28 Mayıs 2012, Pazartesi 16:32:21

TEMEL KOTİL FINANCIAL TIMES'A KONUŞTU

Financial Times gazetesine konuşan THY Genel Müdürü Kotil, ipekyolu gibi her yeri İstanbul'a bağlamak istediklerini söyledi. İngiliz Financial Times Gazetesi, Türk Hava Yolları'nın büyüme atağını sayfalarına taşıdı...
  • senin kimin taraftarı olduğun ve nereden menfaatin olduğu açıkça belli.havacılığı çok iyi bildiğini sanıp da atıp tutuyor ve ahkam kesiyorsun.ben bunları içeriden bilgisi olan birisi nolarak yazıyorum.THY torpilli ve ehil olmayan kişiler tarafından çok kötü bir şekilde yönetiliyor ve mailyarlarca TL zararlar ediyor.dünyada birçok havayolu şirketi var hem uçak alıp hem de kar ediyorlar,üstelik zarar da etmiyorlar.uçak alıp heryere uçuş açıp dünya kadar zarar ettikten sonra diğer şeylerin önemi kalmıyor.THY nin devasa zararı senin cebinden çıkmıyor türk halkının ve borsa yatırımcısının cebinden çıkıyor.bu güzide şirketi kimsenin zarar ettirmeye hakkı yoktur.THY'nin övünülecek hiçbir tarafı yok.uçuş güvenliği ve kazalar kobusunda da sicili oldukça kötü ve uçuş güvenliğinde dünyada sondan 7.şirkettir.birçok kazası ve kırımı vardır.hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir.bu kadarı yeterli olmuştur sanırım yanıt olarak....
  • Sonra ne olacak? her şey çok güzel olacak. Çok noktaya uçmak bir başarı ölçüsü deyilki. Lufthansa THY'nin en az iki katı uçağa sahip olmasına rağmen THY'den daha az noktaya uçuyor. uçtuğunuz hatlardaki L/F önemli, THY'nin L/F' nün çok düşükn olduğunu hepimiz biliyoruz. Bilanço oyunlarıla herv ay farklı bir bilanço açıklamayla bu işlerin üzeri kapatılamaz. Bu kafayla THY'nin bu yılki zararı en az 3 milyar Dolar olur. En iyisi siz şimdiden bu zararın bahanelerini hazırlayın. Daha geliştirilmiş Bilanço oyunları keşif etmeğe çalışın. Birinci bahane Lodos olabilir, ikinci bahane AHL'nındaki rotarlar vb hadi THY saksıyı çaıştırmaya devammmmmmm
  • İstanbul Üniversitesi Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri mezunları 8 aydır sizden haber bekliyor. Sayın Temel Kotil 3 kez ziyaret ettiği okulumuzda bizlerin bir ilk olacağını ve başarılı olan öğrencileri değerlendireceklerini THY'nin bizlere destek olduğunu söyledi. Bizler 1 yıl florya eğitim binasında emek verdik ve tüm şeflerden çok olumlu referanslar aldık. Floryadaki eğitimlerimizde başarılı olduk. Temel bey uygun olan öğrencilerimiz kabinde diger öğrencilerimiz yer hizmetlerinde değerlendirilecek dedi Sayın Menderes Çakıcının yanında. Sonuç? Bizler 5 yıldızlı olma yolunda eğitilmiş bir personel olarak görev almak istiyoruz. Şirketimizin tüm prosedürlerini biliyoruz hazır eğitilmiş insanlarız. Neden part time kabin memuru alımında bizler değerlendirilmiyoruz? Neden Kapadokya üni bizden sonra açıldığı halde onlara özel mülakat yapılıyor neden bizlere bir açıklama yapılmıyor biz çalışmak ve faydalı olmak istiyoruz en önemlisi havacılığı meslek olarak seçip okuduk.Canımız yanıyor!
  • müdürüm şu lodos için bir rüzgarlık filan gursanız yav perişan olduk coluk cocuk her yeşilköye gidişimizde yüv
  • THY nin başarıları yabancılardan çok bizim bazı arkadaşları rahatsız ediyor anlaşılan. Yapılan yatırımları ve alınan yeni uçakları görmezden gelip zarardan bahseden bazı uyanıklarda mevcut.. Herşeye rağmen THY hedefine doğru emin adımlarla yürüyor. 2011 yılı Avrupa genelinde yolcu sayısında THY, BRITISH ve AIR FRANCE zorlayarak 4. sırada yer alıyor. Bütün bunlar klavye başında çamur atıp, felaket senaryoları uydurarak yapılan şeyler değildir. Temel KOTİL profesyonel bir yöneticidir ve bunu yaptığı icraatlarla ispatlamıştır.
  • botox yeni yapilmis,guzel durmus,,,
  • Neden çalışanınızabu kadar düşmansınız uzun zamandır tek bir güzel sözünüzü çalışanlar için tek birşey yaptığınızı görmedik bu başarılar ilerlemeler hep beraber olmıyacakmı ya bir gün bu görev bittiğinde çok pişman olursanız hiç o günleri aklınıza getiriyor ve vicdan muhasebesi yapıyormusunuz ?
  • BEN SANA DUNYANIN EN BUYUK UCUS AGINA SAHIP OLAMAZSIN DEMEDIM BEN SANA DUNYANIN EN IYISI OLABILIRMISIN DEDIM..
  • sayın Kotil bundan yaklasık iki ay önce yazın inşallah lodos olmayacak demişti, lodoslu günler iki kat arttı. sayın genel müdür önce şu rötar işni halletsen .
  • Temel Kotil bu ülkenin yetiştirdiği büyük insanlardan. İnşallah Bakan olarak da çok güzel başarılar elde edersin.

 

Gazeteye konuşan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, en büyük destinasyon ağına sahip havayolu şirketi olmayı hedef olarak belirledi.

2005 yılından bu yana görevde bulunan Kotil, "Çok yakında dünyanın en büyük uçuş ağına sahip olacağız" dedi.

Kotil, amaçlarının son derece net olduğunu, ipekyolu gibi her yeri İstanbul'a bağlamak istediklerini kaydetti.

Gazetenin haberinde "THY, Avrupa'da tek bir havalimanından en fazla farklı destinasyona uçuşu olan havayolu şirketi olduğunu söylüyor. THY, Polonyalı havayolu şirketi LOT'tan da büyük bir hisse almak için görüşmeye devam ediyor" ifadeleri yer aldı. (Sabah)

TEMEL KOTİL FINANCIAL TIMES'A KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

22:57:51 in yanıtıdır ~ 12 yıl önce
senin kimin taraftarı olduğun ve nereden menfaatin olduğu açıkça belli.havacılığı çok iyi bildiğini sanıp da atıp tutuyor ve ahkam kesiyorsun.ben bunları içeriden bilgisi olan birisi nolarak yazıyorum.THY torpilli ve ehil olmayan kişiler tarafından çok kötü bir şekilde yönetiliyor ve mailyarlarca TL zararlar ediyor.dünyada birçok havayolu şirketi var hem uçak alıp hem de kar ediyorlar,üstelik zarar da etmiyorlar.uçak alıp heryere uçuş açıp dünya kadar zarar ettikten sonra diğer şeylerin önemi kalmıyor.THY nin devasa zararı senin cebinden çıkmıyor türk halkının ve borsa yatırımcısının cebinden çıkıyor.bu güzide şirketi kimsenin zarar ettirmeye hakkı yoktur.THY'nin övünülecek hiçbir tarafı yok.uçuş güvenliği ve kazalar kobusunda da sicili oldukça kötü ve uçuş güvenliğinde dünyada sondan 7.şirkettir.birçok kazası ve kırımı vardır.hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir.bu kadarı yeterli olmuştur sanırım yanıt olarak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Sonra ne olacak? her şey çok güzel olacak. Çok noktaya uçmak bir başarı ölçüsü deyilki. Lufthansa THY'nin en az iki katı uçağa sahip olmasına rağmen THY'den daha az noktaya uçuyor. uçtuğunuz hatlardaki L/F önemli, THY'nin L/F' nün çok düşükn olduğunu hepimiz biliyoruz. Bilanço oyunlarıla herv ay farklı bir bilanço açıklamayla bu işlerin üzeri kapatılamaz. Bu kafayla THY'nin bu yılki zararı en az 3 milyar Dolar olur. En iyisi siz şimdiden bu zararın bahanelerini hazırlayın. Daha geliştirilmiş Bilanço oyunları keşif etmeğe çalışın. Birinci bahane Lodos olabilir, ikinci bahane AHL'nındaki rotarlar vb hadi THY saksıyı çaıştırmaya devammmmmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sizler cevap verene kadar İst Üni Kabin bölümü yorum yazacak ~ 12 yıl önce
İstanbul Üniversitesi Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri mezunları 8 aydır sizden haber bekliyor. Sayın Temel Kotil 3 kez ziyaret ettiği okulumuzda bizlerin bir ilk olacağını ve başarılı olan öğrencileri değerlendireceklerini THY'nin bizlere destek olduğunu söyledi. Bizler 1 yıl florya eğitim binasında emek verdik ve tüm şeflerden çok olumlu referanslar aldık. Floryadaki eğitimlerimizde başarılı olduk. Temel bey uygun olan öğrencilerimiz kabinde diger öğrencilerimiz yer hizmetlerinde değerlendirilecek dedi Sayın Menderes Çakıcının yanında. Sonuç? Bizler 5 yıldızlı olma yolunda eğitilmiş bir personel olarak görev almak istiyoruz. Şirketimizin tüm prosedürlerini biliyoruz hazır eğitilmiş insanlarız. Neden part time kabin memuru alımında bizler değerlendirilmiyoruz? Neden Kapadokya üni bizden sonra açıldığı halde onlara özel mülakat yapılıyor neden bizlere bir açıklama yapılmıyor biz çalışmak ve faydalı olmak istiyoruz en önemlisi havacılığı meslek olarak seçip okuduk.Canımız yanıyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı I.S. ~ 12 yıl önce
müdürüm şu lodos için bir rüzgarlık filan gursanız yav perişan olduk coluk cocuk her yeşilköye gidişimizde yüv

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerli düşman şampiyonu THY ~ 12 yıl önce
THY nin başarıları yabancılardan çok bizim bazı arkadaşları rahatsız ediyor anlaşılan. Yapılan yatırımları ve alınan yeni uçakları görmezden gelip zarardan bahseden bazı uyanıklarda mevcut.. Herşeye rağmen THY hedefine doğru emin adımlarla yürüyor. 2011 yılı Avrupa genelinde yolcu sayısında THY, BRITISH ve AIR FRANCE zorlayarak 4. sırada yer alıyor. Bütün bunlar klavye başında çamur atıp, felaket senaryoları uydurarak yapılan şeyler değildir. Temel KOTİL profesyonel bir yöneticidir ve bunu yaptığı icraatlarla ispatlamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
botox ~ 12 yıl önce
botox yeni yapilmis,guzel durmus,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel bey ~ 12 yıl önce
Neden çalışanınızabu kadar düşmansınız uzun zamandır tek bir güzel sözünüzü çalışanlar için tek birşey yaptığınızı görmedik bu başarılar ilerlemeler hep beraber olmıyacakmı ya bir gün bu görev bittiğinde çok pişman olursanız hiç o günleri aklınıza getiriyor ve vicdan muhasebesi yapıyormusunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben sana vali olamazsin demedim ~ 12 yıl önce
BEN SANA DUNYANIN EN BUYUK UCUS AGINA SAHIP OLAMAZSIN DEMEDIM BEN SANA DUNYANIN EN IYISI OLABILIRMISIN DEDIM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lodos ~ 12 yıl önce
sayın Kotil bundan yaklasık iki ay önce yazın inşallah lodos olmayacak demişti, lodoslu günler iki kat arttı. sayın genel müdür önce şu rötar işni halletsen .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 12 yıl önce
Temel Kotil bu ülkenin yetiştirdiği büyük insanlardan. İnşallah Bakan olarak da çok güzel başarılar elde edersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000