24 Şubat 2014, Pazartesi 12:33:03

TEMEL KOTİL'E 'DİNLEME' ŞOKU!

Çağlayan Adliyesi'nden, Türkiye tarihinin en büyük dinleme skandalına delil olacak belgelerin çıktığı ileri sürüldü, dinlenme skandalında ait havacılık sektörünü yakından ilgilendiren isim ise Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil oldu.
  • Alma mazlumun ahını:( Hadi bakalım inşallah:))
  • Dinleme kayıtları: Yes, yes Mr Brown. We will fly moon, we will fly everywhere.
  • i dinleyenlerin dinleme sonrasi akıl sagliklarinin yerinde durup durmadigina bakilmis mi
  • thy takunya seslerini bile dinlemişler evet doğru yer
  • yeni bir şey söyleyin,bilmediğimiz bir şey olsun , sanki dinlenmesi çok ama çok önemliymiş gibi, yıllardır yapılan bir olay, yeni mi farkına varıldı sanki..geçmiş olsun. THY yönetimi olsun,yada üst orta ve alt düzeydeki tüm yöneticiler, bunu biliyor muydunuz acaba,yaptığınız ,imzaladığınız herşeyden geriye dönük 5 yıl için yasal sorumluluğunuz vardır. Şirkete çalışın veya çalışmayın,veya başka şirkete gidin.Dinlendiniz ve ileride olmaz demeyin her an her şey olabilir, o günlerde yaptığınız , imzladığınız ve kılıfına uydurduğunuz her eyleminiz karşınıza bir gün çıkartırlar ve "gel bakalım " derler, o gün sizi ancak başkaların vicdanı kurtarır, bugünlerde vicdanlara sığmayan uygulamaların kurbanı olanların vicdanına sığınarak. O gün büyük gün olur ve şeriatın kestiği parmak, o parmağın sahibine bir şeyler hatırlatacaktır.Olmaz demeyin, çünkü her an her şeyin olabileceği bir ülkede yaşıyoruz..
  • 3 yıl ise götürecegini götürmüştür
  • Yolsuzluk olan herkes dinlensin
  • Bedava biletler havada uçuşacak :))))
  • Bir tane basarisini saysana
  • kim böyle başarılı bir adamı dinlemez ki...ders niteliğine dinleseydınızde belki birseyler öğnedirdiniz...Thy bu kadar başarılı bir firma haline getirdiği için bir yolcu olarak kendisine teşekkür ederim...

Çağlayan Adliyesi'nden, Türkiye tarihinin en büyük dinleme skandalına delil olacak belgelerin çıktığı ileri sürüldü, dinlenme skandalında havacılık sektörünü yakından ilgilendiren isim ise Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil oldu.

‘Selam Terör Örgütü’ soruşturması  altında mahkemelerden alınan izinlerle yedi binden fazla kişinin dinlendiği ileri sürüldü. Şoke eden isimlerin listesi Yenişafak ve Star gazetelerinde yayınlandı. Listedeki binlerce kişiden biri de Temel Kotil.

Son günlerde gündemin en önemli maddelerinden biri olan dinleme skandalında yeni iddialar ortaya atılıyor. Bunlardan en fazla ses getirecek olanı ise şüphesiz Star Gazetesi'nin 7 bin kişinin dinlendiğine yönelik iddiaları olacak.

Star'da yer alan habere göre; 'Selam Terör Örgütü' adlı soruşturma kapsamında gazeteci, siyasetçi, hukukçu, aktivistlerden oluşan binlerce kişi dinlendi. Havacılık sektörünün en yetkili isimlerinden biri olan Temel Kotil de bu listede yer aldı. Yaklaşık 3 yıldır dinlendiği iddia edilen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil'in ne amaçla dinlendiği ise bilinmiyor.

507 914 14XX telefon numarasıyla yaklaşık 3 yıldır takip edildiği iddia edilen Temel Kotil'in söz konusu iddialara ilişkin açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu. 

TEMEL KOTİL'E 'DİNLEME' ŞOKU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

iphone ~ 10 yıl önce
Alma mazlumun ahını:( Hadi bakalım inşallah:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Dinleme kayıtları: Yes, yes Mr Brown. We will fly moon, we will fly everywhere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temel kotil ~ 10 yıl önce
i dinleyenlerin dinleme sonrasi akıl sagliklarinin yerinde durup durmadigina bakilmis mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dinleyen dinleyen ~ 10 yıl önce
thy takunya seslerini bile dinlemişler evet doğru yer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni bir şey .. ~ 10 yıl önce
yeni bir şey söyleyin,bilmediğimiz bir şey olsun , sanki dinlenmesi çok ama çok önemliymiş gibi, yıllardır yapılan bir olay, yeni mi farkına varıldı sanki..geçmiş olsun. THY yönetimi olsun,yada üst orta ve alt düzeydeki tüm yöneticiler, bunu biliyor muydunuz acaba,yaptığınız ,imzaladığınız herşeyden geriye dönük 5 yıl için yasal sorumluluğunuz vardır. Şirkete çalışın veya çalışmayın,veya başka şirkete gidin.Dinlendiniz ve ileride olmaz demeyin her an her şey olabilir, o günlerde yaptığınız , imzladığınız ve kılıfına uydurduğunuz her eyleminiz karşınıza bir gün çıkartırlar ve "gel bakalım " derler, o gün sizi ancak başkaların vicdanı kurtarır, bugünlerde vicdanlara sığmayan uygulamaların kurbanı olanların vicdanına sığınarak. O gün büyük gün olur ve şeriatın kestiği parmak, o parmağın sahibine bir şeyler hatırlatacaktır.Olmaz demeyin, çünkü her an her şeyin olabileceği bir ülkede yaşıyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.0.1 )))) ~ 10 yıl önce
3 yıl ise götürecegini götürmüştür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yolsuzluk olan herkes dinlensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bedava biletler havada uçuşacak :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basarilimi? ~ 10 yıl önce
Bir tane basarisini saysana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BENDE ~ 10 yıl önce
kim böyle başarılı bir adamı dinlemez ki...ders niteliğine dinleseydınızde belki birseyler öğnedirdiniz...Thy bu kadar başarılı bir firma haline getirdiği için bir yolcu olarak kendisine teşekkür ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000