11 Aralık 2009, Cuma 07:50:26

Temel Kotil mahkemeye verdi

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, kurumun üst yöneticilerini rencide eden karikatürlerden dolayı yayıncı kuruluşu mahkemeye verdi...
  • Terlikle gezerken düşünmek lazımdı. Kimsenin yapmadıklarını yaparsanız sonucuna da katlanmak zorunda kalırsınız.
  • Ayıp olmuş, hele, hele Amsterdam uçağı orada yer almamalıydı.
  • Bu karikatürleri uçaklarda verdikleri şu Skylife dergilerine de bassınlar. :-) --Volvo--
  • Ne hikmetse takunyacilarin takunyasina dokundugunuz zaman is aninda yargiya intikal ediyor. Diktatör rejimlerin haricindeki her ülkede karikatüre gülünür ama dua edelim isi yargi üstleniyor seriyatin kilicinin yerine
  • BÜTÜN KARİKATÜRLERİ ÇİZENİN ELLERİNE SAĞLIK.HEPSİNİ ŞAHANE BİR ŞEKİLDE BİZLERE YANSITMIŞLAR.ANCAK BU KADAR GÜZEL BİR ŞEKİLDE OLUP BİTENLER İFADE EDİLEBİLİR.TEMEL KOTİLİN, KARİKATÜR DAVASI AÇACAĞINA KAFAYI ÇALIŞTIRIP ŞİMDİYE KADAR YAPTIKLARINDAN(CHT) ÜÇLÜSÜ OLARAK DERS ÇIKARMASI GEREK.
  • Benim üzüldüğüm nokta uçucu hosteslerin karikatürlerdeki rezil halleri. Hepsi kolay kadın olarak gösterilmişler. Benim eşimde hostes. Canı sıkılmasın diye bu karikatürleri ona göstertmedim. Zaten sitenin varlığından da habersizdir. Namusuyla şerefiyle çalışan ekmeğinde bir insan kendisi. Tıpkı çoğu uçucu arkadaşı gibi. Ben site kapatılsın adamı darağacına çekelim demiyorum ama buradan Yusuf Zengin'e sesleniyorum. O hayat kadını gibi çizdiğin mesai mefhumu nedir bilmeksizin ekmek davası için çalışan uçucu personellerin hemen yanına, annenin karının ve kız kardeşinin yarı çıplak resimlerini de çiz altlarına da isimlerini yaz ve sitede yayınla arkadaşım. Çok görsel olur emin ol.
  • Dünyada eşi benzeri olmayan bir reilllikte apronda deve keserken, güya büyümekte olan bir havayolunu imamlar tarafından yönetmeye kalkarken, çalışanları dindar olan olmayan diye ayırırarak, sadece üst tarafa yaranmak amacı ile haçtan dönmeyi reklam haline getirirken birgün karikatür konusu olacağını düşünmeli idin Temel bey. Mizahı ve basını 2. Dünya savaşı sırasında faşistler bile durduramadı, sen istediğin kadar dava et. Hiçbir sonuç alamazsın, samanına yazık olur.
  • ayıptır be arkadaşlar, bu kadar da olmaz. özgürlük ve hak ikilisinde ayarları kaçırmamak lazım. resmen hakaret içeriyor bunlar. yapmayın lütfen, prim vermeyin.
  • Karikatürler şahane, bence THY dergisinde de yer almalı. Çizenin eline sağlık.
  • Arkadas hemen dava acarlar,bunlarin isi gücü yokmu. Sen sirketine bak davayi bosver demokratik buna denir isteyen yazar arkadas!! AK particilik düsünceyi birakin sirketi süper calistiriyorsun. Dava valan kosturma baskalari acsin. Star Alliance ta hepizi dava acsa mahkemeler dolur tasar.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, kurumun üst yöneticilerini rencide eden karikatürlerden dolayı yayıncı kuruluşu mahkemeye verdi. Bakırköy 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki davanın 23 Aralık'ta yapılacak duruşmasına Temel Kotil'in de katılacağı öğrenildi.

Davanın; THY'nin deve kesmesi, First Class uçuş, genel müdürü umreden terlikle dönmesi ile Varşova-İstanbul seferindeki yolculara domuz etli sandviç ikram ettiği iddiası kullanılarak, kurum üst yöneticilerinin kişilik haklarını rencide edici şekilde karikatürize edilmesi üzerine açıldığı kaydedildi.

Yayıncı şirket sahibi Yusuf Zengin, hakkında 50 milyar liralık dava açılmasına şaşırmadığını söyleyerek, amaçlarının sadece yapılan iyi yada kötü şeyleri espriyle anlatmak olduğunu söyledi. Zengin, ''Davanın 12 Kasım 2009'daki duruşmasında ifade verdim. THY'yi avukatları temsil etti. Hakim, bile karikatürleri görünce gülmekten kendisini alamadı. 23 Aralık'ta saat 13.30'daki duruşmaya Temel Kotil'in de katılacağı yönünde avukat bilgi verdi.'' dedi.

THY'nin yolcularına domuz etli sandviç yedirdiği iddiası üzerine, Temel Kotil sandviç ekmeği arasında gösterilerek, ''Sandviç'ten Temel Kotil çıktı' diye resmedilmiş. THY'nin dünya çapında bir numara olması haberleriyle de, THY yöneticileri Candan Karlıtekin, Hamdi Topçu ve Temel Kotil'e giydirilmiş üç ayrı tişörtün üzerine kesilmiş deve, terlik ve düşmüş bir uçak çizilmiş. Yaklaşık 12 bin Euro fiyatla uçma imkanı sunan First Class uçuşuyla ilgili ise, Temel Kotil bu sınıfta eşi tarafından yaprak dolmasıyla beslenirken gösteriliyor.

İşte o karikatürler:

karikatür

karikatür

karikatür

NOT: Haberde kullanılan karikatürler airportmizah.com sitesinden alınmıştır.

Temel Kotil mahkemeye verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 14 yıl önce
Terlikle gezerken düşünmek lazımdı. Kimsenin yapmadıklarını yaparsanız sonucuna da katlanmak zorunda kalırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ayıp olmuş, hele, hele Amsterdam uçağı orada yer almamalıydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu karikatürleri uçaklarda verdikleri şu Skylife dergilerine de bassınlar. :-) --Volvo--

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne hikmetse takunyacilarin takunyasina dokundugunuz zaman is aninda yargiya intikal ediyor. Diktatör rejimlerin haricindeki her ülkede karikatüre gülünür ama dua edelim isi yargi üstleniyor seriyatin kilicinin yerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BÜTÜN KARİKATÜRLERİ ÇİZENİN ELLERİNE SAĞLIK.HEPSİNİ ŞAHANE BİR ŞEKİLDE BİZLERE YANSITMIŞLAR.ANCAK BU KADAR GÜZEL BİR ŞEKİLDE OLUP BİTENLER İFADE EDİLEBİLİR.TEMEL KOTİLİN, KARİKATÜR DAVASI AÇACAĞINA KAFAYI ÇALIŞTIRIP ŞİMDİYE KADAR YAPTIKLARINDAN(CHT) ÜÇLÜSÜ OLARAK DERS ÇIKARMASI GEREK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Benim üzüldüğüm nokta uçucu hosteslerin karikatürlerdeki rezil halleri. Hepsi kolay kadın olarak gösterilmişler. Benim eşimde hostes. Canı sıkılmasın diye bu karikatürleri ona göstertmedim. Zaten sitenin varlığından da habersizdir. Namusuyla şerefiyle çalışan ekmeğinde bir insan kendisi. Tıpkı çoğu uçucu arkadaşı gibi. Ben site kapatılsın adamı darağacına çekelim demiyorum ama buradan Yusuf Zengin'e sesleniyorum. O hayat kadını gibi çizdiğin mesai mefhumu nedir bilmeksizin ekmek davası için çalışan uçucu personellerin hemen yanına, annenin karının ve kız kardeşinin yarı çıplak resimlerini de çiz altlarına da isimlerini yaz ve sitede yayınla arkadaşım. Çok görsel olur emin ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dünyada eşi benzeri olmayan bir reilllikte apronda deve keserken, güya büyümekte olan bir havayolunu imamlar tarafından yönetmeye kalkarken, çalışanları dindar olan olmayan diye ayırırarak, sadece üst tarafa yaranmak amacı ile haçtan dönmeyi reklam haline getirirken birgün karikatür konusu olacağını düşünmeli idin Temel bey. Mizahı ve basını 2. Dünya savaşı sırasında faşistler bile durduramadı, sen istediğin kadar dava et. Hiçbir sonuç alamazsın, samanına yazık olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ayıptır be arkadaşlar, bu kadar da olmaz. özgürlük ve hak ikilisinde ayarları kaçırmamak lazım. resmen hakaret içeriyor bunlar. yapmayın lütfen, prim vermeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Karikatürler şahane, bence THY dergisinde de yer almalı. Çizenin eline sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadas hemen dava acarlar,bunlarin isi gücü yokmu. Sen sirketine bak davayi bosver demokratik buna denir isteyen yazar arkadas!! AK particilik düsünceyi birakin sirketi süper calistiriyorsun. Dava valan kosturma baskalari acsin. Star Alliance ta hepizi dava acsa mahkemeler dolur tasar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000