28 Kasım 2008, Cuma 08:44:25

Tayland’dan ilk kalkan THY oldu

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta hükümet karşıtı 8 bin gösterici tarafından işgal edilen Suvarnabhumi Havalimanı ve Don Muang Havaalanı’nda üç gündür hayat durmuşken, Türk Hava Yolları Tayland’dan kalkan ilk hava yolu şirketi oldu.
  • Dünyanın her yerinde Türkler farklı ülkelerde oralarda kadınların daha rahat olması sebebiyle Sex Turizm'i amacıyla seyahat ediyor ve aralarından bazıları ülkemizi rezil etmek için elinden geleni yapıyor orası ayrı fakat bir fotoğrafa bakıp da görünüşünden insanları haksız yargılamak çok yanlış, oraya iş için (gerçekten iş) giden bir sürü insan da var... Bu düşünce tarzıyla basit amaçla gidenlerden pek farkınız kalmaz.
  • Bunlar Tailand'da ki genç kızları tercih etmişlerde.. Acaba onlar bunları tercih etmişlermidir... Baksanıza fotoğraflara çoğunun en uzun yolculuğu yaklaşmış :)
  • ne yapsin adamlar buradaki tarihi kadinlarla dolasmak yerine thailand daki genc kizlari tercih etmisler kiskanma sende gidersin bir gun
  • resimlere bakınca bir tane kadın göremezsiniz zannedersem hepsi taylandta tarihi yerleri dolaşmak için gitmişlerdir
  • biriside thy dişspatchh 'i tebrik eder herhalde... cunku tek kalkan ucak thy nin ucagı... utapo good idea!

Tayland’da hükümet karşıtı 8 bin göstericinin Suvarnabhumi Havalimanı ve Don Muang Havaalanı’nı 3 gündür işgal etmesinin ardından, THY aralarında yabancı yolcularında bulunduğu 217 yolcusuyla Tayland’dan kalkan ilk hava yolu şirketi oldu.

Türk Büyükelçiliği’nin girişimleriyle Bangkok’a 140 kilometre mesafedeki Utapao Uluslararası Havaalanı’ndan kalkış yapan TK-061 sefer sayılı uçak, 14 mürettebatı ve 217 yolcusuyla gece 03:30 sıralarında İstanbul’a geldi. Bangkok’tan kurtulabilen Türk yolcular, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşadıkları dakikaları AirportHaber’e anlattı
 
Kalkan tek uçağın, kendi uçakları olduğunu ifade eden yolcular, “Bizi 140 kilometre uzaklıktaki askeri bir havalimanına götürdüler. Utapao adındaki askeri limandan da bizi aldılar ve buraya getirdiler. Oradaki yetkililerden aldığımız bilgiye göre Bangkok Havalimanı’nda her gün 700 sefer oluyormuş, ancak şuan oradan tek uçabilen uçak THY’dir. Protestocular ülkenin tek geçim kaynağı olan turizmi kullanarak bu eylemi gerçekleştiriyorlar. Amaç, ekonomiye darbe vurmak. Ancak orada mahsur kalan turistler de bu davranışlarını affetmeyecek” dediler.

Yolcu

Yolcu

Tayland’dan ilk kalkan THY oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Death Grind ~ 15 yıl önce
Dünyanın her yerinde Türkler farklı ülkelerde oralarda kadınların daha rahat olması sebebiyle Sex Turizm'i amacıyla seyahat ediyor ve aralarından bazıları ülkemizi rezil etmek için elinden geleni yapıyor orası ayrı fakat bir fotoğrafa bakıp da görünüşünden insanları haksız yargılamak çok yanlış, oraya iş için (gerçekten iş) giden bir sürü insan da var... Bu düşünce tarzıyla basit amaçla gidenlerden pek farkınız kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flughafen ~ 15 yıl önce
Bunlar Tailand'da ki genç kızları tercih etmişlerde.. Acaba onlar bunları tercih etmişlermidir... Baksanıza fotoğraflara çoğunun en uzun yolculuğu yaklaşmış :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 15 yıl önce
ne yapsin adamlar buradaki tarihi kadinlarla dolasmak yerine thailand daki genc kizlari tercih etmisler kiskanma sende gidersin bir gun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeba ~ 15 yıl önce
resimlere bakınca bir tane kadın göremezsiniz zannedersem hepsi taylandta tarihi yerleri dolaşmak için gitmişlerdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dispatch ~ 15 yıl önce
biriside thy dişspatchh 'i tebrik eder herhalde... cunku tek kalkan ucak thy nin ucagı... utapo good idea!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000