26 Şubat 2009, Perşembe 18:18:54

TASSA'dan kaza açıklaması

Kısa adı TASSA olan Hava Yolları Kabin Memurları Derneği, Schiphol Havalimanı'nda yaşanan kazayla ilgili olarak bir açıklamada bulundu.
  • Tum Turkiye\'nin ve havacilik camiasinin basi sagoulsun.Yersiz tartismalari birakip acimizi yasamali ve gerekli dersleri almaliyiz saldirgan tavirlarla birbirimizi suclamak yerine.
  • bütün havacılık camiamızın başı sağolsun. bir daha böyle acı kayıplar vermeyiz inşallah.
  • ölenlerden 1 taneside kabin ekibindendir.
  • Tassa açıklama yapmış: Sıkıntılı bekleyişimiz sürüyor diye... TASSA neden amsterdam' da değil??? Tüm Türkiye kabin memurlarının derneği yetkilisi neden böyle bir durumda orada kabin memurlarının yanında olmaz? Oradalarsa neden sitelerinde ufakta olsa bilgi vermezler? Olay indirim duyuruları ve erken yılbaşı partisi organizasyonları düzenlemekten mi ibarettir? Amsterdam' da bulunan kabin ekibi için ne yapmışlardır bilmek isteriz. Bence asıl soru budur...
  • Bizler acınızı yürekten paylaşıyoruz.Günlerdir ekip arkadaşlarınızdan almayı beklediğiniz haberleri inanın aynı merak ve sinirle edinmeye çalışıyoruz.THY' da uçan arkadaşlarımızın bekleyişi bizi derinden yaraladı.Tüm havacılık camiasında,kokpitle kabini ayırmayanların başı sağ olsun!
  • Ne FS dE kendini kandıran pilot bozuntuları var burada ne de limit üstü uçuşa koşarak giden şirket yalakaları. Sadece halen haber alınamayan, yok görülen, kabin memurlarının durumunu merak edenler var. Lütfen birisi TK 1951 sayılı uçuşta görev yapan, EN AZ "KOKPİT PERSONELİ" KADAR ÖNEMLİ OLAN KABİN MEMURLARI HAKKINDA AÇIKLAMA YAPSIN.
  • SAYIN ARKADAŞLAR. 1- UNUTMAYINIZ Kİ İKTİDARLAR YÖNETİMLER GEÇİCİDİR. KALICI OLAN ONUR VE İTİBARDIR. 2- BU EN ZOR GÜNLERİNDE THY'YE DESTEK OLMALIYIZ. BIRAKINIZ KOTİLİ YILDIRIMI. 3- YILLARDAN BERİ BAŞARI İLE BAYRAĞIMIZI BÜTÜN DÜNYAYA TAŞIYAN HAVAYOLUMUZU CANIGÖNÜLDEN DESTEKLEMELİYİZ. 4-BURADAKİ YORUM YAZANLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ART NİYETLİ İNSANLARDIR. 5-AIRPORTHABER'INDE BU KONUDA ÖNCÜ OLUP THY'YE TAM DESTEK VERMESİ GEREKİR. 6-ACILAR TAZE İKEN YARALARIN SARILMASI İÇİN ÇALIŞILMALI HERKES KENDİNE GELİNCE ELEŞTİRİLER YAPILMALIDIR. 7-TÜRKİYENİN GÖZBEBEĞİ CANIM ŞİRKETİMİZİN ADINI KİRLETMEYELİM. 8-BU KAZANIN SORUMLULARI MUHAKKAK ADALET VE TOPLUM ÖNÜNDE HAKETTİKLERİ CEZAYI ALACAKLARDIR. Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına başsağlı
  • hayret sanal pilotlar olaya bu kez el atmamışlar bızde fs ile ucuyoruz arada bir ama bazıları oyle bı kendilerini kaptırıyolar hatta ve hatta hele o birtanesi var kendinisini md 88 o icat etti o kadar güzel yorumlar yapıyorki bir kaç sanal pilotu onu destekliyor tc jge yi siz olsanız kurtarırdnız değilmiiii
  • Öyle ya; biz kim oluyoruz da kader birliği yaptığımız, canımızı birbirimize emanet ettiğimiz birisinin hayatından endişe duyalım. Biz kim oluyoruz ki ailesinden daha çok beraberliğimiz olan insanları merak edelim ki. Boş verin canım altı üstü hostesiz biz!!! de ESAS SEN KİM OLUYORSUN DA BİZLER HAKKINDA YORUM YAPIYORSUN!!! SEN KİMSİN Kİ HİÇ TANIMADIĞIN BİLMEDİĞİN BİR KONU HAKKINDA YORUM YAPIYORSUN!!! SEN KİMSİN!!!!
  • Bilseniz ne olur? ha Havacılık caimasından olmadığın nasıl belli.Bizler o uçakta kader arkadaşıyız.Hayatımız birbirine bağlı.Şehitliğimizde rahmetli arkadaşlarımız aynı toprak parçasını paylaşıyorlar.Anlıycan (umarım) orda da gene beraberiz.Onların yasını tutmak ve üzülmek için yakını olmamıza gerek yok.Şu anda herbiri için kokpit yada kabin farketmez yüreğimiz aynı ateşle anıyor. Ama senin gibi adamlar bunu anlamaz anlayamazda bunun için önce insan sonrada uçucu olman lazım.

İşte TASSA tarafından yapılan o açıklama:

25 Şubat 2009 tarihinde İstanbul-Amsterdam seferini yapmakta olan THY uçağının geçirmiş olduğu kaza nedeniyle büyük üzüntü yaşamaktayız.

Amsterdam’daki yetkililerin görevli kabin ekibinin durumu hakkında resmi bir açıklama yapmamaları sebebiyle içinde bulunduğumuz sıkıntılı bekleyişimizi sürdürmekteyiz.

Tüm havacılık camiasına, hayatını kaybeden kokpit ekibinin ailelerine, yolcu yakınlarına başsağlığı ve sabır; yaralılara acil şifalar dileriz.

TASSA

TASSA'dan kaza açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 15 yıl önce
Tum Turkiye\'nin ve havacilik camiasinin basi sagoulsun.Yersiz tartismalari birakip acimizi yasamali ve gerekli dersleri almaliyiz saldirgan tavirlarla birbirimizi suclamak yerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bütün havacılık camiamızın başı sağolsun. bir daha böyle acı kayıplar vermeyiz inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ölenlerden 1 taneside kabin ekibindendir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tassa açıklama yapmış: Sıkıntılı bekleyişimiz sürüyor diye... TASSA neden amsterdam' da değil??? Tüm Türkiye kabin memurlarının derneği yetkilisi neden böyle bir durumda orada kabin memurlarının yanında olmaz? Oradalarsa neden sitelerinde ufakta olsa bilgi vermezler? Olay indirim duyuruları ve erken yılbaşı partisi organizasyonları düzenlemekten mi ibarettir? Amsterdam' da bulunan kabin ekibi için ne yapmışlardır bilmek isteriz. Bence asıl soru budur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bizler acınızı yürekten paylaşıyoruz.Günlerdir ekip arkadaşlarınızdan almayı beklediğiniz haberleri inanın aynı merak ve sinirle edinmeye çalışıyoruz.THY' da uçan arkadaşlarımızın bekleyişi bizi derinden yaraladı.Tüm havacılık camiasında,kokpitle kabini ayırmayanların başı sağ olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne FS dE kendini kandıran pilot bozuntuları var burada ne de limit üstü uçuşa koşarak giden şirket yalakaları. Sadece halen haber alınamayan, yok görülen, kabin memurlarının durumunu merak edenler var. Lütfen birisi TK 1951 sayılı uçuşta görev yapan, EN AZ "KOKPİT PERSONELİ" KADAR ÖNEMLİ OLAN KABİN MEMURLARI HAKKINDA AÇIKLAMA YAPSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SAYIN ARKADAŞLAR. 1- UNUTMAYINIZ Kİ İKTİDARLAR YÖNETİMLER GEÇİCİDİR. KALICI OLAN ONUR VE İTİBARDIR. 2- BU EN ZOR GÜNLERİNDE THY'YE DESTEK OLMALIYIZ. BIRAKINIZ KOTİLİ YILDIRIMI. 3- YILLARDAN BERİ BAŞARI İLE BAYRAĞIMIZI BÜTÜN DÜNYAYA TAŞIYAN HAVAYOLUMUZU CANIGÖNÜLDEN DESTEKLEMELİYİZ. 4-BURADAKİ YORUM YAZANLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ART NİYETLİ İNSANLARDIR. 5-AIRPORTHABER'INDE BU KONUDA ÖNCÜ OLUP THY'YE TAM DESTEK VERMESİ GEREKİR. 6-ACILAR TAZE İKEN YARALARIN SARILMASI İÇİN ÇALIŞILMALI HERKES KENDİNE GELİNCE ELEŞTİRİLER YAPILMALIDIR. 7-TÜRKİYENİN GÖZBEBEĞİ CANIM ŞİRKETİMİZİN ADINI KİRLETMEYELİM. 8-BU KAZANIN SORUMLULARI MUHAKKAK ADALET VE TOPLUM ÖNÜNDE HAKETTİKLERİ CEZAYI ALACAKLARDIR. Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına başsağlı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hayret sanal pilotlar olaya bu kez el atmamışlar bızde fs ile ucuyoruz arada bir ama bazıları oyle bı kendilerini kaptırıyolar hatta ve hatta hele o birtanesi var kendinisini md 88 o icat etti o kadar güzel yorumlar yapıyorki bir kaç sanal pilotu onu destekliyor tc jge yi siz olsanız kurtarırdnız değilmiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öyle ya; biz kim oluyoruz da kader birliği yaptığımız, canımızı birbirimize emanet ettiğimiz birisinin hayatından endişe duyalım. Biz kim oluyoruz ki ailesinden daha çok beraberliğimiz olan insanları merak edelim ki. Boş verin canım altı üstü hostesiz biz!!! de ESAS SEN KİM OLUYORSUN DA BİZLER HAKKINDA YORUM YAPIYORSUN!!! SEN KİMSİN Kİ HİÇ TANIMADIĞIN BİLMEDİĞİN BİR KONU HAKKINDA YORUM YAPIYORSUN!!! SEN KİMSİN!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bilseniz ne olur? ha Havacılık caimasından olmadığın nasıl belli.Bizler o uçakta kader arkadaşıyız.Hayatımız birbirine bağlı.Şehitliğimizde rahmetli arkadaşlarımız aynı toprak parçasını paylaşıyorlar.Anlıycan (umarım) orda da gene beraberiz.Onların yasını tutmak ve üzülmek için yakını olmamıza gerek yok.Şu anda herbiri için kokpit yada kabin farketmez yüreğimiz aynı ateşle anıyor. Ama senin gibi adamlar bunu anlamaz anlayamazda bunun için önce insan sonrada uçucu olman lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000