21 Kasım 2008, Cuma 08:27:19

Temel Kotil, THY uçağına neden binmedi?

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Bosna Havayolları’nın satış görüşmeleri için Bosna Hersek’e giderken genel müdürü olduğu Türk Hava Yolları uçağı yerine Avusturya Havayolları uçağını kullandı.
  • Vay vay sevsinler seni devlet memuru değilmiş demek.İşadamı mı peki?O koltukta nasıl ve kimin emriyle oturuyor?Gülünecek haldesiniz.
  • sayın airport haber neden benim yorumlarım yayimlanmiyor sitenizde acaba? bu kacinci yorumum "sivil havacı" rumuzuyla ama birtanesini bile yayimlamadiniz. yorumlarım sayin ali kidik in hosuna gtmiyro diye mi acaba?
  • THY'nin direk istanbul-saraybosna uçuşu var. Viyana'yı işin içine sokmanın alemi yok! Ayrıca illa da viyanadan gideceğim diyorsa ki bu çok mantıksız buyurun size THY'nin istanbul-viyana direk uçuşu. Daha sonra Viyana-Saraybosna uçuşunu austrian'la gerçekleştirseydi. Ne de olsa hepsi Star alliance üyesi.
  • bence cok akilli davranmis,sarajevo dan viyanaya herhalde THY nin ucusu yok,THY yi terci etseydi bu biraz bosuna alan vergisi kerozin ve bir ucagi seferinden alikoymak olurdu yani maliyetini artik siz düsünün,Austrianla ucmasi tabiki mantikli . Tebrikler Kotil Bey herkez sizin gibi olsa . Politikacilar biraz örnek alsinlar
  • HERSEYİN ALTINDA ART NİYET ARAMAK, ÖZVERİYLE ÇALIŞAN İNSANLARA HAKSIZLIKTIR
  • Sevgili Temel bey kendi uçağındaki yeri işgal edeceğine farklı bir star alliance üye şirketinin uçağıylada bedava gidip hem o şirketin hizmetini uçaklarını incelemek hemde aslında güzel bir düşünceyle bu seyhati gerçekleştirdiğine inanıyorum..
  • kotil devlet memuru degildir thy borsada halka acik sirkettir
  • Bir ara Avusturya Havayollari satisi soz konusu olmustu. Bence onu izlemek ve de havayolunu yakindan takip etmek,ilerde de alinabilirse satin almayi dusunmek icin o havayolunu tercih etmistir...
  • Bu tek kelimeyle çok ayıp bir davranış. Ayrıca da paparazzilikle ne ilgisi var? Gayet iyi bir haber. Bu mevkilerdeki insanların her yaptıklarına çok dikkat etmeleri gerekir. Hele bir devlet memurusun sen nasıl olur da böyle bir şey yaparsın?
  • bana göre diğer firmalarla gittiğinde onları izleyip karşılaştırma yapacak.star alianz grubu diğer firmalar hakkında fikir edinebilir.güvensizlikten olduğunu düşünmüyorum.

Türk Hava Yolları, Bosna Havayolları’nın satış görüşmeleri için ihaleyi yürüten komisyon tarafından bir süre önce Bosna Hersek’e davet edilmişti.

THY Genel Müdürü Temel Kotil de beraberinde 4 kişiden oluşan heyetle birlikte önceki gün Bosna’ya gitmişti. Bu haberi AirportHaber’de dün duyurmuştuk. Ancak Genel Müdür Kotil’in Bosna seyahatine giderken yaptığı havayolu tercihi bir hayli düşündürücüydü.

Kotil, Bosna’ya Viyana aktarmalı olarak gitti ve seyahatini Avusturya Havayolları uçağıyla yaptı. Temel Kotil’in neden Türk Hava Yolları’nı tercih etmediği merak konusu oldu.

©AirportHaber Özel

Temel Kotil, THY uçağına neden binmedi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

GERÇEKÜSTÜ ~ 15 yıl önce
Vay vay sevsinler seni devlet memuru değilmiş demek.İşadamı mı peki?O koltukta nasıl ve kimin emriyle oturuyor?Gülünecek haldesiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivil havacı ~ 15 yıl önce
sayın airport haber neden benim yorumlarım yayimlanmiyor sitenizde acaba? bu kacinci yorumum "sivil havacı" rumuzuyla ama birtanesini bile yayimlamadiniz. yorumlarım sayin ali kidik in hosuna gtmiyro diye mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eurovision ~ 15 yıl önce
THY'nin direk istanbul-saraybosna uçuşu var. Viyana'yı işin içine sokmanın alemi yok! Ayrıca illa da viyanadan gideceğim diyorsa ki bu çok mantıksız buyurun size THY'nin istanbul-viyana direk uçuşu. Daha sonra Viyana-Saraybosna uçuşunu austrian'la gerçekleştirseydi. Ne de olsa hepsi Star alliance üyesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a330 ~ 15 yıl önce
bence cok akilli davranmis,sarajevo dan viyanaya herhalde THY nin ucusu yok,THY yi terci etseydi bu biraz bosuna alan vergisi kerozin ve bir ucagi seferinden alikoymak olurdu yani maliyetini artik siz düsünün,Austrianla ucmasi tabiki mantikli . Tebrikler Kotil Bey herkez sizin gibi olsa . Politikacilar biraz örnek alsinlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
blue ~ 15 yıl önce
HERSEYİN ALTINDA ART NİYET ARAMAK, ÖZVERİYLE ÇALIŞAN İNSANLARA HAKSIZLIKTIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain ~ 15 yıl önce
Sevgili Temel bey kendi uçağındaki yeri işgal edeceğine farklı bir star alliance üye şirketinin uçağıylada bedava gidip hem o şirketin hizmetini uçaklarını incelemek hemde aslında güzel bir düşünceyle bu seyhati gerçekleştirdiğine inanıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeba ~ 15 yıl önce
kotil devlet memuru degildir thy borsada halka acik sirkettir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
goldtrmech ~ 15 yıl önce
Bir ara Avusturya Havayollari satisi soz konusu olmustu. Bence onu izlemek ve de havayolunu yakindan takip etmek,ilerde de alinabilirse satin almayi dusunmek icin o havayolunu tercih etmistir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HPM900 ~ 15 yıl önce
Bu tek kelimeyle çok ayıp bir davranış. Ayrıca da paparazzilikle ne ilgisi var? Gayet iyi bir haber. Bu mevkilerdeki insanların her yaptıklarına çok dikkat etmeleri gerekir. Hele bir devlet memurusun sen nasıl olur da böyle bir şey yaparsın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
bana göre diğer firmalarla gittiğinde onları izleyip karşılaştırma yapacak.star alianz grubu diğer firmalar hakkında fikir edinebilir.güvensizlikten olduğunu düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000