15 Ekim 2008, Çarşamba 13:46:58

TEMEL KOTİL'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, kaçırılma girişiminde bulunulan Antalya-S.T.Petersburg uçağı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Kotil'in yaptığı o açıklama...
  • oldu canım herkezi sallandıralım...
  • en küçük bir hatada uçaklar uçamıyorsa. risk münumun hata istiyorsa, böyle korsanları ibret olsun diye asılmalı. hem 164 yolcunun hayatından oynayacaksın gerekce ne alkolliydim. yok kardeşim. alkolliysen başka şeyşöyle ben şöyle bilirim alkolli olsa bile insan ne yaptığını bilir. hele kendişini öldürsün bakalım. tekrar diyorum zezalar ağırlatılmasa her salak böyle yaparak kendine isimyapmaya çalışır. saygılarımla.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Antalya-S.T.Petersburg uçağını kaçırma girişiminde bulunan şahsın aşırı derecede alkollü olduğunu söyledi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kotil, "Şahıs kabin amirine not vermiş. 'Elimde bomba var' yazılı bir notmuş. Herhangi bir müdahaleye bile gerek kalmamış çünkü şahıs aşırı derecede alkollü. Uçak içinde negatif bir hava yok. Uçak alçalmaya başladı, kısa süre sonra inecek" diye konuştu.

TEMEL KOTİL'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Yorumlar

havacı ~ 16 yıl önce
oldu canım herkezi sallandıralım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ksrs'lı ~ 16 yıl önce
en küçük bir hatada uçaklar uçamıyorsa. risk münumun hata istiyorsa, böyle korsanları ibret olsun diye asılmalı. hem 164 yolcunun hayatından oynayacaksın gerekce ne alkolliydim. yok kardeşim. alkolliysen başka şeyşöyle ben şöyle bilirim alkolli olsa bile insan ne yaptığını bilir. hele kendişini öldürsün bakalım. tekrar diyorum zezalar ağırlatılmasa her salak böyle yaparak kendine isimyapmaya çalışır. saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000