30 Mart 2011, Çarşamba 10:10:14

TEMEL KOTİL İSTİFA EDİYOR!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil'in milletvekili olacağına dair iddialara bir yenisi eklendi. Rize medyası, Kotil’in AK Parti'den 1. sırada Rize Milletvekili adaylığına kesin gözüyle bakıyor.
  • arkadaşlar 30 senedir tanırım bakırköyden bulunduğum semtde oturuyor thy de şu ana kadar zanetmıyorum temel kotil gibi bır genel müdür gelmiştir adamda allah korkusu var bu her şeyi ifade eder en basiti soyleyeyım makam aracını bılle kendi özel işlerıne kullanmıyan bir genel müdür bunlar anlatmakla olmaz tanımak lazım
  • Temel bey ,bence gitmesin o bu sirkete bir cok yenilik ve basari getirdi. ona en az 4 yil daha kalmasini ve ektigi urunlerini bu son 4 yilda topamasini tavsiye ederim..mv olupta ne yapacak ..
  • AKP teşkilatında üst düzey birisi ile görüştüm.. yokmuş öyle birşey.. hayırlısı olsun..
  • AKP'ye oy veren bir insan değilim; ideolojik olarak THY üst yönetimiyle taban tabana zıt bir düşünceye sahibim. Ancak buna rağmen Temel Kotil'in gitmesini istemiyorum. Eskilerin anlattıklarına göre; çalışma şartları eskiyle kıyaslandığında oldukça olumlu değişimler yaşanmış.. Torpil ve gösteriş budalalığına bir çözüm bulunamamış olsa da genel olarak Kotil yönetiminden memnunum. Umarım gitmez.
  • Sayin Ulastirma Bakanim, Yeni göreviniz hayirli olur insallah...
  • RİZE LİLERİN HAKKINI İYİ KORUR. AMA BAKAN OLMASIN...
  • THY için hayırlı olmuş ama Rize için yazık olacak..
  • Hayırlı olmuş. Açın artık şu THY nin önünü açın. Arap zihniyetinden kurtarın.
  • Sayın Kotil'in gitmesi belki ülke açısından yapacağı iş gereği faydalı olabilir, ancak THY'nin onun adaletine, insanlarda ehliyete ve liyakata önem vermesine, çalışkanlığına, temsil kabiliyetine, vizyonuna, heyecanına, pozitifliğine ve motive edici yönüne ihtiyacı var. Korkum odur ki gittiğinde THY çiftliğe döner..
  • Ortaya çıkacak sonuç umarım önce thy için sonra da temel bey için hayırlı olur. Memlekete bir kuruş faydası olandan Allah razı olsun.

THY Genel Müdürü Temel Kotil'in milletvekilliğine aday olacağına yönelik haberler ilk olarak AirportHaber tarafından gündeme getirilmiş ve büyük yankı uyandırmıştı.

AirportHaber Haber Koordinatörü Murat Herdem, 'Yerli Uçak Projesi'yle yakından ilgilenen Kotil'in meclise adım attıktan sonra bu projenin başına geçebileceğini ifade etmiş, AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık ise Temel Kotil ile ilgili ortaya atılan "Milli Eğitim Bakanı olacak" iddialarını köşesine taşımıştı.

Kotil’in Rize’den milletvekilliği konusu yerel medyanın dilinden düşmüyor. Sürekli gündemde tutulan iddialarla Kotil’in adaylığına açık destek veriliyor.

Dün Rize'den gelen yeni bir iddiaya göre; uzun zamandan beri aday olup olmayacağı ile ilgili hakkında çeşitli iddialar ortaya Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil'in adaylığı artık kesin gibi...

Yerel basında yer alan iddialara göre Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil 8 Nisan'da THY Yönetim Kurulu'na istifasını sunarak adaylık için resmi başvuru yapacak.

Bu doğrultuda AK Parti genel merkezince uzun süredir yapılan kamuoyu araştırması sonucunda Temel Kotil'in AK Parti'den ilk sıradan, temayül yoklamasında 407 oyla en yüksek oy alan AK Parti Rize Merkez İlçe Kurucu Başkanı olan ve 2007 yılına kadar da bu görevde bulunan Yunus Öksüz'ün ise ikinci sıradan Rize Milletvekili adayı olacağı belirtiliyor.
 

TEMEL KOTİL İSTİFA EDİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar 30 senedir tanırım bakırköyden bulunduğum semtde oturuyor thy de şu ana kadar zanetmıyorum temel kotil gibi bır genel müdür gelmiştir adamda allah korkusu var bu her şeyi ifade eder en basiti soyleyeyım makam aracını bılle kendi özel işlerıne kullanmıyan bir genel müdür bunlar anlatmakla olmaz tanımak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Temel bey ,bence gitmesin o bu sirkete bir cok yenilik ve basari getirdi. ona en az 4 yil daha kalmasini ve ektigi urunlerini bu son 4 yilda topamasini tavsiye ederim..mv olupta ne yapacak ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AKP teşkilatında üst düzey birisi ile görüştüm.. yokmuş öyle birşey.. hayırlısı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AKP'ye oy veren bir insan değilim; ideolojik olarak THY üst yönetimiyle taban tabana zıt bir düşünceye sahibim. Ancak buna rağmen Temel Kotil'in gitmesini istemiyorum. Eskilerin anlattıklarına göre; çalışma şartları eskiyle kıyaslandığında oldukça olumlu değişimler yaşanmış.. Torpil ve gösteriş budalalığına bir çözüm bulunamamış olsa da genel olarak Kotil yönetiminden memnunum. Umarım gitmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayin Ulastirma Bakanim, Yeni göreviniz hayirli olur insallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
RİZE LİLERİN HAKKINI İYİ KORUR. AMA BAKAN OLMASIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY için hayırlı olmuş ama Rize için yazık olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayırlı olmuş. Açın artık şu THY nin önünü açın. Arap zihniyetinden kurtarın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Kotil'in gitmesi belki ülke açısından yapacağı iş gereği faydalı olabilir, ancak THY'nin onun adaletine, insanlarda ehliyete ve liyakata önem vermesine, çalışkanlığına, temsil kabiliyetine, vizyonuna, heyecanına, pozitifliğine ve motive edici yönüne ihtiyacı var. Korkum odur ki gittiğinde THY çiftliğe döner..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ortaya çıkacak sonuç umarım önce thy için sonra da temel bey için hayırlı olur. Memlekete bir kuruş faydası olandan Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000