01 Aralık 2012, Cumartesi 09:48:28

TEMEL KOTİL 2013 HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, 2013 yılında ilave 33 yeni uçuş noktası planladıklarını belirtti.
  • BİR DE BU GÜNLERİ GÖRSEYDİN!
  • hep vaat hep vaat sy kotıl
  • hedeflerin basinda sirkette badem olmayan personel kalmayacaktir,bu gune kadar zaten 0/099 unu isten attik bir sebeple,birkac yalaka kaldi,,,tercumesi bu kalani hikaye
  • Temel hocam iyi hoşsun çok çalışıyorsun sevenin var sevmeyenin var birşeyler yapmak istiyorsun ama fazla uçuyorsun sen yenisin hiç krizle karşılaşmadın havacılık pamuk ipliği ile bağlıdır...!!!!! lütfen dikkat biraz frene bas Dünya'daki küçük ve global bir krizde veya Ortadoğuda gerginlikte (her zaman bu ihtimal vardır ve yüksektir) önce turbulansa girer sağlanırsın sonra çakılman an meselesidir..... Bu sektör dünyanın ne büyük şirketlerini gördü bağlı oldukları devletler bile şirketleri kurtarmakta zorluk çekti sonra da kolay yola başvurup işçi çıkartıp küçülme yoluna gidiyoruz derler ve birçok insanın hem ekmeğinden eder, hemde ahını alırlar aman hocam lütfennn biraz yavaş !!hızla çıkanın inişi pek olur......
  • 2013'tede personelini sudan sebeplerle atan en iyi havayolu birincisi seçilirsiniz kesin temel bey..
  • LÜTFEN HANGİ KRUMDA YOLSUZLUĞU ISPATLANDIĞI HALDE CEZA ALMAMIŞHATTA ÖDÜLLENDİRİLMİŞ BİR BAŞKAN VAR. PAS BİLET YOLSUZLUĞU ISPATLANDIMI ? BUNADAMI HAYIR... ELİNE VİCDANINA KOY TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI YOKMU? NEDİR BU HÜRREM SULTANIN SALTANATI. LAKABLARINI SEN BENDEN DAHA İYİ BİLİYORSUN KORKU KRALİÇESİ-HÜRREM SULTAN... NEDEN ACABA BU LAKABLAR DEĞİLDE THY NİN MELEĞİ DENMİYOR? BALIK BAŞTAN KOKAR.. ÜSTÜ AÇIK ARABAYLA GEZMEK- ÇEŞMEDE TEKNE İLE DOLAŞMAK SONRADA DİNDARLIK -MASUMLUK GÖRÜNTÜSÜ ÇİZMEK... YAZIK THYDE HİÇ BİR YOLSUZLUĞU ISPATLANMIŞ BİR KİŞİ TARİHİNDE YOKDUR Kİ BAŞKANLIKLA ÖDÜLLENDİRİLSİN.. YALANMI ? BELGELERLE KONUŞUN..YALANMI?
  • Ucuz is gucu THY'i ucuruyor. Simdi Alman'larda bu ucuz ic gucunden paylarini almaya calisacak.
  • THY DA EMEGI GECEN HERKESE SAYGI VE SEVGILERIMI ILETIRIM YÜREKDEN KITLUYORUM BUGÜN YURT ICI YURTDISI HER YERDE TÜRKÜN SESI VAR KARDESIM TÜRK OLSUN ÖZEL OLSUN BENIM OLSUN TÜRKÜN OLSUN CALIS SENINDE OLSUN CALISNIN EMEGINE SAYGILI OLALIM LÜTFEN BEN GURURLA THY YOLLARINI TAKIB EDIYOR SEVINIYORUM INSAALLAH RABBIM NASIB EDER KENDI UCAGIMIZIDA YABARIZ AY YILDIZ BAYRAGIMIZI TALKALADAN HER KESE SELAM OLSUN SENINLE GURUR DUYUYOR BASARILARIN DEVAMINI DILIYORUM SAYGILAR.
  • Professional
  • Ancak atar tutarsiniz size kim inanir.THY uçuyor 5 yildizi da alacak siz de seyredeceksiniz. Anlamadigim bu ülkenin havayolu değil mi, yoksa siz başka bir ülkeden misiniz? Adinizi mi hak etmek istiyorsunuz, biz Irlandali diye dalga geçmek için yazıyoruz, aman Irlandalilar alinmasin.Ingilizlere kafa tutmus cesur bir millettir.

THY'den yapılan açıklamaya göre, Kotil, THY'nin dergisi Skylife'a şirkete yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Önlerindeki en önemli hedefin Avrupa'nın ilk beş yıldızlı hava yolu şirketi olmak olduğunu kaydeden Kotil, tüketicilerin 2013 yılında farklı bir THY ile karşılaşacağını aktararak, 2003 yılından bu yana büyümesini sürdüren THY'nin bu yılı hedeflediği yolcu sayısını geçerek yaklaşık 40 milyonla tamamlayacağını ifade etti.

Bu sonucun THY'yi yolcu sayısı bakımından Avrupa'da 3'üncülüğe taşıdığını kaydeden Kotil, 2003 yılından itibaren yurt içi 11, yurt dışı 95 yeni noktaya uçuş başlattıklarını dile getirdi.

Bu ay içinde açacakları 10 yeni hatta uçuş ağının 217 şehre yükseleceğini vurgulayan Kotil, ''2013 yılında ise ilave 33 yeni uçuş noktası planlıyoruz. Halihazırda 92 ülke ile dünyanın en çok ülkesine uçan hava yoluyuz. İnşallah 2013 sonu itibari ile en çok şehre uçan hava yolu olacağız. Geçtiğimiz günlerde filomuza katılan 200. uçağımız için bir tören gerçekleştirdik. Daha önce siparişlerini verdiğimiz uçaklarımızı filomuza katmaya devam ediyoruz. Yeni uçakların gelmesiyle birlikte Avrupa'nın en genç filo yaşına sahip hava yolu şirketi konumumuzu da sürdürüyoruz. Önümüzdeki 4 yıl içinde teslim alınmak üzere 20 adet Boeing 777-300 ve 15 adet Airbus 330-300 uçakları için anlaşma imzaladık. Bu uçakların filoya katılmasıyla birlikte özellikle uzun menzilli yeni hatlarda ulaşım ağımıza katılacak'' ifadelerini kullandı.
    
''2012 yılı dokuz aylık verilere göre, 1,08 milyar lira esas faaliyet karı elde ettik''
    
Temel Kotil, 2012 yılı dokuz aylık verilere göre, 1,08 milyar lira esas faaliyet karı elde ettiklerini belirterek, ''Net karımız ise geçen yılın aynı dönemine kıyasla artarak 868 milyon lira olarak gerçekleşti'' dedi.

Dünyanın en büyüklerinden biri olacak 3. hava limanının İstanbul'da inşaatına başlanacak olması ve İstanbul merkezli THY'nin en fazla ülkeye uçuyor oluşunun coğrafyanın yükselişi ile bu durumu doğru okuyan stratejik bir aklın uyumuna işaret ettiğini belirten Kotil, tüm sektörlerde olduğu gibi havacılık sektöründe de her geçen gün beklentilerin yükseldiğinin altını çizdi.

Kendilerinin de bunun bilincinde olarak çalışmalarını şekillendirdiklerini kaydeden Kotil, ''Göreve geldiğimizde 3 yıldız olarak aldığımız Türk Hava Yolları'nı 4 yıldızlı hava yolu şirketi haline getirdik ve bunun sonucunda da iki yıldır üst üste Avrupa'nın en iyi hava yolu şirketi seçiliyoruz. Hizmet kalitesi anlamında birçok yeniliğe imza attık. Uzun hatlarımızda uygulamaya başladığımız uçan şef sizlerin beğenisini kazandı ve uçakta sunduğumuz ikramlarımızdaki memnuniyet oranının yükselmesine katkı sağladı. Şimdi bu uygulamayı diğer hatlarımızda da başlatarak bir ilke imza atmak istiyoruz'' şeklinde konuştu. 

TEMEL KOTİL 2013 HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

YIL 2017 ~ 7 yıl önce
BİR DE BU GÜNLERİ GÖRSEYDİN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
hep vaat hep vaat sy kotıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
0/099 ~ 11 yıl önce
hedeflerin basinda sirkette badem olmayan personel kalmayacaktir,bu gune kadar zaten 0/099 unu isten attik bir sebeple,birkac yalaka kaldi,,,tercumesi bu kalani hikaye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fazla uçma hocam ... ~ 11 yıl önce
Temel hocam iyi hoşsun çok çalışıyorsun sevenin var sevmeyenin var birşeyler yapmak istiyorsun ama fazla uçuyorsun sen yenisin hiç krizle karşılaşmadın havacılık pamuk ipliği ile bağlıdır...!!!!! lütfen dikkat biraz frene bas Dünya'daki küçük ve global bir krizde veya Ortadoğuda gerginlikte (her zaman bu ihtimal vardır ve yüksektir) önce turbulansa girer sağlanırsın sonra çakılman an meselesidir..... Bu sektör dünyanın ne büyük şirketlerini gördü bağlı oldukları devletler bile şirketleri kurtarmakta zorluk çekti sonra da kolay yola başvurup işçi çıkartıp küçülme yoluna gidiyoruz derler ve birçok insanın hem ekmeğinden eder, hemde ahını alırlar aman hocam lütfennn biraz yavaş !!hızla çıkanın inişi pek olur......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En iyisi:)) ~ 11 yıl önce
2013'tede personelini sudan sebeplerle atan en iyi havayolu birincisi seçilirsiniz kesin temel bey..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DR MUZAFFER-DURUM ORTAYA TOKAT GİBİ CEVAP ~ 11 yıl önce
LÜTFEN HANGİ KRUMDA YOLSUZLUĞU ISPATLANDIĞI HALDE CEZA ALMAMIŞHATTA ÖDÜLLENDİRİLMİŞ BİR BAŞKAN VAR. PAS BİLET YOLSUZLUĞU ISPATLANDIMI ? BUNADAMI HAYIR... ELİNE VİCDANINA KOY TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI YOKMU? NEDİR BU HÜRREM SULTANIN SALTANATI. LAKABLARINI SEN BENDEN DAHA İYİ BİLİYORSUN KORKU KRALİÇESİ-HÜRREM SULTAN... NEDEN ACABA BU LAKABLAR DEĞİLDE THY NİN MELEĞİ DENMİYOR? BALIK BAŞTAN KOKAR.. ÜSTÜ AÇIK ARABAYLA GEZMEK- ÇEŞMEDE TEKNE İLE DOLAŞMAK SONRADA DİNDARLIK -MASUMLUK GÖRÜNTÜSÜ ÇİZMEK... YAZIK THYDE HİÇ BİR YOLSUZLUĞU ISPATLANMIŞ BİR KİŞİ TARİHİNDE YOKDUR Kİ BAŞKANLIKLA ÖDÜLLENDİRİLSİN.. YALANMI ? BELGELERLE KONUŞUN..YALANMI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucuz ~ 11 yıl önce
Ucuz is gucu THY'i ucuruyor. Simdi Alman'larda bu ucuz ic gucunden paylarini almaya calisacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAMI YAVUZ ~ 11 yıl önce
THY DA EMEGI GECEN HERKESE SAYGI VE SEVGILERIMI ILETIRIM YÜREKDEN KITLUYORUM BUGÜN YURT ICI YURTDISI HER YERDE TÜRKÜN SESI VAR KARDESIM TÜRK OLSUN ÖZEL OLSUN BENIM OLSUN TÜRKÜN OLSUN CALIS SENINDE OLSUN CALISNIN EMEGINE SAYGILI OLALIM LÜTFEN BEN GURURLA THY YOLLARINI TAKIB EDIYOR SEVINIYORUM INSAALLAH RABBIM NASIB EDER KENDI UCAGIMIZIDA YABARIZ AY YILDIZ BAYRAGIMIZI TALKALADAN HER KESE SELAM OLSUN SENINLE GURUR DUYUYOR BASARILARIN DEVAMINI DILIYORUM SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Professional

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irlandalilar sizi kimse dinlemiyor ~ 11 yıl önce
Ancak atar tutarsiniz size kim inanir.THY uçuyor 5 yildizi da alacak siz de seyredeceksiniz. Anlamadigim bu ülkenin havayolu değil mi, yoksa siz başka bir ülkeden misiniz? Adinizi mi hak etmek istiyorsunuz, biz Irlandali diye dalga geçmek için yazıyoruz, aman Irlandalilar alinmasin.Ingilizlere kafa tutmus cesur bir millettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000