09 Nisan 2015, Perşembe 10:38:33

TEMEL KOTİL EKONOMİ ZİRVESİ'NDE KONUŞTU

18'inci Avrasya Ekonomi Zirvesi'nde konuşan THY Genel Müdürü Kotil, "THY'nin başarısı Türk dış politikasının bir sonucudur" dedi.
  • Siz burada Türkçe hocaligini bırakın da yorum da adam dış politika dersi vermiş size. Cep telefonu klavyesinin azizliği. Fetoşcular ve solcular Rte sizi kanki yaptı :))
  • komedi
  • AKP hükümetini savunan yorumcuların niçin Türkçe'leri bu kadar bozuk? Ne yazdıkları anlaşılıyor, nede kelimeler okunuyor.
  • Ulusal menfaat kovalamak mi kavga. Suriyeyi gözden çıkaran abd ydi. On yıldir abd saldıracak deniyordu. Ic isyan çıkardılar. Fetoşcularin silah yardımı palavrasi dışında delil yok. Itaat et rahatet ddönemi bitti. Savunma bitti futuhat başladı.
  • Dış Politika başarisiz diyenlere soralım. Irak zaten 2003 den beri isgal altında bizmi sebep olduk. İran hep aynı bilakis ticaretimiz artıyor. Gürcistan la giderek artıyor. Azeriler ile giderek artan ticaret vsr. Yunanistanla daha ılımlıyix. Bizmi bitirdik onların ekonomisini. Bulgaristanbir problem varmı yok. Deniz komşusu Romanya ile varmı yok. Kaldı Suriye. Sanki Suriye ile can ciğerdik. Ic savaş çıktı. Sii ler yerine Sünnileri destekliyoruz bu political bi durum. Kıbrıs zaten olduğu gibi. Almanya fransa ingiltere ile kardeşmiydik. Bunun yanı sira onlarca ülke ile ticaret katlandı. Abd artık bizi daha cok ciddiye alıyor. Rusys ile ticaretimiz yirmi kat arttı. İsrail bize muhtaç 8 sefer yapılıyorsa nedenini bi sorun kendinize.
  • O kavgalar görüntüde be kardeşim :)
  • Ne deseydi?
  • Hala anlamis degilim, butun komsulari ile kavga eden Turkiye'nin bayrak tasiyicisi, kavgali gibi gozuktugu TelAviv'e gunde 8 sefer yapiyor. Bu ne is?
  • Dünya 5 ten büyüktür. Başarının sırrı burada
  • Su Yorumları görende sizin dış politika uzmanı olduğunuzu zannedecek. Halbuki ne kadar boş insansınız. Yahu gidin işinizi gücünüzü doğru yapın. Sen evvela iş yerindeki arkadaşınla mahallede komşunla ilişkin nasıl bi ona bak sonra gel uluslararası yorum yap.

Marmara Grubu Vakfı'nın düzenlediği, İpek Yolu'nun enerji kavramıyla birlikte ele alındığı ve 40 ülkeden üst düzey yöneticinin katıldığı '18'inci Avrasya Ekonomi Zirvesi' bugün sona erecek. Dün zirvede konuşan Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, "THY'nin başarısı Türk dış politikasının ve ilişkilerdeki gelişmelerin bir sonucudur" dedi.

Türkiye'de havacılık sektörünün GSMH içinden yüzde 6 pay aldığını belirten Kotil, gelecekte bunun 7'ye yükselmesinin beklendiğini aktardı. Türkiye'nin havacılık sektöründe diğer ülkelere nazaran çok iyi bir gelişme gösterdiğine işaret eden Kotil, şunları söyledi: "Son yıllarda Türkiye'de havacılığa ve havaalanlarına yapılan yatırımlar arttı. Bugün geldiğimiz noktada, THY diğer havacılık şirketlerinden daha güçlü bir büyüme gösterdi. Bu bizim gelecekte onları geçebileceğimizi gösteriyor." (Sabah)

TEMEL KOTİL EKONOMİ ZİRVESİ'NDE KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

hakan ~ 9 yıl önce
Siz burada Türkçe hocaligini bırakın da yorum da adam dış politika dersi vermiş size. Cep telefonu klavyesinin azizliği. Fetoşcular ve solcular Rte sizi kanki yaptı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komıks ~ 9 yıl önce
komedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe? ~ 9 yıl önce
AKP hükümetini savunan yorumcuların niçin Türkçe'leri bu kadar bozuk? Ne yazdıkları anlaşılıyor, nede kelimeler okunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arapça ~ 9 yıl önce
Arapça bilgileri daha fazla olduğu için herhalde.
Osman ~ 9 yıl önce
Osmanlıca merakından olabilir büyük olasılıkla,
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ulusal menfaat kovalamak mi kavga. Suriyeyi gözden çıkaran abd ydi. On yıldir abd saldıracak deniyordu. Ic isyan çıkardılar. Fetoşcularin silah yardımı palavrasi dışında delil yok. Itaat et rahatet ddönemi bitti. Savunma bitti futuhat başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dış Politika başarisiz diyenlere soralım. Irak zaten 2003 den beri isgal altında bizmi sebep olduk. İran hep aynı bilakis ticaretimiz artıyor. Gürcistan la giderek artıyor. Azeriler ile giderek artan ticaret vsr. Yunanistanla daha ılımlıyix. Bizmi bitirdik onların ekonomisini. Bulgaristanbir problem varmı yok. Deniz komşusu Romanya ile varmı yok. Kaldı Suriye. Sanki Suriye ile can ciğerdik. Ic savaş çıktı. Sii ler yerine Sünnileri destekliyoruz bu political bi durum. Kıbrıs zaten olduğu gibi. Almanya fransa ingiltere ile kardeşmiydik. Bunun yanı sira onlarca ülke ile ticaret katlandı. Abd artık bizi daha cok ciddiye alıyor. Rusys ile ticaretimiz yirmi kat arttı. İsrail bize muhtaç 8 sefer yapılıyorsa nedenini bi sorun kendinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açı ~ 9 yıl önce
Nasıl bir bakış açısı bu ? Anlamak mümkün değil. Demek ki zihniyet böyle çalışıyor.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
O kavgalar görüntüde be kardeşim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne deseydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 9 yıl önce
Hala anlamis degilim, butun komsulari ile kavga eden Turkiye'nin bayrak tasiyicisi, kavgali gibi gozuktugu TelAviv'e gunde 8 sefer yapiyor. Bu ne is?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
t.c ~ 9 yıl önce
amerika ilede herkes kavgalı ama herkes ticaret yapıyor. Bölgesel güç olmak böyler birşey.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dünya 5 ten büyüktür. Başarının sırrı burada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peki kactir ~ 9 yıl önce
5 ten buyuktur anladik da, kactir peki?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Su Yorumları görende sizin dış politika uzmanı olduğunuzu zannedecek. Halbuki ne kadar boş insansınız. Yahu gidin işinizi gücünüzü doğru yapın. Sen evvela iş yerindeki arkadaşınla mahallede komşunla ilişkin nasıl bi ona bak sonra gel uluslararası yorum yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000