10 Haziran 2009, Çarşamba 08:05:13

Temel Kotil: "105 yeni uçak alacağız"

Siparişler birkaç ay içinde verilecek. Genel Müdür Kotil, 70'inin dar gövdeli 35'inin geniş gövdeli olacağını belirtti...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • UÇAK ALMAK KOLAYDA İMAM HATİP MEZUNU ADAM O KADAR YOK PERSONEL AÇIĞI OLUR SAYIN KOTİL YETİŞMİŞ PERSONELİ İŞİNDEN ETTİN TANRI GÜNAHLARINI AFFETSİN..
  • kardeşim sen neden bahsediyorsun. bu ne körü körüne bağlılıktır anlamadım. bırakın bu edebiyatları. come on bitch diyen yolcuya buyrun diye diye koştura koştura gidenleri de gördük. are you luggage diye soru soranları da. yeni heves olur böyle. birkaç yıl sonra görürm seni. 18 yıldır bu şirkete emeğini veren amirim. yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum...
  • Thy ye filosunu Büyütüyor ama personeleri yenilemiyor Daha yolcusundan nasil konusacaigni bilmeyen personel calistiriyor daha dün yani 1990 dan itibaren agliyordunuz bizi özel havayollari ekmegimizle oynuyor diye simdi yani 2000 yilindan itibaren siz özel havayollarinin ekmegiyini calisiyorsunuz ama nafile en iyi sirket olamadiniz
  • siz burdan 18 sene ekmek yemişsiniz kalkıpta böyle bir konuşma yapmak..ilginç yani kimse kimsei zorla çalıştırmıyor..bukadar haksızlık warsa madem we de siz bundan hoşnut değilseniz bilmiyorum..5 senedir bu sektörün içindeyim 18 senenin yanında tecrübe anlamında lafı olmaz belki ama bizde gördük geçirdik... gelinde özellerde neler war görün..
  • Benim emekliliğim dolmak üzere.... Sen daha yeni gidiyorsun bu yolda bense bittim okeye dönüyorum... Ne bilek hakkıymış, uçuşa vaktinde gelmekmiş! Sen o hikayeyi bilmeyenlere anlat... Biz çok ter attık 18 senede! Sen çok erken konuşmaya başamışsın, azıcık yavaşla!
  • hayırlı uğurlu olsun.
  • 105 ilave uçakla nereden inip, nereden kalkacaksınız. Hadi İstanbula 3 ncü havalimanını yaptırılmasına ön ayak oldunuz. Bu yeter mi ? Tüm dünta sizi mi bekliyor uçmak için. Alacağınız söylediğiniz uçakları nasıl ve kimlerle uçuracaksınız. Teknik hizmet veren şirketi nasıl takviye edeceksiniz. Bu iş bu kadar kolay mı?
  • Bayrak taşıyıcımızın büyümesinden gurur duyarız. Tanrı THY' yi kazadan beladan korusun.Ancak alt yapıyı tamamlamadan bu denli büyürseniz, tanrı sizi nasıl korurki? Kaç kokpit personeli gerekir, ne kadar kabin personeli lazım, ya teknik ünitenin gereksinimleri, o kadar uzman deneyimli teknisyeniniz var mı ? Veya yetiştirmek için planınız.Sayın Kotil. Lütfen içimizdeki korkuyu atın. Açıklayın. Bizlere " AİR BUS'IN ÖNGÖRDÜĞÜ MODİFİKASYONLARIN TÜMÜNÜN TK UÇAKLARINA UYGULANDIĞINI" söyleyin. Bu bizleri 105 uçak almanızdan daha çok sevindirecektir. Alt yapıyı tamamlayın. Sonra alabilirseniz 205 uçak alın. Biz seviniriz. THY büyüdükçe daha da çok seviniriz. Önce alt yapı. Önce alt yapı.
  • ya sevgili 127.dönem arkadaş sen yokken biz vardık bu şirkette herkezin nasıl torpıller kullanarak girdiğini senden daha iyi biliyoruz..senden 2 dönem önce giren arkadaşlara adın soyadın ne diye sordular ingilizce hangi bilek hakkından bahsediyosun sen...buna bile cevap veremeyip torpılle girenler biliyoruz biz ...dün geldin bilip bilmeden yazmıssın..

Uluslararası ajanslara açıklama yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil, şirketin kapasitesini artırmak için 105 yeni uçak siparişi vermeyi planladığını söyledi.

THY'nin alacağı uçakların 70'inin dar gövdeli 35'inin geniş gövdeli olacağını belirten Kotil, siparişlerin gelecek birkaç ay içinde verileceğini vurguladı.

Airbus ve Boeing ile konu hakkında görüştüklerini anlatan Genel Müdür, sürecin devam ettiğini aktardı. Kotil, bununla birlikte siparişlerin Paris Air Show'da açıklanacağına ilişkin spekülasyonları ise 'o kadar erken olmayacak" diye reddetti.

Şirketin 1.2 milyar dolar nakit pozisyonu bulunduğunu ifade eden Kotil bankalardan finansman sağlama konusunda da sorun yaşanmasının beklenmediğini söyledi. Şirketin yıllık olarak 10 yeni variş noktası oluşturmayı hedeflediğini bildirdi.

Kotil, şirketin temettü ödemesi politikasını sürdürdüğünü vurgularken, ilk çeyrekte 155 milyon TL olan karın ikinci çeyrekte daha iyi olacağını öngördü.

Temel Kotil: "105 yeni uçak alacağız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
UÇAK ALMAK KOLAYDA İMAM HATİP MEZUNU ADAM O KADAR YOK PERSONEL AÇIĞI OLUR SAYIN KOTİL YETİŞMİŞ PERSONELİ İŞİNDEN ETTİN TANRI GÜNAHLARINI AFFETSİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kardeşim sen neden bahsediyorsun. bu ne körü körüne bağlılıktır anlamadım. bırakın bu edebiyatları. come on bitch diyen yolcuya buyrun diye diye koştura koştura gidenleri de gördük. are you luggage diye soru soranları da. yeni heves olur böyle. birkaç yıl sonra görürm seni. 18 yıldır bu şirkete emeğini veren amirim. yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Thy ye filosunu Büyütüyor ama personeleri yenilemiyor Daha yolcusundan nasil konusacaigni bilmeyen personel calistiriyor daha dün yani 1990 dan itibaren agliyordunuz bizi özel havayollari ekmegimizle oynuyor diye simdi yani 2000 yilindan itibaren siz özel havayollarinin ekmegiyini calisiyorsunuz ama nafile en iyi sirket olamadiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
siz burdan 18 sene ekmek yemişsiniz kalkıpta böyle bir konuşma yapmak..ilginç yani kimse kimsei zorla çalıştırmıyor..bukadar haksızlık warsa madem we de siz bundan hoşnut değilseniz bilmiyorum..5 senedir bu sektörün içindeyim 18 senenin yanında tecrübe anlamında lafı olmaz belki ama bizde gördük geçirdik... gelinde özellerde neler war görün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Benim emekliliğim dolmak üzere.... Sen daha yeni gidiyorsun bu yolda bense bittim okeye dönüyorum... Ne bilek hakkıymış, uçuşa vaktinde gelmekmiş! Sen o hikayeyi bilmeyenlere anlat... Biz çok ter attık 18 senede! Sen çok erken konuşmaya başamışsın, azıcık yavaşla!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
105 ilave uçakla nereden inip, nereden kalkacaksınız. Hadi İstanbula 3 ncü havalimanını yaptırılmasına ön ayak oldunuz. Bu yeter mi ? Tüm dünta sizi mi bekliyor uçmak için. Alacağınız söylediğiniz uçakları nasıl ve kimlerle uçuracaksınız. Teknik hizmet veren şirketi nasıl takviye edeceksiniz. Bu iş bu kadar kolay mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bayrak taşıyıcımızın büyümesinden gurur duyarız. Tanrı THY' yi kazadan beladan korusun.Ancak alt yapıyı tamamlamadan bu denli büyürseniz, tanrı sizi nasıl korurki? Kaç kokpit personeli gerekir, ne kadar kabin personeli lazım, ya teknik ünitenin gereksinimleri, o kadar uzman deneyimli teknisyeniniz var mı ? Veya yetiştirmek için planınız.Sayın Kotil. Lütfen içimizdeki korkuyu atın. Açıklayın. Bizlere " AİR BUS'IN ÖNGÖRDÜĞÜ MODİFİKASYONLARIN TÜMÜNÜN TK UÇAKLARINA UYGULANDIĞINI" söyleyin. Bu bizleri 105 uçak almanızdan daha çok sevindirecektir. Alt yapıyı tamamlayın. Sonra alabilirseniz 205 uçak alın. Biz seviniriz. THY büyüdükçe daha da çok seviniriz. Önce alt yapı. Önce alt yapı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya sevgili 127.dönem arkadaş sen yokken biz vardık bu şirkette herkezin nasıl torpıller kullanarak girdiğini senden daha iyi biliyoruz..senden 2 dönem önce giren arkadaşlara adın soyadın ne diye sordular ingilizce hangi bilek hakkından bahsediyosun sen...buna bile cevap veremeyip torpılle girenler biliyoruz biz ...dün geldin bilip bilmeden yazmıssın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000