Tüm Yorumlar (111)

Veysel ~ 7 yıl önce
şirket tarihinde sayılı liyakatli atamalardan birisidir. Veysel üniversiteden arkadaşımdır, Allah yolunu daim eylesin. İşini güzel düzgün yapan birisidir. Şirkette doktorası olan sayılı kişilerdendir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dörtgöz ~ 8 yıl önce
Teftişin imamını da yanına alsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NASIL İŞ?! ~ 8 yıl önce
Veysel Uzun'un Ekip tahsis nönetçi müdürlüğüne ataması yapılalı daha bir ay olmamıştı. Şimdi de SAW nb. md. Çocuk oyuncağına döndü koca şirket!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 8 yıl önce
SN.KARATAŞ' A yapılan kötülüklerin haddi hesabı yok o sabrerti sabretmesiylede insanların gözünde altın değerine sahip oldu KARATAŞ yapılan kötülükleri allah da onlara kat ve kat daha fazlasını yapsın biz inanıyoruz ki karataş onurlu ve gururlu sizin gibi gurusuzlarada allah fırsat vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ensar ve Kartal ~ 8 yıl önce
Muhtesem kombinasyon!!! Ensar'dan dolayi pedofil, Kartal Anadolu'dan dolayi da icten pazarlikli, sinsi ve kindar. Bu arada nargileci Bilal efendi hala Kalitede mi Selmancigimin yaninda... Birgun intikam gunu gelecek ikiniz icin, isimi Allah denen varliga birakmam:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahte isim ve yorum ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar uyarınca baktım. Başkasının ismini yazacağına kendi ismini yazsana arkadaşım. Benim keyfim yerinde sen rahat ol. ÖB
gmy ~ 8 yıl önce
Orhan efendi eskiden gmy idi, sonra başkanlığa indirildi. niye çıkarıldı ki işten, çıkarıldı mı? bir müdürlük verilebilirdi. başarılı olmazsa bir kaç sene sonra şef yapilırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçucu ~ 8 yıl önce
uçuculara artık kariyer yolu ne zaman açılacak ? troller lütfen yazmasın... evet garsonuz biz tamam. mühendislik mezunu, iktisat, işletme mezunu garsonuz kabul tamam. egonuz tatmin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sehir tiyatrolari ~ 8 yıl önce
Sehir tiyatrolari mubarek, hava is sendikasi baskani Kartalli, insan kaynaklari gmy kartal imam hatipli, yeni gelen teftis baskani da oyle...butun kurumlar dolduruluyor ki yarin reis baskanligini acikladiginda herkesten tam destek gelecek...burokrasi, yargi ve butun kurum yoneticileri ortak bildiri ile tam destek veriyoruz reis diyecekler, gelecegimiz icin tek cikis budur..bu arda ilkerciim gibi kendini haketmis yonetici sananlardan igrelti geldi, degilsin kocum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARAR DOĞRU SAW ~ 8 yıl önce
SELÇUK ÇAPUK KARARI KESİNLİKLE DOĞRU BİR KARAR BENCE HAK EDEN BİR İNSAN ÖZELLİKLE BEYFENDİ BİR KİŞİLİĞE SAHİP İŞİN ÇEKİRDEĞİNDEN YETİŞME ONUN HAKKIYDI BENCE KENDİ KANAATİM YOLU AÇIK OLSUN SELÇUK BEYİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cenğiz tosyalı ~ 8 yıl önce
mehmet bey senin yerin genel müdürlük hayatında başarılar dilerim güvenlik amiri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000