12 Ağustos 2012, Pazar 16:09:38

TC-JSC FİLODAKİ YERİNİ ALDI

Türk Hava Yolları (THY) filosuna bir Airbus A321 tipi uçak daha kattı ve toplamda filo sayısını 181'e çıkardı.
  • Bu ucak ile ailem bugun (13 Agustos da) Katar'a geliyor. Herhalde ilk seferini Katar'a ailemi getirmek icin yapiyor :))
  • Eleman alıyor da haberimiz olmuyor yorumuna katılıyorum.
  • Memleketteki bütün pilotlar, hostesler TK ya girmek istiyor, neden acaba...
  • Bu siteyi biraz takip eden birisi olsan bu sorunun cevabını bilirdin. THY kendi markası olan andolujet'in kullanımındaki, hatırladığım kadarıyla 22 uçağını THY-Lufthansa ortaklığı ile kurulan sunexpress'e kiralamıştı. THY'nin 2010'da yaptığı Bay Kabin Memuru alımında ve 2011'de alım yaptığı Bayan Kabin Memuru alımında elenen adaylar arasından Şubat,Mart,Nisan ve Mayıs aylarında Kabin Memuru alımlarını gerçekleştirdi. Bu adaylar THY'de çalışmak için başvuruda bulundu, THY alım sürecini gerçekleştirdi fakat işe alınanlar Sunex'de çalışıyor. İşe alınanlar 250 kişiye civarındadır. THY'de kendi personelini, anadolujet'te ve THY uçuşlarında görevlendiriyor. Bu arada Sunex'e alınan personeller de 1600-1700 TL'ye çalışıyorlar.
  • bebek gibi maşallah!
  • Benim anlamadığım TK neredeyse araba alır gibi uçak alır hale geldi, neredeyse her hafta farklı ve yeni bir destinasyon açılıyor, ama 305 kişinin de işten çıkartılmasına rağmen kabin memuru alımı neden yapmıyor? Ya da YAPIYOR DA ! biz mi duymuyoruz anlamadım doğrusu. Tecrübeli bir kabin memuru ve TK 'da çalışmak isteyen birisi olarak bu durumu çok merak ediyorum. Alım ne zaman yapacaksın TK. Bence bu konu aydınlatılmalı...
  • o kadar uçak alıyosunuz birazda çalışan alsanızda kaliteli hizmet grsek

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz Çarşamba günü filosuna bir A321 daha katarak uçak sayısını 181 yapmış oldu.

Türk Hava Yolları (THY), 2010 yılında Avrupalı uçak üreticisi Airbus'tan 10 uçaklık A321 siparişi vermişti. Önceki aylarda filoya dahil olan diğer 5 uçaktan sonra, Çarşamba günü teslim alınan uçağa TC-JSC tescili verildi. Böylece Türk Hava Yolları filosundaki A321 sayısı 31'e yükselmiş oldu.

A321 serisi böyle geldi;
Mart ayında TC-JRV ve TC-JRY, Nisan ayında TC-JRZ, Mayıs ayında TC-JSA, Haziran ayında da TC-JSB tescilli uçağın ardından TC-JSC'de Türk Hava Yolları filosundaki yerini aldı.

TC-JSC'NİN TEST UÇUŞU;

TC-JSC FİLODAKİ YERİNİ ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ali ~ 12 yıl önce
Bu ucak ile ailem bugun (13 Agustos da) Katar'a geliyor. Herhalde ilk seferini Katar'a ailemi getirmek icin yapiyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 12 yıl önce
Eleman alıyor da haberimiz olmuyor yorumuna katılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cuma ~ 12 yıl önce
Memleketteki bütün pilotlar, hostesler TK ya girmek istiyor, neden acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bu siteyi biraz takip eden birisi olsan bu sorunun cevabını bilirdin. THY kendi markası olan andolujet'in kullanımındaki, hatırladığım kadarıyla 22 uçağını THY-Lufthansa ortaklığı ile kurulan sunexpress'e kiralamıştı. THY'nin 2010'da yaptığı Bay Kabin Memuru alımında ve 2011'de alım yaptığı Bayan Kabin Memuru alımında elenen adaylar arasından Şubat,Mart,Nisan ve Mayıs aylarında Kabin Memuru alımlarını gerçekleştirdi. Bu adaylar THY'de çalışmak için başvuruda bulundu, THY alım sürecini gerçekleştirdi fakat işe alınanlar Sunex'de çalışıyor. İşe alınanlar 250 kişiye civarındadır. THY'de kendi personelini, anadolujet'te ve THY uçuşlarında görevlendiriyor. Bu arada Sunex'e alınan personeller de 1600-1700 TL'ye çalışıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 12 yıl önce
bebek gibi maşallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok ilginç..! ~ 12 yıl önce
Benim anlamadığım TK neredeyse araba alır gibi uçak alır hale geldi, neredeyse her hafta farklı ve yeni bir destinasyon açılıyor, ama 305 kişinin de işten çıkartılmasına rağmen kabin memuru alımı neden yapmıyor? Ya da YAPIYOR DA ! biz mi duymuyoruz anlamadım doğrusu. Tecrübeli bir kabin memuru ve TK 'da çalışmak isteyen birisi olarak bu durumu çok merak ediyorum. Alım ne zaman yapacaksın TK. Bence bu konu aydınlatılmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hhkhkj ~ 12 yıl önce
o kadar uçak alıyosunuz birazda çalışan alsanızda kaliteli hizmet grsek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000