25 Şubat 2014, Salı 12:08:07

TEMEL KOTİL DİNLEME İDDİALARI İÇİN NE DEDİ?

Dinleme iddiaları ile ilgili yayınlanan listede adı geçen THY Genel Müdürü Kotil, "10 yıldır genel müdürlük yapıyorum. Herşey şeffaf. Üzüldüm." dedi.
  • Senin de kasetin yakındır o zaman. Hadi bakalım artık ahiret havayollarına mı müdür olursun görürüz.
  • Az kaldı hepiniz gideceksiniz ama hesap vermeden değil herşeyin hesabını vererek gideceksiniz bakalım ne kadar sizde yediniz bu halkın parasını hep beraber göreceğiz. Anladın mı kotil
  • TEMEL KOTİL selam örgütü altındamı dinlenmiş?
  • BİRAZ DA HABOMDAN BAHSEDİN, NERDEYİZ, NEREYE GİDİYORUZ, ZAMLAR NE OLDU ??
  • SAYIN AİRPORTHABER; NEDEN HABOMLA ÇELİK-İŞ'LE İLGİLİ HABERLERE HİÇ YER VERMİYORSUNUZ? ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYORUZ DİYE Mİ ?? YOKSA BAŞKA SEBEPLERİ Mİ VAR ??
  • Herşey şeffafsa zaten üzülecek birşey yok!
  • Ben hiç üzüldüğünü görmedim. Herhalde sırıtarak üzülmenin bir yolunu bulmuş. Ya da söylediği gibi şeffaf değil. Ama herhalükarda dinleyenler boşuna dinlemişler diyebilirim.
  • Üzülecek bir şey yok her şey olacağına varır.Pek yakında..
  • Sevgili airporthaber camiasi habom tis gorusmelerinde neden bu denli cekimser bir habercilik anlayisi icerisine burunuyorsunuz anlamak guc..... is kolu olarak metal oldugundan sanirsam.... baska alaka bulamadim..
  • YA EMİNİZ Kİ HERŞEYİN ŞEFFAFTIR!!!!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, "paralel yapı"nın telefon dinleme iddialarına ilişkin, "10 yıldan beri genel müdürlük yapıyorum. Biliyorsunuz, her şeyimiz şeffaf. Üzüldüm tabii ki" dedi.

THY'nin tarifeli uçağıyla İzmir'den Atatürk Havalimanı'na gelen Kotil, burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Kotil, "paralel yapı"nın telefon dinleme iddialarına ilişkin soru üzerine, isminin telefonları dinlenilenler arasında yer aldığını gazetelerden öğrendiğini söyledi.

Temel Kotil, "10 yıldan beri genel müdürlük yapıyorum. Biliyorsunuz, her şeyimiz şeffaf. Üzüldüm tabii ki. Bakalım, neyin nesidir anlarız" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Savcılıktan dinlemeyle ilgili herhangi bir bilgi size geldi mi?" sorusuna Kotil, "Yok, herhangi bir şey gelmedi. Ben de gazetede gördüm. Hayırlısı, üzüldüm. Onu söyleyeyim" cevabını verdi.

TEMEL KOTİL DİNLEME İDDİALARI İÇİN NE DEDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Senin de kasetin yakındır o zaman. Hadi bakalım artık ahiret havayollarına mı müdür olursun görürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gidicisin...! ~ 10 yıl önce
Az kaldı hepiniz gideceksiniz ama hesap vermeden değil herşeyin hesabını vererek gideceksiniz bakalım ne kadar sizde yediniz bu halkın parasını hep beraber göreceğiz. Anladın mı kotil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selam ~ 10 yıl önce
TEMEL KOTİL selam örgütü altındamı dinlenmiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
--H-A-B-O-M-- ~ 10 yıl önce
BİRAZ DA HABOMDAN BAHSEDİN, NERDEYİZ, NEREYE GİDİYORUZ, ZAMLAR NE OLDU ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HABOMCUU ~ 10 yıl önce
SAYIN AİRPORTHABER; NEDEN HABOMLA ÇELİK-İŞ'LE İLGİLİ HABERLERE HİÇ YER VERMİYORSUNUZ? ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYORUZ DİYE Mİ ?? YOKSA BAŞKA SEBEPLERİ Mİ VAR ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şeffaf! ~ 10 yıl önce
Herşey şeffafsa zaten üzülecek birşey yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şeffaf! ~ 10 yıl önce
Ben hiç üzüldüğünü görmedim. Herhalde sırıtarak üzülmenin bir yolunu bulmuş. Ya da söylediği gibi şeffaf değil. Ama herhalükarda dinleyenler boşuna dinlemişler diyebilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 10 yıl önce
Üzülecek bir şey yok her şey olacağına varır.Pek yakında..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomcu ~ 10 yıl önce
Sevgili airporthaber camiasi habom tis gorusmelerinde neden bu denli cekimser bir habercilik anlayisi icerisine burunuyorsunuz anlamak guc..... is kolu olarak metal oldugundan sanirsam.... baska alaka bulamadim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 10 yıl önce
sen motor tamir ediyorsun tabi 1600 alcan, hostes misin ki 5 bin alasın. bu entry ironi içerir, ironiden anlamayan yaşlı nesilsiniz nasılsa yazalım da.
şeffaf!!! ~ 10 yıl önce
YA EMİNİZ Kİ HERŞEYİN ŞEFFAFTIR!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000