15 Aralık 2013, Pazar 09:38:57

TEMEL KOTİL HEDEFİ AÇIKLADI

THY Genel Müdürü Temel Kotil, bu yılı 10 milyar dolar ciroyla kapatacaklarını söyledi.
  • Habom personeli arkadaşlardan çaldığınız paralarla ilan edin büyüklüğünüzü. Siz böylesiniz zaten Çalışanlarınızı ezip sağa sola gösteriş yaparsınız. İnşallah Hesap vereceksiniz tabiki ilahi adalet karşısında hergün dua ediyorum Allah'ıma her kıldığım namazdan sonra adalet için... Hesaplaşacağız
  • THY lise mezunu pilot alacak
  • THY 10 milyar dolar ciro yapabiliyorsa bu ittifaka ragmen, star alliance'a ihtiyacı yoktur,kendi yolunu artık kendisi bulur. Bu tür ittifaklar en güçlüyü kollamak için yapılır,zayıfı olan için değildir.
  • star alliance lufthansanın hakim olduğu bir ittifaktır.artık bu ittifakda olmak thy için ne kadar doğru olduğu düşüncesi endişe verici.çünkü lufthansa artık her fırsatta thy'ye sadece çelme takacaktır.

THY Genel Müdürü Temel Kotil, bu yılı 10 milyar dolar ciroyla kapatacaklarını söyledi. 

Star Alliance yönetim kuruluna katılan Kotil, üye şirketler arası işbirliğinin geliştirilmesini ele aldıklarını belirtti.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, yılı 10 milyar dolar ciro ile tamamlayacaklarını kaydetti. Viyana’da Star Alliance yönetim kurulu toplantısına katılan Kotil, THY’nin bu yıl 48 milyon yolcu taşıyarak, yılı 10 milyar dolar ciroyla kapatacağını söyledi.

Kotil, Star Alliance’ın bu yılki toplantısında politikalarını, nasıl daha iyi hizmet vereceklerini gözden geçirip, üye şirketler arası işbirliğinin geliştirilmesini ele aldıklarını anlattı.

Birlik üyesi şirketler arasında önemli bir oyuncu olduklarını belirten Kotil, THY’nin üyelerle işbirliğinin geliştirilerek hizmet kalitesinin artırılmasının hedeflediğini bildirdi. Toplantıda Air India’nın da kabulüyle birliğin üye sayısı 28’e çıktı. (Milliyet)

TEMEL KOTİL HEDEFİ AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

HabomCU ~ 10 yıl önce
Habom personeli arkadaşlardan çaldığınız paralarla ilan edin büyüklüğünüzü. Siz böylesiniz zaten Çalışanlarınızı ezip sağa sola gösteriş yaparsınız. İnşallah Hesap vereceksiniz tabiki ilahi adalet karşısında hergün dua ediyorum Allah'ıma her kıldığım namazdan sonra adalet için... Hesaplaşacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY lise mezunu pilot alacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 10 yıl önce
Yeni bir şey değil lise mezunu pilotu işe almaları.Yabancı pilotların çoğu lise mezunudur zaten.Pilot olmak için mühendis olmak gerekmiyor.
kamyoncu ~ 10 yıl önce
THY 10 milyar dolar ciro yapabiliyorsa bu ittifaka ragmen, star alliance'a ihtiyacı yoktur,kendi yolunu artık kendisi bulur. Bu tür ittifaklar en güçlüyü kollamak için yapılır,zayıfı olan için değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
star alliance lufthansanın hakim olduğu bir ittifaktır.artık bu ittifakda olmak thy için ne kadar doğru olduğu düşüncesi endişe verici.çünkü lufthansa artık her fırsatta thy'ye sadece çelme takacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000