07 Ekim 2013, Pazartesi 17:59:23

TEMEL KOTİL İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları Genel Müdür Temel Kotil, bugünkü İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi) programını iptal etti...
  • sosyal medyada yandaşlık için maaş alan kaç kişisiniz?
  • Ey kendini bilmez gafiller!! 10 kişiyle eylem yapıyor, yakıyor yıkıyorsunuz. Size sizin üslubunuzla haddini bildirecek çok insan var ama hiçbiri seviyenize inip sizi muhatap almıyor.
  • Akp nin yaptigi her seye sonuna kadar muhalefet eden bir insanim ve sonuna kadar sol gorusluyum ama bu gercekleri inkar edip insanlari hakir gorme hakkini vermez buna, bu insanlik bu delikanlilik degildir. Temel Kotil i Istanbul daki bir acilista gordum, on yargili oldugum icin kendisine cok agir belki de haksiz bir elestiri getirdim, kendisi sadece tebessum etti ve sizi magdur ettigimiz icin cok ozur dileriz beyefendi dedi ve bana numarasini verdi ve takipcisi olacagini soyledi. Boyle bir insana bu tur elestiriler getirirken biraz insafli olmak lazim. Ayip.
  • sapkayi (takke de olabilir) onune koyup dusunmesi lazim temel bey'in. yillar yili hocalik yaptigi itu'de ne kadar buyuk protesto olabilir ki programini iptal ediyorsun. karsi soz soylenmesinden bu kadar mi korkuyorsunuz? birileri karsi soz soyler diye o ortama bile girmekten imtina ediliyor. boyle bir mantiksizlik olabilir mi? her zaman karsinizda sizinle ayni dusunenler mi olacak? peki herkes sizin kafanizda olursa ve hatta korkudan konusamazsa sizin yanlislarinizi size kim soyleyecek? bunu hic dusundunuz mu?
  • Nedense hep üniversitelerde bunları protesto ediyorlar. Okumuş insanların hali başka oluyor. Gerçekleri daha iyi görüyorlar.
  • hiç düşündünüz mü; itü mezunusunuz, kariyerinize başladığınız yer, yöneticilik, dekanlık, dekan yardımcılığı yaptığınız bir yer. sonrasında kariyerinize devam ettiğiniz thy gibi bir kurum var ki, başarılarınızın da olduğu biliniyor; ancak siyasi görüşlerinizi kariyerinizin önüne geçirdiğiniz ve bu nedenle büyük bir personel kıyımına sebep olduğunuz da biliniyor. ve oraya gidemiyorsunuz. neden acaba...
  • En son Temel fıkrası Temel THY ye genel müdür olmuş :))
  • demokrasi ama en ileri demokrasi...! onların demokrasisi yada onun...!
  • Sonuçta kendi personelinin karşısına çıkamayan bir yönetici evet çok yazık .zaten AKP de böylesi olamaz bak CHP ona daha çok yakışmış alın sizin olsun.
  • Eger ailesinden biri bile chp li olsaydi yada akp harici baska bi parti. Onu bu makamda bir dakika tutmazlardi. İnanmiyorum. Partinin onemi yok insan once vicdan sahibi olacak.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, bugün İstanbul Teknik Üniversitesi'nde yapacağı konuşmasını iptal etti.

Gençler Meydana Derneği (Genç-Der) tarafından protesto edileceği açıklanan Temel Kotil, bugünkü konuşmasını iptal etmek kararı aldı. 

Gençler Meydana Derneği, yaptığı açıklamada 15 Mayıs'ta başlayan greve destek vermek amacıyla Temel Kotil'i İstanbul Teknik Üniversitesi'ndeki konuşması sırasında protesto edeceğini açıklamıştı. 

TEMEL KOTİL İPTAL ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

km ~ 11 yıl önce
sosyal medyada yandaşlık için maaş alan kaç kişisiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ey kendini bilmez gafiller!! 10 kişiyle eylem yapıyor, yakıyor yıkıyorsunuz. Size sizin üslubunuzla haddini bildirecek çok insan var ama hiçbiri seviyenize inip sizi muhatap almıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Che23 ~ 11 yıl önce
Akp nin yaptigi her seye sonuna kadar muhalefet eden bir insanim ve sonuna kadar sol gorusluyum ama bu gercekleri inkar edip insanlari hakir gorme hakkini vermez buna, bu insanlik bu delikanlilik degildir. Temel Kotil i Istanbul daki bir acilista gordum, on yargili oldugum icin kendisine cok agir belki de haksiz bir elestiri getirdim, kendisi sadece tebessum etti ve sizi magdur ettigimiz icin cok ozur dileriz beyefendi dedi ve bana numarasini verdi ve takipcisi olacagini soyledi. Boyle bir insana bu tur elestiriler getirirken biraz insafli olmak lazim. Ayip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
efendim? ~ 11 yıl önce
Göstersin kalitesini insanlığını işçiyle olsun o zaman.. koltuk sevdası en kaliteli insanı bile zalim yapabiliyor demekki. İşçiler aylardır banka borçları içinde sürünüyor. Ne için? İnsan gibi çalışalım diye. Biz bu hayata birilerine köle olalım diye gelmedik, sadece thy'ye hizmet etmek için hayatta değiliz. Sosyal hayata ihtiyacımız var bize bol keseden atmayı biliyorlar yüzünüz gülsün diye. Yüzümüzü güldürsünler! Hep başkalarını suçlamak kolay! Geçen yıl beyin kanamasından ölen amirin aynı gün yasal hakkı olan mazeret izninin verilmediğini kaç kişi biliyor? Sonra televizyondan bıd bıd öterler. "7 işçi öldü" "8 efendim" amaan 7 - 8 işte!!! ama güzel öldüler.. peh!
yazik ~ 11 yıl önce
sapkayi (takke de olabilir) onune koyup dusunmesi lazim temel bey'in. yillar yili hocalik yaptigi itu'de ne kadar buyuk protesto olabilir ki programini iptal ediyorsun. karsi soz soylenmesinden bu kadar mi korkuyorsunuz? birileri karsi soz soyler diye o ortama bile girmekten imtina ediliyor. boyle bir mantiksizlik olabilir mi? her zaman karsinizda sizinle ayni dusunenler mi olacak? peki herkes sizin kafanizda olursa ve hatta korkudan konusamazsa sizin yanlislarinizi size kim soyleyecek? bunu hic dusundunuz mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedense ~ 11 yıl önce
Nedense hep üniversitelerde bunları protesto ediyorlar. Okumuş insanların hali başka oluyor. Gerçekleri daha iyi görüyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
caka ~ 11 yıl önce
üniversitede her okuyan adam olamıyor biliyor musunuz?
sayın temel kotil. ~ 11 yıl önce
hiç düşündünüz mü; itü mezunusunuz, kariyerinize başladığınız yer, yöneticilik, dekanlık, dekan yardımcılığı yaptığınız bir yer. sonrasında kariyerinize devam ettiğiniz thy gibi bir kurum var ki, başarılarınızın da olduğu biliniyor; ancak siyasi görüşlerinizi kariyerinizin önüne geçirdiğiniz ve bu nedenle büyük bir personel kıyımına sebep olduğunuz da biliniyor. ve oraya gidemiyorsunuz. neden acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 11 yıl önce
adam gibi çalışsaydınızda sizleri işten çıkarmasaydılar... bu kadar haysiyetsizlik olmaz sen thy milyon dolar zarara uğrat, milleti mağdur et sonra personel kıyımı dimi, az bile yapmışlar... adam olsaydınızda adam gibi çalışsaydız, bu devirde çalışmayana ekmek yok artislik yapıcaksanız oyuncu ajanslarına yazılın...
demokrasi ~ 11 yıl önce
En son Temel fıkrası Temel THY ye genel müdür olmuş :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demokrasi ~ 11 yıl önce
demokrasi ama en ileri demokrasi...! onların demokrasisi yada onun...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aproncu ~ 11 yıl önce
Sonuçta kendi personelinin karşısına çıkamayan bir yönetici evet çok yazık .zaten AKP de böylesi olamaz bak CHP ona daha çok yakışmış alın sizin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuhaf ~ 11 yıl önce
Eger ailesinden biri bile chp li olsaydi yada akp harici baska bi parti. Onu bu makamda bir dakika tutmazlardi. İnanmiyorum. Partinin onemi yok insan once vicdan sahibi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarih bilmiyorsunuz ~ 11 yıl önce
Rahmetli Aytekin Kotil ile başlayıp geriye doğru giderseniz CHP haricinde başka bir siyasi parti göremezsiniz. Azıcık yakın tarih okuyun da komik duruma düşmeyin.
pirlo ~ 11 yıl önce
git kumda oyna anlaşılan yaşın küçük...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000