01 Mart 2009, Pazar 13:10:08

TEMEL KOTİL AMSTERDAM’DA

Türk Hava Yolları’nın yaşadığı talihsiz uçak kazasının ardından dün hava şehitleri ebedi istirahatlarına uğurlandı. Şehitlerini uğurlayan THY Genel Müdürü Temel Kotil dün akşam Amsterdam’a gitti.
  • Geçti borum pazarı..........Aklın 1 haftadır nerdeydi diy sorarlar adama!!!!!
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • hacca gitmek abes mi diye bile sorabilen, okuduğunu bile anlama özürlü insanlarla,bağnazlarla beraber çalışmaya zorlandık malesef. yazık benim thy me, yazık benim yurduma...
  • kardesim sizi parayla mi bu sitelere bakmaniz icin tuttular? abuk sabuk yorumlar yapiorsunuz bakiyorum her yorumu okuyup cevap yaziyosunuz belki bir belki bikac kisi ama anlamadigim size biyerlerden emir mi verildi internette nerde ne yorum yazacaginizla ilgili , ne kadar bos islerle ugrasiyorsunuz faydasizsiniz burda bikac kelime yorum yazan insanlar bu sirketin emekcileri ve bilgi sahibi insanlar siz se boyle sacmaliklarla ne kadar cahil oldugunuzu kanitliyorsunuz, bagnazsiniz ancak yalaka olur sunuz
  • sanal pilot evet teşekkür ederim onu ben yazmıştımm... hacca gitmek abes mi diye soran arkadaşş!!! tabi ki değill o her müslümanın yerine getirmek istediği bi farz evet! ama paran varsa durumun müsaitse imkanlarınla 1 kere!!! sayın temel bey gibi her sene, biz çalışanların emeğiyle kar eden şirketin parasıyla, pass biletiyle, konaklaması karşılanarak değil kardeşim. evet bu abes bence...
  • Schiphol'de uçağımızı yönlendiren ATC personelinin tecrübesi ne kadar araştırılmasında fayda var. Son zamanlarda işe yeni ATC leri başlattıklarını duydum.
  • AÇIKLARIM HA .. AZZZZZZZZZ SONRA FALAN DEME BİLİYORSAN BİR ŞEYLER AÇIKLA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • 1-Bu uçak 5 sene önce gaziantep te pistte duramayıp pisstten çıkıp ağır hasar aldı mı bu hasardan sonra neden 3 ay bakımda kaldı 2-daha önce bu uçak flap problemi yaşadı mı ? 3-Bu uçak pist başından bilinen neden den dönmedi açıklayın değilse yazıcam?
  • normal olarak senelik izni esnasında hacca gittiyse bunun yanlış bir yönü yok. Sen ben avrupa'ya gideriz Temel bey de Hacca gitmiş Benim babam da Hac'dan döndüğü zaman terlikle gelmişti. Bu ÖZEL hayattır. Ha Temel bey terlikli vaziyette yakalanmasaydı daha iyi olurdu o başka.. fakat dediğim gibi terlikle yakalanmış olsa dahi sonuçta bu özel yaşamdır. Temel Kotil'in Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarını ilgilendiren kısmı THY'a verdiği (veya vermediği) katkıdır. Bunu tartışabiliriz fakat yok terlikliydi yok Hacca bile gittiydi vs.. bunlar tartışma konusu olamaz. Bende Lufthansa genel müdürünün tanga mayolu fotoğrafı olsa bu neyi değiştirir ki ? Adam Lufthansa'yı uçurmuş. O yeter!
  • Bir arkadaşımızın yorumu üzerine yazmak istedim. Evet bu kişi daha önce eşi ile hacca gitti. Hatta kendisi dönüş yolunda Atatürk Havalimanında ayağında terlik üzerinde beyaz hacı kıyafeti ile yürürken eşide bir kaç mt arkasındaydı. Hatta bu zatı muhterem koskoca apronda deve bile kesip meydanı kırmızıya boyadı. Bence Sn. Kotil amsterdama ziyarete değil, genel kurul yönetimi ile istifaya gitsin.

Temel Kotil Amsterdam’da öncelikle uçak kazasında yaralanan yolcuları teker teker ziyaret edecek.

Kotil, ardından THY’nin Amsterdam’da bulunan teknik ekiple toplantı yaparak bilgi alacak.

Kaza bölgesini de ziyaret etmesi beklenen Kotil’in elde ettiği bilgilerle Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.

TEMEL KOTİL AMSTERDAM’DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Misafir ~ 15 yıl önce
Geçti borum pazarı..........Aklın 1 haftadır nerdeydi diy sorarlar adama!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hacca gitmek abes mi diye bile sorabilen, okuduğunu bile anlama özürlü insanlarla,bağnazlarla beraber çalışmaya zorlandık malesef. yazık benim thy me, yazık benim yurduma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kardesim sizi parayla mi bu sitelere bakmaniz icin tuttular? abuk sabuk yorumlar yapiorsunuz bakiyorum her yorumu okuyup cevap yaziyosunuz belki bir belki bikac kisi ama anlamadigim size biyerlerden emir mi verildi internette nerde ne yorum yazacaginizla ilgili , ne kadar bos islerle ugrasiyorsunuz faydasizsiniz burda bikac kelime yorum yazan insanlar bu sirketin emekcileri ve bilgi sahibi insanlar siz se boyle sacmaliklarla ne kadar cahil oldugunuzu kanitliyorsunuz, bagnazsiniz ancak yalaka olur sunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sanal pilot evet teşekkür ederim onu ben yazmıştımm... hacca gitmek abes mi diye soran arkadaşş!!! tabi ki değill o her müslümanın yerine getirmek istediği bi farz evet! ama paran varsa durumun müsaitse imkanlarınla 1 kere!!! sayın temel bey gibi her sene, biz çalışanların emeğiyle kar eden şirketin parasıyla, pass biletiyle, konaklaması karşılanarak değil kardeşim. evet bu abes bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Schiphol'de uçağımızı yönlendiren ATC personelinin tecrübesi ne kadar araştırılmasında fayda var. Son zamanlarda işe yeni ATC leri başlattıklarını duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AÇIKLARIM HA .. AZZZZZZZZZ SONRA FALAN DEME BİLİYORSAN BİR ŞEYLER AÇIKLA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1-Bu uçak 5 sene önce gaziantep te pistte duramayıp pisstten çıkıp ağır hasar aldı mı bu hasardan sonra neden 3 ay bakımda kaldı 2-daha önce bu uçak flap problemi yaşadı mı ? 3-Bu uçak pist başından bilinen neden den dönmedi açıklayın değilse yazıcam?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
normal olarak senelik izni esnasında hacca gittiyse bunun yanlış bir yönü yok. Sen ben avrupa'ya gideriz Temel bey de Hacca gitmiş Benim babam da Hac'dan döndüğü zaman terlikle gelmişti. Bu ÖZEL hayattır. Ha Temel bey terlikli vaziyette yakalanmasaydı daha iyi olurdu o başka.. fakat dediğim gibi terlikle yakalanmış olsa dahi sonuçta bu özel yaşamdır. Temel Kotil'in Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarını ilgilendiren kısmı THY'a verdiği (veya vermediği) katkıdır. Bunu tartışabiliriz fakat yok terlikliydi yok Hacca bile gittiydi vs.. bunlar tartışma konusu olamaz. Bende Lufthansa genel müdürünün tanga mayolu fotoğrafı olsa bu neyi değiştirir ki ? Adam Lufthansa'yı uçurmuş. O yeter!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir arkadaşımızın yorumu üzerine yazmak istedim. Evet bu kişi daha önce eşi ile hacca gitti. Hatta kendisi dönüş yolunda Atatürk Havalimanında ayağında terlik üzerinde beyaz hacı kıyafeti ile yürürken eşide bir kaç mt arkasındaydı. Hatta bu zatı muhterem koskoca apronda deve bile kesip meydanı kırmızıya boyadı. Bence Sn. Kotil amsterdama ziyarete değil, genel kurul yönetimi ile istifaya gitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000