14 Mart 2014, Cuma 14:47:09

TEMEL KOTİL TIP BAYRAMI'NI KUTLADI

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle THY'de görevli sağlık personelinin Tıp Bayramı'nı kutladı.
  • Size ihanet eden 305 kişiyi işe aldınız ama ben gibi bir insanı THY ye işe almadınız. Hakkımı size helal etmiyorum. Hava alanındaki camiide Ömer Faruk Öztürk e her gün beddua ediyorum bana THY mensubu olmamı yaşatmadığı için ...
  • bırak bu göz boyama işlerini kotil efendi !!! thy de torpil,hemşehricilik,yandaşçılık,haksızlık,adaletsizlik nasıl bitecek ona kafa yor !!! çalışanlar birbirine düşman olmuş herkes birbirinin gözünü oyacak liyakat yerle bir olmuş sen bunlarla da ilgilensene biraz!!!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Türk Hava Yolları'nda görevli sağlık personelinin Tıp Bayramı'nı kutladı.

Kotil, THY Genel Müdürlüğü'ndeki toplantı salonunda doktorlar ve sağlık personeli için pasta kesti. THY Genel Müdürü Temel Kotil daha sonra sağlık personeliyle sohbet etti.





TEMEL KOTİL TIP BAYRAMI'NI KUTLADI

Yorumlar

Temel Kotil'e ~ 10 yıl önce
Size ihanet eden 305 kişiyi işe aldınız ama ben gibi bir insanı THY ye işe almadınız. Hakkımı size helal etmiyorum. Hava alanındaki camiide Ömer Faruk Öztürk e her gün beddua ediyorum bana THY mensubu olmamı yaşatmadığı için ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acilen ~ 10 yıl önce
bırak bu göz boyama işlerini kotil efendi !!! thy de torpil,hemşehricilik,yandaşçılık,haksızlık,adaletsizlik nasıl bitecek ona kafa yor !!! çalışanlar birbirine düşman olmuş herkes birbirinin gözünü oyacak liyakat yerle bir olmuş sen bunlarla da ilgilensene biraz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000