03 Ağustos 2011, Çarşamba 11:40:20

TEK BİR SİSTEM YETECEK...

Nexum tarafından yenilenen THY bilet satış ve rezervasyon portalı ile yüzde 40 oranında zaman ve işgücü tasarrufu sağlandı...
  • bu kafayla bu işler olmaz.. iran mı oluyoruz? arabistan mı oluyoruz?.. pardon konu neydi ben şaşırdım..
  • Neden .. gerekli.. yani -- kabul etmeyeceklermi .. IATA Seyahat acentesine mi sotmasi lazim THY bir sistem getirirse??
  • IATA Seyahat Acentasindaki bilet uzmani arkadaslarin yorumlari da gerekli !!
Nexum Türk Hava Yolları'nın tüm dünyadaki call center ve bilet satış ofislerinde çalışan personelinin kullandığı bilet satış ve rezervasyon portalını yeniledi. Tamamen yenilen portal için kullanımı kolay bir sistem geliştirildi. Proje ile tüm menülerde yüzde 40 oranında iyileştirme sağlanarak zaman ve işgücü tasarrufu sağlandı. 
 
Nexum THY kabin ekibine yönelik olarak hazırladığı özel sosyal paylaşım platformu Crewrest'in ardından THY'nin bilet satış ve rezervasyon portalı ile ilgili projesini de tamamladı. THY'nin dünyanın dört bir yanındaki bilet satış ofis ve call center personelinin kullandığı portalın tasarımı, menü yapısı değiştirildi. Tüm sayfalar standart hale getirilerek işlem adımları azaltıldı. Farklı birimlerin talepleri alınarak oluşturulan yeni portal sayesinde her birimin kullanımına uygun tek bir sistem oluşturuldu. 
 
Kullanıcı dostu, sade tasarım ile birlikte ekran görüntülerinin tamamı yenilendi. Azaltılan işlem adımları, eklenen kısa yollar, uyarı ve yönlendirme mesajları, görsel ikonlar ile birlikte istenilen bilgiye hızlı ve kolay ulaşılması sağlandı. Proje sonunda en sık kullanılan 'Yeni Bilet Oluşturma' menüsü dahil tüm diğer menülerde işlem adımları bakımından ortalama yüzde 40 iyileştirme ile zaman ve işgücü tasarrufu sağlandı.
TEK BİR SİSTEM YETECEK...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bu kafayla bu işler olmaz.. iran mı oluyoruz? arabistan mı oluyoruz?.. pardon konu neydi ben şaşırdım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden .. gerekli.. yani -- kabul etmeyeceklermi .. IATA Seyahat acentesine mi sotmasi lazim THY bir sistem getirirse??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
IATA Seyahat Acentasindaki bilet uzmani arkadaslarin yorumlari da gerekli !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000