30 Eylül 2012, Pazar 17:03:05

TEMEL KOTİL'DEN TÜYOLAR

Türk Hava Yolları (THY) Suudi Arabistan'daki yüze yakın önemli şirket temsilcilerini İstanbul'a davet ederek çalışmalarını hakkında yerinde ve ilk ağızdan bilgi verdi...
  • Arkadaşlar Temel Hocanın günahına girmeyin lütfen. O sadece genel müdür. Düşünün referans olduğu 50-60 gençten birini dahi bırakın THY ye TGS ye bile aldıramadı. İpler tamamen Başkanın elinde. Adamın harcama limiti bile piyasadaki özel şirketlerin Genel Müdürlerinin onda biri kadar bile değil. Alımların tamamı, THY ve şirketlerinde İcra Kurulu denen bir kurul oluşturarak Başkana bağlanmış. tüm önemli ve önemsiz kararları İcra Kurulu alır. Genel Müdür fasa fiso olmuş. Genel Müdür yardımcıları ise bir hiçç. İcra Kurulu yönetiyor. Onun da başkanı, Başkan bey. Tüm THY ve 13 şirketini bir kişi yönetiyor yahuu.. Buna da yönetmek denirse tabii..
  • bizler altin madeninin uzerinde oturuyoruz, tek yapmamiz gereken altinlari toplamak :P Temel Hocam altin muhabbetini bir sureligine kaldirmis sanirim. Bakalim ne numaralar cikaricak yakinda.
  • temel bey yine uçmuşşşş!
  • NO ONE LOVES YOU MAN.. NOBODY..
  • genel müdürüm yine klasik lafonten masallarını anlatmış ve hikayeden klişeleşmiş pembe tablolar çizmiş kendince. Yersen :))
  • Thy kabin memurlarının üniformalarını değiştiriyormuş.Şayet airport haberde tanıtılan kıyafetler ise tam bir rezalet yahu o üniformaları tanıtan mankenlere bile yakışmamış iğrenç ötesi duruyor üzerlerinde..Doğru düzgün bir seçim yapılsın kör mü o ünüformaları seçenler çok merak ettim.
  • boyle uçurmaya devam ederseniz, 1-2 ay sonra uçuracak kabin memuru bulamayacaksınız. hem hergün yeni hat açın, her gün frekans artırın; hem de bu yoğunlukta 40 kişi-50 kişi alın.. istediğiniz kaliteyi yakalamak için minimum 1500 kabin memuru almanız lazım. istifa fikri, bu ayki programları gören herkesin kafasına yatmaya başladı. hergün birileri istifa ediyor ama siz hala aynı sayıda kabin ekibiyle, artan uçuş sayısını organize etmeye çalışıyosunuz. uçmaktan herkesin gözünün feri sönmüş, yolcuya gülümseyecek hali yok kimsenin.. uçaklar kendi kendine uçmuyor. nasıl globalsiniz ben anlamıyorum; sanki mahalle bakkalı işletiyosunuz.
  • gece ustu acik uyumus yine
  • millet neden sevsin onca dalavereye karşılık thy i..alternatif yok insanlar da mecbur kalıyor başka da bi anlamı yok
  • ARAPLARI OZENEN YETKILILER IKAMETINI ARABISTANA ALDIRSIN YETER YA ATATURK IZINDEKI INSANLAR GELSIN BU YONETIME

26-29 Eylül günleri arasında 3 gün süren programda misafirler THY çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bularak bilgi aldı. Programın ikinci gününde düzenlenen toplantıya katılarak bir sunum yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil yapılan çalışmalar hakkında misafirlere ayrıntılı bilgi verdi.


Kotil yaptığı konuşmada Orta Doğu bölgesine önem verdiklerini ifade ederek, "Arap kardeşlerimizi İstanbul üzerinden Avrupa ve Amerika'ya taşımak istiyoruz." dedi. Bizim patronumuz yolcu diyen Kotil, "Biz yolcularımızı seviyoruz, onlarda bizi seviyor. Çok çalışıyoruz ve çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz" dedi.

Diğer Avrupa ülkeleri havayollarından daha hızlı büyüdüklerine dikkat çeken Temel Kotil, son iki yıldır Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi olduklarına dikkat çekti.

Transfer yolcuya önem verdiklerini belirten THY Genel Müdürü, yolcularının yüzde 47'sini transit yolcu olduğunu belirtti. Zaman'da yer alan habere göre; günlük bin uçuşlarının olduğunu söyleyen Kotil, hedeflerinin iki bin olduğunu, dünyanın her yerine gitmek istediklerini ve dünyanın en iyi havayolu şirketi olmak istediklerini ifade etti.

Program sırasında Cidde Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mazin Batarci, Riyad Ticaret Odası Genel Sekreteri Hüseyin Abdurrahman el-Esiyl birer konuşma yaparak Türkiye Suudi Arabistan ticari ilişkileri, THY Suudi Arabistan'daki çalışmaları ve Suudi Arabistan ekonomisi hakkında bilgi verdi.

Programa THY Riyad Genel Müdürü Ersen Engin, Cidde Genel Müdürü Osman Hacımahmutoğlu, Dammam Genel Müdürü Selim Tuzcu ve Medine Genel Müdürü İbrahim Sıtkı katıldı.

TEMEL KOTİL'DEN TÜYOLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar Temel Hocanın günahına girmeyin lütfen. O sadece genel müdür. Düşünün referans olduğu 50-60 gençten birini dahi bırakın THY ye TGS ye bile aldıramadı. İpler tamamen Başkanın elinde. Adamın harcama limiti bile piyasadaki özel şirketlerin Genel Müdürlerinin onda biri kadar bile değil. Alımların tamamı, THY ve şirketlerinde İcra Kurulu denen bir kurul oluşturarak Başkana bağlanmış. tüm önemli ve önemsiz kararları İcra Kurulu alır. Genel Müdür fasa fiso olmuş. Genel Müdür yardımcıları ise bir hiçç. İcra Kurulu yönetiyor. Onun da başkanı, Başkan bey. Tüm THY ve 13 şirketini bir kişi yönetiyor yahuu.. Buna da yönetmek denirse tabii..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
bizler altin madeninin uzerinde oturuyoruz, tek yapmamiz gereken altinlari toplamak :P Temel Hocam altin muhabbetini bir sureligine kaldirmis sanirim. Bakalim ne numaralar cikaricak yakinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
temel bey yine uçmuşşşş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 11 yıl önce
NO ONE LOVES YOU MAN.. NOBODY..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LAFONTENDEN MASALLAR :) ~ 11 yıl önce
genel müdürüm yine klasik lafonten masallarını anlatmış ve hikayeden klişeleşmiş pembe tablolar çizmiş kendince. Yersen :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
Thy kabin memurlarının üniformalarını değiştiriyormuş.Şayet airport haberde tanıtılan kıyafetler ise tam bir rezalet yahu o üniformaları tanıtan mankenlere bile yakışmamış iğrenç ötesi duruyor üzerlerinde..Doğru düzgün bir seçim yapılsın kör mü o ünüformaları seçenler çok merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahalle bakkalı ~ 11 yıl önce
boyle uçurmaya devam ederseniz, 1-2 ay sonra uçuracak kabin memuru bulamayacaksınız. hem hergün yeni hat açın, her gün frekans artırın; hem de bu yoğunlukta 40 kişi-50 kişi alın.. istediğiniz kaliteyi yakalamak için minimum 1500 kabin memuru almanız lazım. istifa fikri, bu ayki programları gören herkesin kafasına yatmaya başladı. hergün birileri istifa ediyor ama siz hala aynı sayıda kabin ekibiyle, artan uçuş sayısını organize etmeye çalışıyosunuz. uçmaktan herkesin gözünün feri sönmüş, yolcuya gülümseyecek hali yok kimsenin.. uçaklar kendi kendine uçmuyor. nasıl globalsiniz ben anlamıyorum; sanki mahalle bakkalı işletiyosunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yersen ~ 11 yıl önce
gece ustu acik uyumus yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erk ~ 11 yıl önce
millet neden sevsin onca dalavereye karşılık thy i..alternatif yok insanlar da mecbur kalıyor başka da bi anlamı yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 11 yıl önce
ARAPLARI OZENEN YETKILILER IKAMETINI ARABISTANA ALDIRSIN YETER YA ATATURK IZINDEKI INSANLAR GELSIN BU YONETIME

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000