14 Ekim 2015, Çarşamba 10:57:50

Temel Kotil personelin hicri yılbaşını kutladı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, personelin hicri yılbaşını, gönderdiği elektronik posta ile kutladı.
  • Islamla ve. Hic bir dinle. Alay edilmez Allah alay edenler. Gulenler. Inkarcilara. Cok buyuk bir. Azap. Hazirlamistir . Oyle bir. Felketki. Kayniyan katranin icine atiliyor. Yalvariyor. Ne olur beni burdan kurtarin O katranin icinde ne oldurur ne. De cikartilir. Bu ayettir. Yaziyorum. Inkarcilar. Alay edenler. Ve paygamberleri oldurenler Bu gibi gecmis. Nice kavimleri. Bu dunyada olsun. Ebedi dunyada olsun Helak olmuslar. Allah. Dogru yolda ayirmasin. Hepimizi
  • Allah. O takvayi. Laik olana verir bu yazdigim bircok. Surelerde gecer. Bende. Arabi. Aylari takip etmem fakat. Hicret muharrem ve buna benzer. Aylar. Gunler. Muslumanlarindir Istiyen kabul eder. Istiyen etmez bu her kese. Nesip olmaz allah cc. Diyor. Dinde zorlama yoktur.
  • Yesugay. Dogru soyluyorsun Kimseyi zorlan. Musluman edemeyiz. Allah diledigine o. Takvayi. Verir. Diledigine vermez
  • be müslüman y.teknisyen sürünüyor çakma sendika maaş düşürüyor herkezin moral 0
  • Ahir zamanda sizin gibi buraya yorum yazan ve yalnış düşünen insanlar olacağı her zaman bildirildi.Dinini bilmeyen insanlarsınız.Çok yazık!Ben namaz kılıyorum diye dalga geçilen bir insan olarak her duamda sizler için dua ediyorum. Kıyam zamanında Allah sizi affetsin diye!Çok yazık burda yazan kardeşlerimize. İslam hoşgörüdür,sevgidir.İnşallah bir gün anlarsınız. Dilerim çok geç olmaz.Amel defterinizi sağınızdan almayı nasip eder yüce Rabbim sizlere... Çok üzülüyorum ...Hepiniz için.. Burası fani..Gerçek hayat çok yakın.. Her canlı ölümü tadacaktır.Kabir azabı ne imiş bir okuyun google da bile bulursunuz. Açın kıtabımızı okuyun... Tek söz size. Oku!!!!
  • Yorumlara bakınca anlıyorum genel müdürüm bunu niye paylaşmış. Sevgiyle kurup adaletle yönetilmedi bu zamana kadar. Sanırım sıkıntı buyudu adiyet duygusundan tamamen uzak bir personel yapısı güven yok samimiyet yok saygı yok sevgi yok... Artık yorumlarınızda birlik ve sevgiye çağrı yapılan metinlere bile kin kusar olmuşsunuz ... Peki nereden başlayacak iyileşme... Adalet saygıyı getirecek saygıda sevginin tohumlarını ekecek. Teşekkür ederiz sayın genel müdürüm. Bir yerden başlamak gerek öncüsü oldunuz ... Sevgi varken nefret niye, Barış varken savaş niye Kardeşlik varken didişmek niye Dostluk varken düşmanlık niye Hoşgörü varken bağnazlık niye, Özgürlük varken tutsaklık niye, Adalet varken, haksızlık niye? Hacı Bektaş-i Veli
  • Belçika da doğdum büyüdüm. burda yabancı diyorlar, Türkiye gidince də yabancı diyorlar. avrupada 100 de % 70 turk vatandaşlığı var. belki daha vazla! nezaman Türkuz ?
  • Temel efendi burası Türkiye Cumhuriyeti, suudi arabistan değil.
  • Eskiden Hicri Yılbaşı,pastalı kutlu doğum falan yoktu. Bunlar nasıl adetler?
  • THY nin personelinin cogunlugu yabanci,onlarda hicriyi bilmez . Sayin Kotil en iyisi noeli bekleyin o zaman mailleriniz ise yarar.Anlamiom muslumansan nasil bir baska muslumanin hakkini yeyip ise almiyon yerine yabanci alion sonrada ALLAHU EKBER diye bagirion.ALLAH hepnizide islah eylesin ne deyim.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, personelin hicri yılbaşını, gönderdiği elektronik posta ile kutladı.

Hızır Aleyhisselâm ile ilgili bir hikayeyi personele göndererek hicri yılbaşını kutlayan Kotil, mailin kendisine geldiğini ve hoşuna gittiği için de personel ile paylaştığını ifade etti.

İşte Temel Kotil'in hicri yılbaşını kutladığı o mail:

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,

Az önce aşağıdaki e-mail aldım, çok hoşuma gitti, sizlerle paylaşayım istedim. Demek sevgi en önemli servetmiş ve verdikçe artıyormuş.
Aramızdaki sevgimiz bol olsun.
Herkesin Hicri Yılı mübarek olsun.
Temel KOTIL

Bir gün Hızır (a.s.) hamamda yıkanan bir ihtiyarın yanına yaklaşmış. İhtiyar kendi kendine yıkanmaktaymış. Hızır demiş ki: - Ey ihtiyar! Gençliğinde yaşlılara yardım etseydin şimdi şu gençler de sana yardım ederlerdi. İhtiyar adam şöyle cevap vermiş: - Ben gençliğimde yaşlılara yardım ederdim ama zamane gençliği şimdilerde yardım etmez olmuş. Hızır (a.s.) bir taraftan ihtiyar adamın sırtını keselerken bir taraftan da konuşmaya devam etmiş: - Demek ki yaptığın yardımları içinden gelerek yapmamışsın, Allah’ın sevgisini kazanamamışsın, yoksa ettiğin o hayrı neden görmeyeceksin ki? İhtiyar adam şöyle demiş: Eğer yaptığımı Allah için yapmasaydım, O’nun sevgisini kazanmasaydım, Allah bugün benim sırtımı Hızır’a keseletir miydi? Hızır (a.s.) duydukları karşısında çok şaşırmış. Allah’ım demiş, bana verdiğin Seni sevenlerin listesinde bu ihtiyarın adı yok, bu nasıl olur? Yüce Allah şöyle demiş: “Ey Hızır! Biz, bizi sevenlerin listesini sana verdik ancak bizim sevdiklerimizin listesi bizim yanımızdadır..." Hz Mevlânâ Celâleddin-i Rûmî der ki; İnsanın kalbinde saklı öyle şeyler vardır ki verdikçe çoğalır, Bu hazinelerin başında SEVGİ gelir. İşte bir dostun bir dosta verebileceği hediyelerden bazıları şunlardır ki; Gönlü rahatlatacak bir TEBESSÜM! ... Kalbe kuvvet verebilecek bir TATLI SÖZ! ... Morali düzeltecek bir TAKDİR! ... Neşesini yerine getirecek bir ŞAKA! ... Kızgınlığını söndürecek bir HOŞGÖRÜ! ... Hoşa gidecek bir güzel DAVRANIŞ! ... ALLÂH’ın Râhmetini çekecek bir HAYR DU Dualarınızda yer alabilmek ümidiyle

1437 HICRI yılınız mübarek olsun.


©AirportHaber

Temel Kotil personelin hicri yılbaşını kutladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (85)

Hawaiiden. Yaziyorum. Yalan degil ~ 9 yıl önce
Islamla ve. Hic bir dinle. Alay edilmez Allah alay edenler. Gulenler. Inkarcilara. Cok buyuk bir. Azap. Hazirlamistir . Oyle bir. Felketki. Kayniyan katranin icine atiliyor. Yalvariyor. Ne olur beni burdan kurtarin O katranin icinde ne oldurur ne. De cikartilir. Bu ayettir. Yaziyorum. Inkarcilar. Alay edenler. Ve paygamberleri oldurenler Bu gibi gecmis. Nice kavimleri. Bu dunyada olsun. Ebedi dunyada olsun Helak olmuslar. Allah. Dogru yolda ayirmasin. Hepimizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doktor ~ 9 yıl önce
Bu ne biçim bir düşüncedir? Sizi gerçekten de Allah ıslah etsin. Ne yani korktuğumuz için mi inanalım. Nerede din sevgisi? Bunun din olduğunu düşünmüyorum. İnanç mı, elbetteki gerek, ama insan korktuğu için değil sevdiği için saygı duymalı ve inanmalı. Sana iyi bir ruh doktoruna gitmeni, ve Rabbül Alemin gönderdiği ilk emri uygulamaya başlamanı öneririm. Yani OKU' manı.
Trol ~ 9 yıl önce
Tüm troller burada bir araya gelmişidi, ver yansın ediyorudu, herkese laf yetiştiriyorudu.Tam bir şuursuzluk ve çılgınlık içerisindeyidi.
Hawaii ~ 9 yıl önce
Allah. O takvayi. Laik olana verir bu yazdigim bircok. Surelerde gecer. Bende. Arabi. Aylari takip etmem fakat. Hicret muharrem ve buna benzer. Aylar. Gunler. Muslumanlarindir Istiyen kabul eder. Istiyen etmez bu her kese. Nesip olmaz allah cc. Diyor. Dinde zorlama yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hawaii ~ 9 yıl önce
Yesugay. Dogru soyluyorsun Kimseyi zorlan. Musluman edemeyiz. Allah diledigine o. Takvayi. Verir. Diledigine vermez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müslüman ~ 9 yıl önce
be müslüman y.teknisyen sürünüyor çakma sendika maaş düşürüyor herkezin moral 0

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin Amiri ~ 9 yıl önce
Ahir zamanda sizin gibi buraya yorum yazan ve yalnış düşünen insanlar olacağı her zaman bildirildi.Dinini bilmeyen insanlarsınız.Çok yazık!Ben namaz kılıyorum diye dalga geçilen bir insan olarak her duamda sizler için dua ediyorum. Kıyam zamanında Allah sizi affetsin diye!Çok yazık burda yazan kardeşlerimize. İslam hoşgörüdür,sevgidir.İnşallah bir gün anlarsınız. Dilerim çok geç olmaz.Amel defterinizi sağınızdan almayı nasip eder yüce Rabbim sizlere... Çok üzülüyorum ...Hepiniz için.. Burası fani..Gerçek hayat çok yakın.. Her canlı ölümü tadacaktır.Kabir azabı ne imiş bir okuyun google da bile bulursunuz. Açın kıtabımızı okuyun... Tek söz size. Oku!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmi lazım değil ~ 9 yıl önce
Yorumlara bakınca anlıyorum genel müdürüm bunu niye paylaşmış. Sevgiyle kurup adaletle yönetilmedi bu zamana kadar. Sanırım sıkıntı buyudu adiyet duygusundan tamamen uzak bir personel yapısı güven yok samimiyet yok saygı yok sevgi yok... Artık yorumlarınızda birlik ve sevgiye çağrı yapılan metinlere bile kin kusar olmuşsunuz ... Peki nereden başlayacak iyileşme... Adalet saygıyı getirecek saygıda sevginin tohumlarını ekecek. Teşekkür ederiz sayın genel müdürüm. Bir yerden başlamak gerek öncüsü oldunuz ... Sevgi varken nefret niye, Barış varken savaş niye Kardeşlik varken didişmek niye Dostluk varken düşmanlık niye Hoşgörü varken bağnazlık niye, Özgürlük varken tutsaklık niye, Adalet varken, haksızlık niye? Hacı Bektaş-i Veli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Luik ~ 9 yıl önce
Belçika da doğdum büyüdüm. burda yabancı diyorlar, Türkiye gidince də yabancı diyorlar. avrupada 100 de % 70 turk vatandaşlığı var. belki daha vazla! nezaman Türkuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedim Demirelli ~ 9 yıl önce
Temel efendi burası Türkiye Cumhuriyeti, suudi arabistan değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Eskiden Hicri Yılbaşı,pastalı kutlu doğum falan yoktu. Bunlar nasıl adetler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 9 yıl önce
THY nin personelinin cogunlugu yabanci,onlarda hicriyi bilmez . Sayin Kotil en iyisi noeli bekleyin o zaman mailleriniz ise yarar.Anlamiom muslumansan nasil bir baska muslumanin hakkini yeyip ise almiyon yerine yabanci alion sonrada ALLAHU EKBER diye bagirion.ALLAH hepnizide islah eylesin ne deyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
i. ~ 9 yıl önce
zirlama cocuk gibi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000