19 Aralık 2011, Pazartesi 12:10:28

"TC-JHL" AHL'DE

Türk Hava Yolları'nın 179. uçağı Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.
  • İşte bu! Yaşasın!
  • Havalanı Bakırköy ilçe sınırlarında ancak o kadar uçağın birine dahi yıllardır Bakırköy ismi verilmiyor. Yahu Midyat bile var. Hemşericiliğin bu kadarına pes.
  • baylar ve bayanlar ipini koparan saçma saçma yorumlar yapmış kimisi nüfusa göre kimisi ilçe oluşuna göre kimisi küçük büyük oluşuna göre...bunlar boş şeyler ben ünyeliyim ve gerçekten gurur duydum bununla thy uçak aldıkça eminim sizin neden bunu koymamış neden şunu koymamış dediğiniz yerlerin de isimlerini koyacaktır.thy nin elinde fazla uçak var da size gıcıklığına mı koymuyo saçmalamayın valla. bu arada bi de thy de hangi yönetici ünyeliyse artık gibisinden bi yorum okudum o arkadaşa sesleniyorum''madem ünyeli çalışmış biyerlere gelmiş çalış sen de gel''
  • türkiye'nin en güzel sahil kasabası, en medeni şehri, tarih ve kültür şehri Ünye ismi çok yakışmış. thy'yi tebrik ediyorum.
  • bir gün herkes ünyeli olacak
  • Başka ilçemi mi kalmadı? Küçük bir sahil kasabası
  • İsim ne cok önemli sizin icin ya ayrımcılığı sizin gibiler yapıyor. Zamana bırakın yormayın bu kadar kafanızı isimden önemli olan yeni uçaklar söz konusu
  • asıl istiklal madalyası almış tek ilçemiz İnebolu'nun ismini daha vermemişler. Türk tarihinde büyük bir yeri olan bu şanlı ilçeye THY vefasızlık gösteriyor bence. Yazıklar olsun...
  • bi 737 SİVAS tı galiba
  • THY yonetimi, karadenizde bulunan butun il, ilce, koy, mahalle isimlerini THY ucaklarina verme islemi bittiyse, biraz ege'ye NAZILLI'ye gelebilirler mi? acaba. NAZILLI, ATCA, SULTANHISAR, BOZDOGAN, KARACASU isimli ucaklari duymak istiyoruz. Ayrimcilik yapmayalim. Bizi Karadeniz bolgesin'den sogutacaksiniz. THY yonetimine duyurulur. Saygilar.
2009 yılında verdiği siparişleri teslim almaya başlayan Türk Hava Yolları, geçtiğimiz günlerde son olarak B737-900ER tipi uçakları Atatürk Havalimanı'na getirmiş ve basın mensuplarına tanıtmıştı. 

Temel Kotil'in basın toplantısında yaptığı "2011 senesi içinde ay sonuna kadar bir uçak daha teslim alacağız" açıklamasının ardından o uçak Atatürk Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra ilk olarak AirportHaber görüntüledi.

Türk Hava Yolları'nın yeni gelen B737-800 tipi uçağına "Ünye" ismi verilirken, geçtiğimiz hafta teslim alınan B737-900ER uçaklarının tescil işlemlerinin tamamlanarak seferlere başladığı da ifade edildi.



















©AirportHaber.com ÖZEL
"TC-JHL" AHL'DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 12 yıl önce
İşte bu! Yaşasın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havalanı Bakırköy ilçe sınırlarında ancak o kadar uçağın birine dahi yıllardır Bakırköy ismi verilmiyor. Yahu Midyat bile var. Hemşericiliğin bu kadarına pes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
baylar ve bayanlar ipini koparan saçma saçma yorumlar yapmış kimisi nüfusa göre kimisi ilçe oluşuna göre kimisi küçük büyük oluşuna göre...bunlar boş şeyler ben ünyeliyim ve gerçekten gurur duydum bununla thy uçak aldıkça eminim sizin neden bunu koymamış neden şunu koymamış dediğiniz yerlerin de isimlerini koyacaktır.thy nin elinde fazla uçak var da size gıcıklığına mı koymuyo saçmalamayın valla. bu arada bi de thy de hangi yönetici ünyeliyse artık gibisinden bi yorum okudum o arkadaşa sesleniyorum''madem ünyeli çalışmış biyerlere gelmiş çalış sen de gel''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
türkiye'nin en güzel sahil kasabası, en medeni şehri, tarih ve kültür şehri Ünye ismi çok yakışmış. thy'yi tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bir gün herkes ünyeli olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Başka ilçemi mi kalmadı? Küçük bir sahil kasabası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İsim ne cok önemli sizin icin ya ayrımcılığı sizin gibiler yapıyor. Zamana bırakın yormayın bu kadar kafanızı isimden önemli olan yeni uçaklar söz konusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
asıl istiklal madalyası almış tek ilçemiz İnebolu'nun ismini daha vermemişler. Türk tarihinde büyük bir yeri olan bu şanlı ilçeye THY vefasızlık gösteriyor bence. Yazıklar olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bi 737 SİVAS tı galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY yonetimi, karadenizde bulunan butun il, ilce, koy, mahalle isimlerini THY ucaklarina verme islemi bittiyse, biraz ege'ye NAZILLI'ye gelebilirler mi? acaba. NAZILLI, ATCA, SULTANHISAR, BOZDOGAN, KARACASU isimli ucaklari duymak istiyoruz. Ayrimcilik yapmayalim. Bizi Karadeniz bolgesin'den sogutacaksiniz. THY yonetimine duyurulur. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000