07 Ağustos 2009, Cuma 17:09:16

TEKNİK A.Ş'NİN GURUR GÜNÜ

THY Teknik A.Ş.’nin İstanbul dışındaki ilk uçak bakım hangar projesi olan Esenboğa Hangar’ı Salı günü Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katılacağı törenle açılıyor.
  • BU KATİL ÖRGÜT ADINI KULLANAN VE ONA YAĞ ÇEKENLER ÖNCE FİKİR YAZIN "HA DİYENİN HI DİYİCİSİ" OLMAYIN .............EDİTÖR BEDAVA ULUSLARARASI TERÖR ÖRGÜTLERİNİN REKLAMINI YAPIYORSUN İÇ DENETİMİNİN DAHA İYİ OLMASINI SAĞLAMAN GEREK ..............SARHOŞAHTAPOT
  • Ankarada deve boldur. Ama bu sefer 3 tane kesin. Bir sizi kurtaramaz..
  • Laleli süpersin abi, devam.. ilgiyle takip ediyoruz :)))
  • deve keseceklermiymiş deve !
  • thy teknik ankara'nin, esenboga'nin hak ettigi bir girisim olmasi nedeiyle, tum thy calisanlarini kutlamak gerel. artik, thy'nin bahanesi kalmadi: daha fazla ulusal ve uluslararasi ucus hatti ve daha fazla ucus sayisi... ankara esenboga, 300 ml. dolarlik bir yatirim ve ne yazik ki, istenilenin cok gerisinde... ankara'yi istanbul'dan sonra 2. buyuk hub yapabilmek thy'nin elinde... umarim ulusal bayrak tasiyicimiz thy, bu hedefi kisa surede gerceklestirir.
  • İşte şimdi İstanbul'un yükünü Ankara'ya kaydırmak için engel kalmamış oldu. Önce yeni ve büyük bir terminal, şimdi de teknik hangar. THY ve THY Teknik, istikrarlı büyümesine hız ve dinamizm katmak için önemli bir adım daha atmıştır. "Uçan eşek" tarzı firmaların, çalışanlarının boğazındakine göz diktiği bir dönemde bu kadar büyük ve önemli yatırımlar, Türkiye'ye krizin uğramadan "teğet" geçmesine daha da yardımcı olacaktır, hamdolsun. Rabb'im, bu güzel işlerde emeği geçen herkesin yâr ve yardımcısı olsun inşallah...
  • burada çalışacak personel nerden bulunacak?

Esenboğa Havalimanı’nda eski dış hatlar terminali ve VIP binası sahasında toplam 9 bin 600’lik alanda dar gövdeli uçaklara hizmet verecek olan Teknik A.Ş Esenboğa Hangarı, resmen açılıyor.

 

Uçakların hat bakımı ve C bakımlarının yapılacağı hangarda aynı anda 4 dar gövdeli uçağa hizmet verilebilecek.

 

Hangarın açılışında THY Teknik A.Ş adeta şov yapacak. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de açılışa katılacak.

 

Hangarın özellikleri ise şöyle:

 

Esenboğa Hangar’ı iki açıklıklı ve orta bölümünde kolonlarla bölünmemiş toplam 5,500 m2 net alana sahip. Hangarın bütün cepheleri doğal aydınlatma sağlayacak şekilde tasarlanmış. Hangarın arka cephesi boyunca hangara bitişik 1,300 m2 inşaat alanına sahip içinde atölye, ofis, tesisat, soyunma odalarının ve dinlenme salonunun bulunduğu tek katlı betonarme anneks binası yer alıyor. Projede ayrıca 1000 m3’lük yangın suyu deposu, pompa-manevra odası, trafo ve jeneratör binası gibi destek tesisleri de bulunuyor.

TEKNİK A.Ş'NİN GURUR GÜNÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
BU KATİL ÖRGÜT ADINI KULLANAN VE ONA YAĞ ÇEKENLER ÖNCE FİKİR YAZIN "HA DİYENİN HI DİYİCİSİ" OLMAYIN .............EDİTÖR BEDAVA ULUSLARARASI TERÖR ÖRGÜTLERİNİN REKLAMINI YAPIYORSUN İÇ DENETİMİNİN DAHA İYİ OLMASINI SAĞLAMAN GEREK ..............SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ankarada deve boldur. Ama bu sefer 3 tane kesin. Bir sizi kurtaramaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Laleli süpersin abi, devam.. ilgiyle takip ediyoruz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
deve keseceklermiymiş deve !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy teknik ankara'nin, esenboga'nin hak ettigi bir girisim olmasi nedeiyle, tum thy calisanlarini kutlamak gerel. artik, thy'nin bahanesi kalmadi: daha fazla ulusal ve uluslararasi ucus hatti ve daha fazla ucus sayisi... ankara esenboga, 300 ml. dolarlik bir yatirim ve ne yazik ki, istenilenin cok gerisinde... ankara'yi istanbul'dan sonra 2. buyuk hub yapabilmek thy'nin elinde... umarim ulusal bayrak tasiyicimiz thy, bu hedefi kisa surede gerceklestirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İşte şimdi İstanbul'un yükünü Ankara'ya kaydırmak için engel kalmamış oldu. Önce yeni ve büyük bir terminal, şimdi de teknik hangar. THY ve THY Teknik, istikrarlı büyümesine hız ve dinamizm katmak için önemli bir adım daha atmıştır. "Uçan eşek" tarzı firmaların, çalışanlarının boğazındakine göz diktiği bir dönemde bu kadar büyük ve önemli yatırımlar, Türkiye'ye krizin uğramadan "teğet" geçmesine daha da yardımcı olacaktır, hamdolsun. Rabb'im, bu güzel işlerde emeği geçen herkesin yâr ve yardımcısı olsun inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
burada çalışacak personel nerden bulunacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000